اتفاقا یکی داشت در حد نو بهش پ.خ دادماین گوشی شده ستاره سهیل...من یه ماهه دنبالشم ولی اصلا گیر نمیاد..
فقط فکر کنم چند مدله باشه درسته؟
نه عزیز در حد می خوامسلام
دوست عزیز یه دونه مشکی دارم خیلی کم کارکرده سالمه سالم برچسب پشت رو و طرفین گارانتی دوساله یاس
ولی یه بار افتاده زمین از دو قسمت جای ضربه خوردگی داره که با نگاه اول دیده نمیشه اما دقت که میکنی به چشم میاد
قیمت ندارم شما که خریدارشی قیمت داری حدودا؟ اگه قیمت خوب باشه شاید بفروشم اگرم نه که هیچ
برا همین تاپیکم نداره
نه عزیز در حد می خوام
شرمنده
عزیز پ.خ دادمگوشی واقعا تمیز و سالمه فقط یکبار ضربه خورده که وقتی دقت میکنی دیده میشه خیلی ریز و جزیی هم هست
بهرحال شرمنده ما همینو داریم
ولی واقعا در رنج قیمتیش عالیه و بی رقیب
خیلی گوشیه توپیه ایشالا گیرتون میاد ولی اگه قیمت داری بگو لااقل قیمت بدونم خواستم به کسی بفروشم بدونم حدودشو
اینجا که من هستم آکشم گیر نمیاد
ببخشید
اگه دوربینش خوب بود حاضر بودم پول واسه آکش بدم ولی حیف دوربینش مال نیستداداش چرا آک نمیگیری؟
هر چی کارکرده دیدم زیر 950 نمیدن![]()
دادا پ.خ دادم بهتسلام دوست عزیز. یه G در حد دارم. مشکی. گارانتی طلایی ال جی (مدیا پردازش) تا 20 مرداد 94. 2 ماه و نیمه خریداری شده (فاکتور خرید موجوده) برچسب های پشت و کنارش رو هنوز نکندم. محافظ صفحه و یه گارد با کیفیت Grifein هم داره. هندزفریش رو هنوز استفاده نکردم و کاملاً آکبنده. خلاصه کاملاً تمیز و در حد. قیمت پیشنهادیتون رو پخ بفرمایید.
پ.ن: من نمیدونم دوستان چرا میگن دوربین گوشی خوب نیست. من به شدت از دوربینش راضیم.