• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار یک عدد گوشی galaxy ace تمیز و بدون خط و خش

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

دوستان همونطور که از اسم تاپیک معلومه خریدار 1 عدد گوشی galaxy ace تمیز و بدون خط و خش هستم.
دوستانی که این مدل گوشی رو واسه فروش دارند قیمت بدند لطفا.
ترجیحا سفید باشه.
حالا مشکی هم بود مشکلی نیست.

Samsung-Galaxy-Ace-Smartphone.jpg

یا حق

shahab0098

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
من هم خریدارم

google1

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز من یه گالکسی ace دارم که حدود دو هفته پیش خریدم با گارانتی مایکروتل 370 تومن نو و عالی بدون حتی یه ذره خط و خش. جعبه و شارژر و هندزفری هم که داره..
اون که میگین سفید باشه یا سیاه داخل جعبش دو تا قاب سفید و سیاه داره که هر کدوم رو مایل باشید میتونید بندازید! یعنی یه مدت سیاه بندازید یه مدت سفید!
شما چه قیمتی میگین؟

shahab0098

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
من 1ماه پیش از ساسان خریدم 220...
تو این حدود خریدارم...

google1

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز باور کنید بیرون دادم جی پی اس و بازی و نرم افزار ریختن 20 تومن هزینش شد!:(
میدونم شاید شما بگی نیاز نداری ولی واقعا منصف باشید چون واقعا گوشی نو میدم بهتون:eek:
اگه بخوام 150 ضرر کنم به هیچ عنوان نمیفروشمش

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
منم یه دونه دارم با آکبند فرقی نداره کلا 2 هفته کار نکرده ار اولم محافظ و قاب ژله ای کپدیس داشته، فول پک هم هست... حالا قیمت خوب بدید هر کی میخواد...

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
منم یه دونه دارم با آکبند فرقی نداره کلا 2 هفته کار نکرده ار اولم محافظ و قاب ژله ای کپدیس داشته، فول پک هم هست... حالا قیمت خوب بدید هر کی میخواد...

درود

دوست عزیزم قیمت مد نظرتون رو برام پخ کن.خواهشا معقول باشه.
م.فق و موید باشید.

یا حق

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
دوست عزیز من یه گالکسی ace دارم که حدود دو هفته پیش خریدم با گارانتی مایکروتل 370 تومن نو و عالی بدون حتی یه ذره خط و خش. جعبه و شارژر و هندزفری هم که داره..
اون که میگین سفید باشه یا سیاه داخل جعبش دو تا قاب سفید و سیاه داره که هر کدوم رو مایل باشید میتونید بندازید! یعنی یه مدت سیاه بندازید یه مدت سفید!
شما چه قیمتی میگین؟

درود

دوست عزیزم در مورد قاب ممنونم که توضیح دادید و واقعا این مورد رو نمی دونستم.
در مورد قیمت هم الان با گارانتی 340 تومن هست.شما قیمتی که مد نظرت هست رو اعلام کن تا ببینیم چی میشه.
موفق و موید باشید.

یا حق

google1

Registered User
لایک‌ها
3
درود

دوست عزیزم در مورد قاب ممنونم که توضیح دادید و واقعا این مورد رو نمی دونستم.
در مورد قیمت هم الان با گارانتی 340 تومن هست.شما قیمتی که مد نظرت هست رو اعلام کن تا ببینیم چی میشه.
موفق و موید باشید.

یا حق

خواهش میکنم دوست عزیز
دوست عزیز ولی انصافا کجا این گوشی رو با گارانتی 340 میدن؟ شما از سایت دیجی کالا دیجی آنلاین یا هر سایتی که شما بگی نگاه کنیم ببینیم قیمت واقعیش چنده.
یکی از دوستام هم قابلیت usb on the go رو میتونه رو این گوشی فعال کنه شما مطمئن باش این قابلیت رو بدم فعال کنه و اینجا تاپیک بزنم واقعا خریدار خوبی پیدا میشه. من واقعا رو این گوشی خرج کردم این قابلیت هم فعال بشه حتما عکسشو میزارم. فعلا قیمت رو گذاشتم به عهده خریدار که پایین میگن.

از بعضی دوستان معلوم الحال که قیمت های غیر معقول میدن هم ممنونم واقعا که آقای معلوم الحال باور کن من گوشی رو خریدم ندزدیدم!

sh3ll

Registered User
لایک‌ها
26
خواهش میکنم دوست عزیز
دوست عزیز ولی انصافا کجا این گوشی رو با گارانتی 340 میدن؟ شما از سایت دیجی کالا دیجی آنلاین یا هر سایتی که شما بگی نگاه کنیم ببینیم قیمت واقعیش چنده.
یکی از دوستام هم قابلیت usb on the go رو میتونه رو این گوشی فعال کنه شما مطمئن باش این قابلیت رو بدم فعال کنه و اینجا تاپیک بزنم واقعا خریدار خوبی پیدا میشه. من واقعا رو این گوشی خرج کردم این قابلیت هم فعال بشه حتما عکسشو میزارم. فعلا قیمت رو گذاشتم به عهده خریدار که پایین میگن.

از بعضی دوستان معلوم الحال که قیمت های غیر معقول میدن هم ممنونم واقعا که آقای معلوم الحال باور کن من گوشی رو خریدم ندزدیدم!

دوست عزیز شما ناراحت نشو، اینجا یه سری دوستان که میخوان بزخری کنن میگن آقا ما از طبقه 4 علاالدین میاریم نصف قیمت شما! یکی دیگه میگه من از طبقه 6 علاالدین میارم نصف نصف قیمت شما! بعد که میگی آدرس مغازه رو بده به من من میفته! در حالیکه تفاوت آخرین طبقه با طبقه همکف نهایتا 10 تومن هم نمیشه و از علاالدینی دزدتر وجود نداره!
خلاصه این حرفا رو جدی نگیر این آدما خریدار نیستن....!
موفق باشی

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
خواهش میکنم دوست عزیز

درود
پرشین موبایل 340,000 تومان نو پارس مايكروتل 2 روز پیش تهران 88288264
فروشگاه شماره 3 پارس مایکروتل(پارک ملت) 345,000 تومان نو پارس مايكروتل 2 روز پیش تهران 22021301
فروشگاه شماره 2 پارس مایکروتل(شهرک غرب) 342,000 تومان نو پارس مايكروتل 1 هفته پیش تهران 88088070 - 88083833

میتونی با شماره های بالا تماس بگیری سوال کنی.
دوست عزیز مطمئن باش تو علائدین کمتر از این هم گیر میاد.
سایت هایی مثل دیجی کالا همه اجناسشون گران چون سایت شناخته شده ای و تو دنیای مجازی قابل اعتماد.
دوست عزیز مشکل گوشی های سامسونگ اینه که هر روز چند تا گوشی با قابلیت های بالاتر معرفی میکنه و بعد از 6 ماه تولیدش متوقف میشه واسه همین افت قیمتش خیلی زیاده.
من هم تو سر مال شما نزدم فقط قیمت عرف میگم.
یا حق

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
دوست عزیز شما ناراحت نشو، اینجا یه سری دوستان که میخوان بزخری کنن میگن آقا ما از طبقه 4 علاالدین میاریم نصف قیمت شما! یکی دیگه میگه من از طبقه 6 علاالدین میارم نصف نصف قیمت شما! بعد که میگی آدرس مغازه رو بده به من من میفته! در حالیکه تفاوت آخرین طبقه با طبقه همکف نهایتا 10 تومن هم نمیشه و از علاالدینی دزدتر وجود نداره!
خلاصه این حرفا رو جدی نگیر این آدما خریدار نیستن....!
موفق باشی

درود
این هم لینک دیجی کالا لیست موبایل شما برو قیمت ببین. دوما شماره تماس دادم شما زنگ بزن سوال کن. از قدیم گفتن طلا که پاکه چه منتش به خاک.

شما دوست داری گوشیتونو به قیمت بالا تر از آک بفروشی که همچین چیزی امکان پذیر نیست.
اگر هم دوست داری 340 بده من با گارانتی اصلی واست میارم.
شما فروشنده نیستی .
یا حق

google1

Registered User
لایک‌ها
3
درود
پرشین موبایل 340,000 تومان نو پارس مايكروتل 2 روز پیش تهران 88288264
فروشگاه شماره 3 پارس مایکروتل(پارک ملت) 345,000 تومان نو پارس مايكروتل 2 روز پیش تهران 22021301
فروشگاه شماره 2 پارس مایکروتل(شهرک غرب) 342,000 تومان نو پارس مايكروتل 1 هفته پیش تهران 88088070 - 88083833

میتونی با شماره های بالا تماس بگیری سوال کنی.
دوست عزیز مطمئن باش تو علائدین کمتر از این هم گیر میاد.
سایت هایی مثل دیجی کالا همه اجناسشون گران چون سایت شناخته شده ای و تو دنیای مجازی قابل اعتماد.
دوست عزیز مشکل گوشی های سامسونگ اینه که هر روز چند تا گوشی با قابلیت های بالاتر معرفی میکنه و بعد از 6 ماه تولیدش متوقف میشه واسه همین افت قیمتش خیلی زیاده.
من هم تو سر مال شما نزدم فقط قیمت عرف میگم.
یا حق

دوست عزیز من همین الان به پرشین موبایل زنگ زدم 371 هزار قیمت داد خودتون الان یه زنگی بزنید بپرسید البته با گارانتی بپرسید
اون دو تای دیگه هم جواب ندادند.
باز اگه شبهه دارین من صدای ضبط شدشونو اینجا قرار بدم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
کلا ایس یکم گرون شده! البته من قیمت نمیگم باز مثه اون یکی تاپیک بشه پیرهن عثمون ولی 370 تومنم نیست!

google1

Registered User
لایک‌ها
3
کلا ایس یکم گرون شده! البته من قیمت نمیگم باز مثه اون یکی تاپیک بشه پیرهن عثمون ولی 370 تومنم نیست!

من که گله ای ندارم زنگ زدم به پرشین موبایل این قیمت داد منم نگفتم 370 تومنه اول از همه هم خودم سایت دیجی کالا رو گفتم که قیمتش رو 365 زده.دروغم چیه آخه اصلا این چیزا ارزش نداره خودمونو به هم بریزیم خب شما خودت جای من باور کن گوشی حدود 400 واسم در اومده به خاطر زدن برنامه و فلان و بیسار انتظار هم ندارم بابت اینا پولی دریافت کنم. همانطور که انتظار ندارم گوشی رو به قیمت غیر معقول بفروشم پست قبلی هم منظورم ایشون نبودن تو پیام خصوصی یارو 110 قیمت داده به خاطر اون یکم عصبی شدم باز از همه معذرت میخوام

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من که گله ای ندارم زنگ زدم به پرشین موبایل این قیمت داد منم نگفتم 370 تومنه اول از همه هم خودم سایت دیجی کالا رو گفتم که قیمتش رو 365 زده.دروغم چیه آخه اصلا این چیزا ارزش نداره خودمونو به هم بریزیم خب شما خودت جای من باور کن گوشی حدود 400 واسم در اومده به خاطر زدن برنامه و فلان و بیسار انتظار هم ندارم بابت اینا پولی دریافت کنم. همانطور که انتظار ندارم گوشی رو به قیمت غیر معقول بفروشم پست قبلی هم منظورم ایشون نبودن تو پیام خصوصی یارو 110 قیمت داده به خاطر اون یکم عصبی شدم باز از همه معذرت میخوام

منم نگفتم شما دروغ میگی! بهر حال این گوشی چند روز اخیر یکم گرون شده ولی گرونیش مقطعیه و دوباره بر میگرده به حدود 340 تومن!

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
منم نگفتم شما دروغ میگی! بهر حال این گوشی چند روز اخیر یکم گرون شده ولی گرونیش مقطعیه و دوباره بر میگرده به حدود 340 تومن!

درود

وحید جان ما هم از همون روز اول می گیم که قیمتش پایین تره.
بازم ممنون.

دوستانی که این مدل گوشی رو دارند قیمت بدند.

یا حق

بالا