خواهش میکنم دوست عزیز
دوست عزیز ولی انصافا کجا این گوشی رو با گارانتی 340 میدن؟ شما از سایت دیجی کالا دیجی آنلاین یا هر سایتی که شما بگی نگاه کنیم ببینیم قیمت واقعیش چنده.
یکی از دوستام هم قابلیت usb on the go رو میتونه رو این گوشی فعال کنه شما مطمئن باش این قابلیت رو بدم فعال کنه و اینجا تاپیک بزنم واقعا خریدار خوبی پیدا میشه. من واقعا رو این گوشی خرج کردم این قابلیت هم فعال بشه حتما عکسشو میزارم. فعلا قیمت رو گذاشتم به عهده خریدار که پایین میگن.
از بعضی دوستان معلوم الحال که قیمت های غیر معقول میدن هم ممنونم واقعا که آقای معلوم الحال باور کن من گوشی رو خریدم ندزدیدم!
درود
پرشین موبایل 340,000 تومان نو پارس مايكروتل 2 روز پیش تهران 88288264
فروشگاه شماره 3 پارس مایکروتل(پارک ملت) 345,000 تومان نو پارس مايكروتل 2 روز پیش تهران 22021301
فروشگاه شماره 2 پارس مایکروتل(شهرک غرب) 342,000 تومان نو پارس مايكروتل 1 هفته پیش تهران 88088070 - 88083833
میتونی با شماره های بالا تماس بگیری سوال کنی.
دوست عزیز مطمئن باش تو علائدین کمتر از این هم گیر میاد.
سایت هایی مثل دیجی کالا همه اجناسشون گران چون سایت شناخته شده ای و تو دنیای مجازی قابل اعتماد.
دوست عزیز مشکل گوشی های سامسونگ اینه که هر روز چند تا گوشی با قابلیت های بالاتر معرفی میکنه و بعد از 6 ماه تولیدش متوقف میشه واسه همین افت قیمتش خیلی زیاده.
من هم تو سر مال شما نزدم فقط قیمت عرف میگم.
یا حق