• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار antec 1200 یا enermax Hoplite دست دوم تمیز هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام
دوستان هر کسی این 2 کیس رو برای فروش داره با قیمت منصفانه خریدارم
قبلا یه تاپیک زده بودم خریدار کیس حرفه ای و نیمه حرفه ای که عزیز خریدارمون منصرف شدن و یکی از این 2 کیس رو خریدارن
لطفا قیمت منصفانه بدین
سپاس

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
لطفا قیمت منصفانه بدین
سپاس

سلام
میشه لطفا منظورتون از قیمت منصفانه را بگید ؟

مثلا antec 1200 که در زمانی که دلار 1200 بود قیمتش 400 بوده و الان اگر پیدا بشه باید بالای 550 باشه و با کارکرد زیر 2 ماه و در حد آکبند را چند باید پیشنهاد بدیم که منصفانه باشه ؟ :)

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
دوست عزیز اگر از لحن گفتنم ناراحت شدید شرمنده منظور بدی نداشتم
دوستان یه کمی کم لطفی میکنن و قیمتهای فضایی میدن که بری نو بخری با صرفه تره
بعدشم قیمت اینجوریا هم که شما میفرمایید نیست بنده از قیمت هر دوی این کیس ها آگاهی کامل دارم و کلا قیمت روز رو میدونم بعدشم دلار داره میاد پایین
من خودم 4 روز پیش یه هارد 500 گیگ فروختم 80 تومان که الان یه سری تا 130 و 140 هم قیمت میزارن . دوباره میبینی 4 روز دیگه قیمت به همون 80 یا 90 برمیگرده
یه کمی اوضاع دلار شیر تو شیر شده وگرنه قیمت مشخصه و تا یه مدت دیگه قیمتها پایدار میشه عزیز
تو این اوضاع اونی که باید ببخشی دلالی میکنه گرگ بازی در میاره وگرنه واسه من مصرف کننده نه دنبال سود هستم نه اینکه این کارمه
منم اون چیزی که نیاز دارم رو درخواست میدم و اگر به نظرم منصفانه بیاد خرید میکنم و کارمو راه میندازم
وگرنه نه دوست دارم کسی رو ناراحت کنم و نه اینکه بخوام کسی رو سرکار بزارم . اگر با کسی سر قیمت کنار بیام تا آخرش هستم و اگر ضررم کرده باشم پاش وای میستم . نه اینکه یه قطعه میزارن واسه فروش 500 نفر خریدارن بعد موقع واریز که میشه باید تو قیمتت دنده عقب بری ببینی واقعا کی خریدار بوده
در هر صورت شرمنده اگر ناراحت شدید

Reza-sony

Registered User
لایک‌ها
16
بهراد جان فکر کنم شما اشتباه برداشت کردی ، ایشون دنبال پاور Antec 1200 نیستند ، منظورشون کیس Antec Twelve Hundred هست .

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
آخه آقا بابک فکر نیمکنم الان کل بازار تهران که هیچ کل ایران رو بگردین یه دونه کیس Antec 1200 پیدا کنید.
قیمت این کیس رو 120 دلار هم فرض کنید با دلاری 1800 میشه 23 هزار که هزینه های گمرکس حمل و نقل و سود فروشنده هم به کنار. بعد قیمتی که من گفتم رو مقایسه کنید آنچنان پرت نگفتم.
کیس مثل X9 صد سال دیگه نمیتونه چرخش هوای اینو داشته باشه 3 فن 2000 دور جلو و دو فن 2000 دور عقب و یه فن 20 سنات 1000 دور در سقف + قابلیت کنترل دور فن برای همه شون

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
دوست عزیز اگر از لحن گفتنم ناراحت شدید شرمنده منظور بدی نداشتم
دوستان یه کمی کم لطفی میکنن و قیمتهای فضایی میدن که بری نو بخری با صرفه تره
بعدشم قیمت اینجوریا هم که شما میفرمایید نیست بنده از قیمت هر دوی این کیس ها آگاهی کامل دارم و کلا قیمت روز رو میدونم بعدشم دلار داره میاد پایین
من خودم 4 روز پیش یه هارد 500 گیگ فروختم 80 تومان که الان یه سری تا 130 و 140 هم قیمت میزارن . دوباره میبینی 4 روز دیگه قیمت به همون 80 یا 90 برمیگرده
یه کمی اوضاع دلار شیر تو شیر شده وگرنه قیمت مشخصه و تا یه مدت دیگه قیمتها پایدار میشه عزیز
تو این اوضاع اونی که باید ببخشی دلالی میکنه گرگ بازی در میاره وگرنه واسه من مصرف کننده نه دنبال سود هستم نه اینکه این کارمه
منم اون چیزی که نیاز دارم رو درخواست میدم و اگر به نظرم منصفانه بیاد خرید میکنم و کارمو راه میندازم
وگرنه نه دوست دارم کسی رو ناراحت کنم و نه اینکه بخوام کسی رو سرکار بزارم . اگر با کسی سر قیمت کنار بیام تا آخرش هستم و اگر ضررم کرده باشم پاش وای میستم . نه اینکه یه قطعه میزارن واسه فروش 500 نفر خریدارن بعد موقع واریز که میشه باید تو قیمتت دنده عقب بری ببینی واقعا کی خریدار بوده
در هر صورت شرمنده اگر ناراحت شدید

ای بابا من فکر کردم شما دنبال پاور antec 1200 هستید و اون آمار که دادم برای پاور بود :lol:

Newegg.com - Antec High Current Pro HCP-1200 1200W ATX12V / EPS12V SLI Ready 80 PLUS GOLD Certified Modular Active PFC Power Supply

بهراد جان فکر کنم شما اشتباه برداشت کردی ، ایشون دنبال پاور Antec 1200 نیستند ، منظورشون کیس Antec Twelve Hundred هست .

گرفتم رضا جان و دقیقا شما درست میگید ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا