• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار dvd خام

nobleyam

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من با توجه به کارم نیاز به تعدادی dvd خام دارم
اگه پرینت ایبل باشه چه بهتر...
لطفا قیمت های پیشنهادی رو واسم ارسال کنیم...

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
داداش من سابقه خرید داشتم تهران پیک هست که هزینش 5000 هست اگر بخوای با یشتاز هم اوکی میکنن برات 3700 هست

داداش ما یه 300 تومان سفارش دادم از سایتشون وسایل جانی و لواز م مورد استفاده شخصی خودم سریع با پیک آورد حدود 5 ساعت بعد ولی پیشتاز 2 روز میکشه

nobleyam

Registered User
لایک‌ها
1
منم قبلا از فاینال خرید کردم ولی الان قیمت ها رفته بالا یعنی زیر 295 اصلا موجود نیست
کسی ارزون تر سراغ نداره

saeed_gamer

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوستان گل ارزون ترين دي وي دي خام قيمتش چنده ميخوام بگيرم با اجازه صاحب تاپيك؟:rolleyes:

nobleyam

Registered User
لایک‌ها
1
الان رو سایت فاینال زده 295 ولی اگه مارک داتیس گیر بیاد فکر کنم ارزون تر در بیاد اگه شما ارزون پیدا کردی خبر بده من دست کم 2000 تا میخوام

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
برای آگاهی دوستان خدمتتون عرض میکنم .سایت فینال تنها قیمتای سی دی و دی وی دیش خوبه ، اونم باید واسه استفاده از سایت فینال فرصت طلب باشین . وگرنه تک تک وسایل جانبیش گرونه . البته شاید واسه مصرف کننده مفید باشه ولی من اجناسی که دارم رو از فینال ارزونتر میدم . چون سایت فینال فقط کارش CD و DVD هست و نه وارد کننده لوازم جانبی . مثلاً کولر پدی که فینال گذاشته 34000 تومن ما اینجا 21000 تومن میدیم و مسلماً ارزونتر می خریم .

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اشغال تر از دیسک های فینال تا حالا ندیدم !! بسیار کیفیت پایینی دارن..با چند نرم افزار تست هم امتحان کردم وضعیت بسیار بدی داشتند...دقت کردید وقتی رایت میزنید خط رایت به سختی معلوم میشه ؟ این به خاطر این هست که موادی که مصرف میکنن بسیار کیفیت پایینی داره و ممکنه بعضی از dvd رام ها بعد از رایت نتونن بخوننشون...

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
اشغال تر از دیسک های فینال تا حالا ندیدم !! بسیار کیفیت پایینی دارن..با چند نرم افزار تست هم امتحان کردم وضعیت بسیار بدی داشتند...دقت کردید وقتی رایت میزنید خط رایت به سختی معلوم میشه ؟ این به خاطر این هست که موادی که مصرف میکنن بسیار کیفیت پایینی داره و ممکنه بعضی از dvd رام ها بعد از رایت نتونن بخوننشون...
منم مزخرفتر از فینال dvd ندیدم

nobleyam

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم از این راهنمایی های دوستان ولی آخرش من dvd خامی که میخواستم رو پیدا نکردم...:(

PIS

Registered User
لایک‌ها
5
dvd خام مد نظرتون چیه؟

بالا