سلام
آقا ما 8x خریداریم
من هیچ تاپیک فروش htc 8x نمیبینم
ولی هرکی تاپیک خرید 8xمیزنه یهو میاد پست میزاره خریداری شد
گفتم ما هم تاپیک بزنیم شاید یه فرجی شد
آقا دمت گرمسلام داداش.فرج نمیخواد.شما بفرما اینجا با قیمتی که اینجا دوستان کارکرده میدن اکبند بخر
http://manatelpars.com/index.php/e-commerce/htc/windows-phone-8x.html
آقا دمت گرم
چه قیمت ردیفی داره
از شرکتشون اطلاع داری؟ معتبرن؟
آل دیجیتال دزد تا همین چند روز پیش 560 نوشو میداد ! حالا زده 650 !
من تماس گرفتم باهاشون
اصلا گارانتی نداره این گوشی ، د حالی که تو سایتشون زدن گارانتی دار
بعد اینکه اصلا موجودی ندارن ولی تو سایت زدن موجود
کلا این سایتشون یه داستان دیگست
دوستان تریداریم
بعد از کلی تماس و این حرفا چند دقیقه پیش به نتیجه رسیدمداستانش چیه؟؟؟؟؟؟ داستانشم گفتن؟؟؟؟؟
پس مرض دارن قیمت میزنن؟؟
اگه موجود ندارن چرا میشه خرید کرد و گزینه ی خرید بازه؟؟؟؟ یکی اگه پول واریز کنه تکلیفش چیه؟؟؟؟ میشینن تا موجود بشه بعد بگن n هزار دیگه واریز کن تا بفرستیم؟؟؟؟
بعد از کلی تماس و این حرفا چند دقیقه پیش به نتیجه رسیدم
شمارم رو گرفت که زنگ بزنه قیمت جدیدش رو بگه.هنوز که نگفته. گفت از سایت خرید نکنید قیمت قدیمیه.
گارانتی هم گفت برای اینکه مشتری ها اعتماد پیدا کنن رو محصولات اینرنتی میفرستیم :|
کارکرد نبووووووووووود؟
نه . منظورش اینه که اینترنتی ها رو گارانتی میکنیم که خیال مشتری از خرید اینترنتی راحت باشه. البته کارشناس فروش گفت گارانتی نمیکنیم . خدمات پس از فروش گفت گارانتی میکنیمیعنی الکی میگن گارانتی و فقط برچسب میزنن و هیچ مسئولیتی قبول نمیکنن ؟
قیمت قدیم یعنی چی.این گوشی از روزی که اومد قیمتش 1200 بود تا اینکه ارزون شد و ارزون شد و به حوالی 550رسیده. کی اینا 510 دادن و ما خبر ناشتیم؟؟؟؟؟؟؟
بیزحمت قیمت بهت بهت دادن مارو هم مطلع کن ببینیم چجوریاس
من الان زنگ زدم گفت قیمت ها تغییر کرده بزودی میاد تو سایتمن امروز زنگ زدم شرکت ماناتل گفتن موجودی داریم همین قیمت سایت![]()
کاش هفته پیش خریده بودم625 تومن، مشکی
کل علاالدین دزدن
دیدن پرفروش شده گوشی رو از بازار محو کردن، 100تومن آوردن رو قیمتش
625 تومن، مشکی
کل علاالدین دزدن
دیدن پرفروش شده گوشی رو از بازار محو کردن، 100تومن آوردن رو قیمتش