• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار HTC RADAR

maad_empire

Registered User
لایک‌ها
27
لطفاً هر کی HTC Radar یا Motzart داره و خط و خش نداره عکسشو بذاره + یه قیمت منصفانه...

میخوام بدون خط و خش باشه ... جیلبرک بودن یا نبودن اصلاً واسم مهم نیست چون خودم استاد این کارم
....

سپاس

Last edited:

MaJiD Wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه HD7 16GB تایوانی در حد ، اپدیت شده با فارسی و gps افلاین nokia drive ، فول هک شده با کلی نرم افزار ، میخوای..؟ ، چند برمیداری..؟

maad_empire

Registered User
لایک‌ها
27
یه HD7 16GB تایوانی در حد ، اپدیت شده با فارسی و gps افلاین nokia drive ، فول هک شده با کلی نرم افزار ، میخوای..؟ ، چند برمیداری..؟

دوست عزیز ممنون خودم ... hd7 داشتم تازه فروختم ... مشکلم باهاش سایز صفحه بود و شارژش که تو 3 ساعت تموم میشد.... حالا قیمتت رو برام پخ کن .. واسه یکی از دوستام که زده به سرش یه دونه گوشی WP7 دار بخره .. شاید اون ور داشت.

maad_empire

Registered User
لایک‌ها
27
هر کاري کردم پيام خصوصي ارسال نشد ... مجبور شدم اينجا بگم.
مرسي دوست عزيز .. من خودم قبلاً HD7 داشتم ... به خاطر کم بودن صداش و شارژش که اگه مدام استفاده کني زير 3 ساعت بيشتر شارز نداشت... چون واسه تو اتوبوس ميخواستم .... من 10 روز داشتم بعدش 50 تومن زير اون قيمتي که گفتيد فروختم ... در ضمن نرم افزار برام مهم نيست...فکر نکنم دوستم ور داره چون فقط ميخواد کمتر هزينه کنه ..مرسي
.

بالا