فروشندش رفیق منه گوشیش هم تمیزه خیلی اگه خواستی اعتماد سازیش می کنم :دی
دوسته عزیز نمیتونه پایین تر بده اگه میده خبرم کنه ممنون میشم ببینید 100 در 100 هسفروشندش رفیق منه گوشیش هم تمیزه خیلی اگه خواستی اعتماد سازیش می کنم :دی
قیمتش خوبه واسه مصرف کننده داداش مطمئن باشدوسته عزیز نمیتونه پایین تر بده اگه میده خبرم کنه ممنون میشم ببینید 100 در 100 هس
دوسته عزیز نمیتونه پایین تر بده اگه میده خبرم کنه ممنون میشم ببینید 100 در 100 هس
میدونم دوسه من ولی اونقدر بوجش نمیرسه تازه یه ذره هم من کمکش میکنمقیمتش خوبه واسه مصرف کننده داداش مطمئن باش
دستت درد نکنه داداش گلم بخون من چی میخوام شما 3 بعدی 420 م:lol:یدی من نوشو 500 میخرم خیلی باحالیبرادر اپتیموس بلک نو با گارانتی اصلی رو با هزینه ارسال رایگان 420 هم میتونم بهت بدم! چرا دنبال دسته دومی؟
دستت درد نکنه داداش گلم بخون من چی میخوام شما 3 بعدی 420 م:lol:یدی من نوشو 500 میخرم خیلی باحالی
من خودم با گارانتیشو اگه خواستی 615 میدم بهت دوستم نو نمیخواد عزیزم گلگسی اس هم 420 یه مغازه هس میده سفید هم هسلول.. بابا تقصیر تایتل تاپیکت خودتهحروف لاتین داخل حروف فارسی قاطی شده! یعنی الان ملت میخونن ال جی اپتیموس و ای9000! طبیعتا بلک و ای 9000 هم کلاس هم هستن!
p920 هم اگر خواستی نوشو با گارانتی اصلی و ارسال رایگان میدم 630:دی
من خودم با گارانتیشو اگه خواستی 615 میدم بهت دوستم نو نمیخواد عزیزم گلگسی اس هم 420 یه مغازه هس میده سفید هم هس
شماره ندارم ولی میتونم ببرمتون پیشش واسه خرید بخدا 420 میده البته گفت 28 من واست 20 میگیرم دروغ ندارم بهت بگم کهبا گارانتی اصلی منظورته؟ یعنی شا زیر قیمت فروش نقدی عمده خود شرکت وارد کننده میدی؟:lol: گلکسی هم 420 میدیخوب شماره تلفن خودتو و مغازه ای که میگی بزار! :snitch: