• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار iPhone 3gs آکبند

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود به همه ی دوستان گرامی ، برای یکی ار دوستانم دنبال یه آیفون 3gs آکبند هستم ،

از اونجایی 3gs چند وقتی هست که توی بازار کم شده ، گفتم که اینجا هم یه تاپیک بزنم که اگر کسی داشت منو در جریان بگذاره.

اگر هم که کسی از دوستان جایی رو سراغ داره که آیفون 3gs آکبند (ریفرش نباشه) میفروشه ، ممنون میشم بهم اطلاع بده.

از همگی ممنونم ،

پیروز و سربلند باشید;)

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
دادا الان به جز 8 گیگ بقیه ریفر هستند ...

مواظب باش :)

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
دادا الان به جز 8 گیگ بقیه ریفر هستند ...

مواظب باش :)

ممنون که گفتی مهرداد جان ، خبر دارم ، علاوه بر اون قیمتاشون هم مثل ... فضایی شده! امروز زنگ زدم یه مغازه ، آیفون 3gs 32 گیگ رو میداد 1 تومن!!:wacko:

دنبال یدونه 32 گیگ آکبند ، ریفرش نشده هستم.

پ.ن : دوستان کسی اطلاع داره که آیا میشه به شرکت پارس کامتل اعتماد کرد یا نه؟ چون یدونه با گارانتی پارس کامتل پیدا کردم ، ولی از اونجایی که خبرهای بد زیادی از شرکت پارس کامتل شنیدم ، میترسم ریفرش باشه.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود
شهریار جان من دارم اما قاب پشتش تمیز نیست.
8 گیگ
یا حق

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
ممنون که گفتی مهرداد جان ، خبر دارم ، علاوه بر اون قیمتاشون هم مثل ... فضایی شده! امروز زنگ زدم یه مغازه ، آیفون 3gs 32 گیگ رو میداد 1 تومن!!:wacko:

دنبال یدونه 32 گیگ آکبند ، ریفرش نشده هستم.

پ.ن : دوستان کسی اطلاع داره که آیا میشه به شرکت پارس کامتل اعتماد کرد یا نه؟ چون یدونه با گارانتی پارس کامتل پیدا کردم ، ولی از اونجایی که خبرهای بد زیادی از شرکت پارس کامتل شنیدم ، میترسم ریفرش باشه.

شهریار جان با گارانتی کامتل هم 100% ریفر هست ....

بهتره به دنبال 8 گیگ بدون گارانتی باشی ، بعضی ها از قبل موجود دارن ....

البته خیلی کمه .

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
ببخشید.ریفرش شده یعنی چی؟
اصل نیست؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود
شهریار جان من دارم اما قاب پشتش تمیز نیست.
8 گیگ
یا حق

درود به آقا مرتضی یه گل!;) ممنون مرتضی جان ، اتفاقاً خودم هم یدونه 8 گیگ ناتمیز! داشتم ، ولی چون این دوستم میخواد گوشی رو تا چند سال نگه داره و استفاده کنه ، و اهل گوشی عوض کردن نیست ، میخواد نو و آکبندش رو بخره.;)

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
شهریار جان با گارانتی کامتل هم 100% ریفر هست ....

بهتره به دنبال 8 گیگ بدون گارانتی باشی ، بعضی ها از قبل موجود دارن ....

البته خیلی کمه .

ممنون از اینکه اطلاع دادی مهرداد جان ، فعلاً که اصلاً دوستم پشیمون شده از خریدش با این قیمتایی که دادن!
یدونه 8 گیگ بدون گارانتی آکبند تو mobile.ir آگهی کرده بودند 900 تومن!!!!!:wacko: فعلاً که با این قیمتا واقعاً به صرفه نیست خریدش.

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
من امروز تو شهرمون (ارومیه) اتفاقی 2تا مغازه دیدم داشتن یکی 16 گیگ یکی 32 ریفر هم نبودن 16 گیگ کارکرده بود سفید میگفت 500 تومان و 32 گیگ اکبند بود میگفت 700 تومان نمیدونم این قیمتای فضاییو بعضیا از کجا میارن یکی اومده بود میگفت الان نوش شده 1 تومان دیگه اونقدرام مملکتمون بی صاحاب نیست .البته از استارتر عزیزم معذرت میخوام .شما اپ حساب کن

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
ببخشید.ریفرش شده یعنی چی؟
اصل نیست؟

ریفرش یا درست تر بگم ریفربیشد refurbished ، یعنی اینکه یک گوشی مشکل دار ، یا استفاده شده رو ، قطعات خراب یا مستحلک شده اش رو عوض میکنند و تبدیلش میکنند به یک گوشی نو.

هنگام فروش یک گوشی ریفرش شده ، درستش اینه که فروشنده به خریدار بگه که گوشی ریفرش شده ، ولی تو ایران مثل اینکه کسی چیزی به اسم وجدان و انسانیت و ... نمیشناسه!! وقتی گارانتی به اون کت و کلفتی گوشی ریفرش رو به اسم نو میفروشه ، دیگه از فروشنده ها و مغازه دارها نمیشه انتظاری بهتر از این داشت.

البته اگر گوشی بوسیله ی یک نفر متخصص و با استفاده از قطعات جایگزین اصلی و درجه 1 ریفررش شه ، معمولاً میشه گفت فرقی با نو نداره ، ولی متاسفانه تو ایران نه ریفر کارها وارد هستند (تک و توک توشون خوب پیدا میشه که واقعاً هم کارشون حرف نداره) و نه قطعاتی که وارد ایران میشه و استفاده میشه اصلی و با کیفیت هستند.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
من امروز تو شهرمون (ارومیه) اتفاقی 2تا مغازه دیدم داشتن یکی 16 گیگ یکی 32 ریفر هم نبودن 16 گیگ کارکرده بود سفید میگفت 500 تومان و 32 گیگ اکبند بود میگفت 700 تومان نمیدونم این قیمتای فضاییو بعضیا از کجا میارن یکی اومده بود میگفت الان نوش شده 1 تومان دیگه اونقدرام مملکتمون بی صاحاب نیست .البته از استارتر عزیزم معذرت میخوام .شما اپ حساب کن

ممنون از اینکه اطلاع دادی دوست خوبم ، ولی من دیروز علایدین و بازار موبایل رو زیر رو رو کردم ، البته قیمت 3gs نگرفتم ، ولی کلاً قیمتا به حدی فضایی بود که کم مونده بود دادم در بیاد! ولی اگه 32 گیگ ریفر نبوده ، خیلی خیلی داشته قیمت خوب میداده.

فعلاً که دور خرید گوشی رو به نظرم باید خط کشید با این قیمتای مسخره ، امیدوارم یه روال منطقیی پیدا کنه قیمتا ، وگرنه اصلاً دیگه نمیشه گوشی خرید.:(

kma

Registered User
لایک‌ها
4
بالا