• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار lcd لب تاب سونی هستم

vahab_m

Registered User
لایک‌ها
42
سلام به دوستان
هرکی ال سی دی نو واسه لب تاب sony vaio vpc31136m داره خریدارم ولی قبل از خرید باید با مشتری هماهنگ کنم بعد قیمت رو پسندید میخرم از شما عزیز
هر کسی هم شماره مغازه تعمیراتی تو تهران بلده و قیمتش مناسبه لطف کنه شمارشو بده و لطفا مطمئن باشه
با سپاس

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
سلام به دوستان
هرکی ال سی دی نو واسه لب تاب sony vaio vpc31136m داره خریدارم ولی قبل از خرید باید با مشتری هماهنگ کنم بعد قیمت رو پسندید میخرم از شما عزیز
هر کسی هم شماره مغازه تعمیراتی تو تهران بلده و قیمتش مناسبه لطف کنه شمارشو بده و لطفا مطمئن باشه
با سپاس

سلام.
مدل لپ تاپ را اشتباه نوشته اید. اصلاح کنید.

سلام به عزیزان - در ابتدا از صاحب تاپیک بابت این پست معذرت میخوام و امیدوارم از دست من نارحت نشن.
دوستان من لپ تاپ dell inspiron 5010 دارم و یک مشکل برام بوجود اومده و اونم اینکه صفحه نمایش لپ تاپم خراب شده که تو عکس زیر مشخصه میخواستم بدونم قابل تعمیره ؟ هزینش چقدر میشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید. دوستان منظورم اون سفیدی پایین صفحه هستش و جاهای دیگه که تو عکس به شکل مربع در اومده به خاطر عکسی هست که گرفتم.در ضمن بگم که امروز من بادستمال مخصوصش تمیزش کردم و اینجوری شد.

سلام
LED لپ تاپتان باید تعویض شود.
موجود است.

vahab_m

Registered User
لایک‌ها
42
مدلش اینه
sony vaio vpcf1
سری f هستش
فقط همینا تو جلوش نوشته بود در پشتش هم اینطوری نوشته بود
vpcf1-36fm
فکر کنم 16.4 اینچ باشه

uppppppppppppppppp

upppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Last edited:

vahab_m

Registered User
لایک‌ها
42
عابببببببببببببببپپپپ

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
با اجازه استارتر منم lcd dell 6400 میخوام اگه کسی داره برام پخ کنه آپپپپپپپپپپپپپپ

tanha_zizi

Registered User
لایک‌ها
4
منم ال سی دی 1510 دل می خوام . کسی داره ؟ آیا برای لپ تاب های مختلف با هم فرق داره یا اینکه همه 15.4 ها به هم میخوره ؟ کسی دست دو داره ولی سالم و در حد

بالا