• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار MayFlash Multi Max Shooter Mouse Keyboard Converter for PS3/PS4/Xbox 360/Xbox ONE

majidkamalibio90

Registered User
لایک‌ها
98
آیا دوستان عزیز میتونند این دستگاه که برای بازی کردن PS3/PS4/Xbox 360/Xbox ONE با موس و کیبرد می باشد که برای بازی های شوتر عاالی هستش را برای فروش بیارید
فکر کنم فروششم بد نباشه
MayFlash Multi Max Shooter Mouse Keyboard Converter for PS3/PS4/Xbox 360/Xbox ONE
ps4-010039-01.jpg

Descriptions:
- Allows you to play more quickly and precisely with your mouse and keyboard on the PS3, PS4, Xbox 360* and Xbox One.
- Easy and simple plug and play thanks to optimized default setting.
- Two options for the Key Programming : by Keyboard or by PC. You can easily change the key configuration by your PC computer or by our converter directly.
- Provides great reactivity when playing ego shooter games
- 9 different speed levels selectable for the mouse
- 9 selectable sensitivity adjustments for optimum precise setting dependent on the mouse and game
All buttons of the PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One controller can be assigned as desired on the mouse and keyboard
- Up to 11 different button assignment profiles can be stored at the same time
- Thanks to the 11 freely programmable profiles, even games with different control can be played identically
- Adjustable turbo and auto fire function for quick, automatically repeated activation of a key
- Many other optional settings possible (e.g. reversing the Y-axis of the mouse)
- Support the data update. The latest game configurations and hardware compatibility will be updated on May Flash's official website.
- *(need original xbox 360 wired controller for verify)

Size: approximately 9.4 x 7.5 x 1.8cm (main adapter)
Weight: approximately 137g
Cable Length : approximately 195cm

Package Includes:
1 x Multi Max Shooter Mouse/Keyboard Converter for PS3/PS4/Xbox 360/ Xbox One

قیمتش تو ebay :​
Price:

Last edited:

omidbaghery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اقا منم دنبالشم اگر کسی هست که توانش رو داره وارد کنه لطفا اعلام کنه ما که جلو تر از شاه عبدالعظیم نتونستیم بریم!:general208:

omidbaghery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان بنده با فروشنده اقای taker-sos پ.خ دادم گفتن که اگر 20 نفر بشه و بیعانه بدن ایشون میارن (حق هم دارن این همه زحمت اخر ضرر) پس خواهش میکنم اونهایی که پیگیر این قطعه هستند همینجا اعلام کنند با تشکر

majidkamalibio90

Registered User
لایک‌ها
98
دوستان کسی میتونه لطف کنه و از اینها بیاره
هر کسی هم نیاز داره تو این پست درخواست بده تا ایشالا درخواست ها به حد نساب برسه و کسی برامون بیاره

benjaminnaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
@MyFlashMaxShooter کسایی که میخان بخرن عضو بشن تو تلگرام

benjaminnaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی میتونه لطف کنه و از اینها بیاره
هر کسی هم نیاز داره تو این پست درخواست بده تا ایشالا درخواست ها به حد نساب برسه و کسی برامون بیاره
@MyFlashMaxShooter کسایی که میخان بخرن عضو بشن

benjaminnaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
@MayFlashMaxShooter کسایی که میخان بخرن عضو بشن

Hamed 360

Registered User
لایک‌ها
82

majidkamalibio90

Registered User
لایک‌ها
98
اگه میخواید بخرید حداقل از این بگیرید چون دیگه تنظیمات نمیخواد و گرنه با تبدیل های دیگه باید تنظیمات بچینید که کار راحتی نیست . من خودم Cronus Max دارم .
http://www.amazon.com/Keyboard-Mous...&ie=UTF8&qid=1454494567&sr=1-1&keywords=xim+4
ممنون از پیشنهادت داداش
میشه بگید قیمتش چند هستش؟

بالا