• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار Optimus 2x یا Atrix

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
خریدار Optimus 2x یا Atrix تمیز هستم به قیمت مناسب لطفا قیمت پرت ندین.
قیمت نو Optimus 2x در سایت قطعه 570 و اتریکس هم در ایران دلیور 580 هستش.

edrik

Registered User
لایک‌ها
34
داداش بهيچوجه ال جي نگير اگه اهل فلش زدنو تعويض رامي
گوشياش سر سه سوت هارد بريک ميشن
اگه بودجتو صرف خريد galaxy i9000 کني پشيمون نميشي
البته اتريکس هم گوشي خوبيه فقط صفحت نمايشش يذره اذيت ميکنه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
داداش بهيچوجه ال جي نگير اگه اهل فلش زدنو تعويض رامي
گوشياش سر سه سوت هارد بريک ميشن
اگه بودجتو صرف خريد galaxy i9000 کني پشيمون نميشي
البته اتريکس هم گوشي خوبيه فقط صفحت نمايشش يذره اذيت ميکنه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

از لحاظ نصب رام واینها حق باشماست ولی از لحاظ ساخت بدنه حتی کیفیت صفحه به نظر من از گالکسی بهتره با این اینترفیس خشک و یخیش خودم optimus 2x داشتم از گالکسی بهتره البته گالکسی هم داشتم سر یه هفته فروختمش اصلا هم سوپرامولد خوب نیست گوشی را که یکم اززاویه نگاه میکنی صفحه ابی میشه بااینکه رزولوشن 800*480 داره ولی صفحه دون دونه ولی تو گوشیهای دیگه باهمین رزولوشن اینجوری نیست

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
چی داشتی چند فروختی؟

داداش optimus 2x داشتم شما هم بگیر من که خیلی ازش راضی بودم همه گوشیهای 2 هسته ای را میخوره با سنسشن هم بنچمارک زدم سنسشن کم اورد چیپ تگرا هم واسه خودش نعمتیه هیچ مشکلی هم نداره مثل گالکسی 2 داغ نمیکنه و مشکلات سنسشن هم نداره

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
چی داشتی چند فروختی؟

داداش optimus 2x داشتم شما هم بگیر من که خیلی ازش راضی بودم همه گوشیهای 2 هسته ای را میخوره با سنسشن هم بنچمارک زدم سنسشن کم اورد چیپ تگرا هم واسه خودش نعمتیه هیچ مشکلی هم نداره مثل گالکسی 2 داغ نمیکنه و مشکلات سنسشن هم نداره

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2

ممنون بابت توضحاتتون من کلی تحقیق کردم راجع به اینا البطه galaxy r هم هست که از ظاهرش خوشم نمیاد در اخر به این 2 تا رسیدم بین این 2 تا هم atrix رو ترجیح می دم ولی lg هم عالیه atrix رو بخاطر رم 1 gig میخوام که حالا حالاحا مشکلی باهاش نداشته باشم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حاجی بعید میدونم دست دوم از این 2 تا گوشی پیدا کنی!اگر خواستی 2ایکس رو من یکم پایینتر از 570 هم میتونم برات پیدا کنم!

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
حاجی بعید میدونم دست دوم از این 2 تا گوشی پیدا کنی!اگر خواستی 2ایکس رو من یکم پایینتر از 570 هم میتونم برات پیدا کنم!
ممنون لطف داری شما . ولی من بیشتر اتریکس رو می خوام بخاطر رم 1 گیگش تنها مشکل 2 ایکس رمشه . احتمالا بگم یکی از دوستام از ایتالیا اتریکس با فوتون بیاره فوتونم عالیه wimax هم داره مه البته ایران هنوز وایمکس حرکتی رو راه ننداخته.

noob86

Registered User
لایک‌ها
35
من یه آتریکس دارم آنلاک فکتوری در حد یعنی بر چسب پشتش هنوز هست با تمام محتویات جعبه و یه قاب محافظ چند می خری؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنون لطف داری شما . ولی من بیشتر اتریکس رو می خوام بخاطر رم 1 گیگش تنها مشکل 2 ایکس رمشه . احتمالا بگم یکی از دوستام از ایتالیا اتریکس با فوتون بیاره فوتونم عالیه wimax هم داره مه البته ایران هنوز وایمکس حرکتی رو راه ننداخته.
خواهش میکنم... منم قبول دارم اتریکس واقعا کلاس کاریش چند سر و گردن بالاتر از O2X ولی متاسفانه قیمت موتورولا ها داخل ایران خیلی پرته!:(

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
من یه x2 دارام

450 میدم از کاربر iphon خرید شده

علت فروش هم دارام میرام از کشور و وسایلمو دارام کم کم میفروشم

دوربین دم دستم نیست ولی عکس میزارم

اپدیت 2.3.4 هم شد و خط و خش چیزی ندارد

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
عزیز جان کجا آنلاک فکتوری آتریکس رو 500 میده چون شاید یکی دیگه بخوام!!

بالا