مرسی غلی جان ترجیحا 500 گیگ مدنظرمهسلام
موجوده
كاركرد در حد ٢٠ ساعت
هارد ٢ ترابايت
بدون يه خال و خواش و ...
قيمت خصوصي كن اوكي بود معامله ميكنيم
پخ دادمسلام .
یه نیم نگاهی هم به کنسول من داشته باشید :
https://forum.persiantools.com/threads/فروش-ps4-500gb-ps-fifa17.840050/
//
اولا بعضیا زرنگن برا سود می خوان:general304::general304:
قیمت هایی که بچه ها میدن از قیمت آکبند محصولشون بیشتر هست!!!!
البته حق دارن چون کنسوله دوستان به دست مبارکشان متبرک شده و ارزش معنوی بالایی داره.![]()
دقیقا همینطوره من نمیدونم چرا اینقدر گرون میگن:general304::general304:
قیمت هایی که بچه ها میدن از قیمت آکبند محصولشون بیشتر هست!!!!
البته حق دارن چون کنسوله دوستان به دست مبارکشان متبرک شده و ارزش معنوی بالایی داره.![]()
برای این که بعضیا گرون میخرن بعدم الان دلار گرون شده و ارز رفته بالا رکود شدید بخوان ارزون بدن خودشون نمیتونن بعدا بخرن 2 ماه پیش وضعیت بهتر بود و یکسری هم فروشنده ان کارشون خرید و فروش ps4 هی اگهی میدن سود کنن بنده خودم 1003 برام نزدیک 650 بدون دسته تازه تموم شد از شهرستان اونم ولی بعضی قیمتا درسته تخیلی هست مثل همین دوستمون که میگه 1003 940 !دقیقا همینطوره من نمیدونم چرا اینقدر گرون میگن
۹۴۰ تومن اونم سری ۱۰۰۳ :general208::general208:سلام كنسول سري ١٠٠٣ دارم كم كاركرد كم كاركرد يك سال و نيم پيش خريدم فقط فوتبال بازي كردم باهاش سالم سالم بدون تعمير ريجن ١ تاحالا اكانت هكي ام نخورده با يك دسته ٩٤٠ تومن تقديم ميكنم
دقيقا۹۴۰ تومن اونم سری ۱۰۰۳ :general208::general208:
داداش بزار جلو ایینه تا دو تا شهسلام كنسول سري ١٠٠٣ دارم كم كاركرد كم كاركرد يك سال و نيم پيش خريدم فقط فوتبال بازي كردم باهاش سالم سالم بدون تعمير ريجن ١ تاحالا اكانت هكي ام نخورده با يك دسته ٩٤٠ تومن تقديم ميكنم
فروخته شداز همه عزیزان خواهش مندم نظم تاپیک رو بهم نزنن
عزیز ربطی با تایپک بنده نداره فروختن کالاتون لطفا خارج از موضوع پست نزاریدفروخته شد