• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار Q9400 به بالا - فقط تهران فقط حضوری

Windows7

Registered User
تاریخ عضویت
23 آگوست 2009
نوشته‌ها
365
لایک‌ها
188
با درود
خریدار سی پی یوهای برتر چهارهسته ای 775 هستم
فقط در تهران و حضوری

Q9550
Q9505
Q9450
Q9400
Q8400
 

Windows7

Registered User
تاریخ عضویت
23 آگوست 2009
نوشته‌ها
365
لایک‌ها
188
یک 7500 با فن و باکس موجوده که با سی پی یو کواد تعویض میشه
سی پی یو بالاتر از q9400 میخوام
 

bahrambook

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2013
نوشته‌ها
1,991
لایک‌ها
375
محل سکونت
تهران
q9550 + ultra quiet cooler zalman 2heatpipes موجوده..... انصافا با توجه به شرایط بازار یه قیمت منصفانه بگو بفروشم بخودت...
 

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 آپریل 2006
نوشته‌ها
7,285
لایک‌ها
1,074
محل سکونت
تهران

mostafajan

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,871
لایک‌ها
1,009
محل سکونت
تهران
قیمت فوقعلادست

من نمیدونم اون دوستمون که 550 قیمت زده ایا کسی هست بخره ازش

سی پی یو 3220 آی 3 موجوده تو بازار آک با هیتسینک 420 تومن

قدرتش از Q9650 هم بیشتره

کی میاد از اون اقا 550 بخره

دوست عزیز هر چه زودتر سی پی یو 385 تومنیو بخر تا از دست نرفته که سایت پر از دوستان مفازه داره . همینو میخرن میدن به مردم 680 تومن

تو این تاپیک گفته مغازه دار 680 میده

http://forum.persiantools.com/t390928.html

یه مقدار پیاز داعشو زیاد کرده ولی خوب 600 میفروشن
 

m.j.f

Registered User
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2011
نوشته‌ها
1,256
لایک‌ها
267
محل سکونت
تهران
سلام
با اجازه از استاد شعبانی
Q9400 موجود میباشد.
 

bahrambook

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2013
نوشته‌ها
1,991
لایک‌ها
375
محل سکونت
تهران
قیمت فوقعلادست

من نمیدونم اون دوستمون که 550 قیمت زده ایا کسی هست بخره ازش

سی پی یو 3220 آی 3 موجوده تو بازار آک با هیتسینک 420 تومن

قدرتش از Q9650 هم بیشتره

کی میاد از اون اقا 550 بخره

دوست عزیز هر چه زودتر سی پی یو 385 تومنیو بخر تا از دست نرفته که سایت پر از دوستان مفازه داره . همینو میخرن میدن به مردم 680 تومن

تو این تاپیک گفته مغازه دار 680 میده

http://forum.persiantools.com/t390928.html

یه مقدار پیاز داعشو زیاد کرده ولی خوب 600 میفروشن
پیاز داغ چیه؟؟؟..... خودم 640 دو هفته پیش رفته تو پاچه م.... :D:D ..... حالا که من 640 بابتش پول دادم قیمتش اومده زیر 500 ..... میبینی شانسو؟؟؟... بعد شما بیا دست بذار روی زخم من..... ;);) .......... بعدشم من به بنچمارکو نمیدونم کانفیگو اینا کار ندارم...... برای من مهمترین ملاک windows 7 experience index ئه که به q9550 من 7.3 امتیاز داده و به core i5 3570k یکی از آشنایان 7.6 .... و الانم که دارم با لپ تاپم اینو مینویسم به core i5 2410m لپ تاپم 6.9 امتیاز داده...... پس مطمئن باش این از همهء core i3 ها و بعضی core i5 ها هم قویتره ..... این که ببخشید یک مشت احمق نبض بازارو توی دست گرفتن دلیل نمیشه قدرت یه سی پی یو رو فراموش کرد....... وقتی پراید یه هفته 22 میلیونه یه هفته 14 میلیون..... یا مگان 85 میلیونه بعد میشه 60 بعد یاز میشه 85 میلیون این تغییری توی قدرت موتور مگان ایجاد نمیکنه...... این سیاست غلط اقتصادی مملکتو نشون میده..... شمائم نیا بقیه رو تخریب نکن...... اگه قسمت باشه همون 550000 تومنم مشتری پیدا میشه شما نران نباش.... آمپر چسبوندم..... :p:pبا تشکر......
 

mostafajan

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,871
لایک‌ها
1,009
محل سکونت
تهران
پیاز داغ چیه؟؟؟..... خودم 640 دو هفته پیش رفته تو پاچه م.... :D:D ..... حالا که من 640 بابتش پول دادم قیمتش اومده زیر 500 ..... میبینی شانسو؟؟؟... بعد شما بیا دست بذار روی زخم من..... ;);) .......... بعدشم من به بنچمارکو نمیدونم کانفیگو اینا کار ندارم...... برای من مهمترین ملاک windows 7 experience index ئه که به q9550 من 7.3 امتیاز داده و به core i5 3570k یکی از آشنایان 7.6 .... و الانم که دارم با لپ تاپم اینو مینویسم به core i5 2410m لپ تاپم 6.9 امتیاز داده...... پس مطمئن باش این از همهء core i3 ها و بعضی core i5 ها هم قویتره ..... این که ببخشید یک مشت احمق نبض بازارو توی دست گرفتن دلیل نمیشه قدرت یه سی پی یو رو فراموش کرد....... وقتی پراید یه هفته 22 میلیونه یه هفته 14 میلیون..... یا مگان 85 میلیونه بعد میشه 60 بعد یاز میشه 85 میلیون این تغییری توی قدرت موتور مگان ایجاد نمیکنه...... این سیاست غلط اقتصادی مملکتو نشون میده..... شمائم نیا بقیه رو تخریب نکن...... اگه قسمت باشه همون 550000 تومنم مشتری پیدا میشه شما نران نباش.... آمپر چسبوندم..... :p:pبا تشکر......

من عذر میخوام ولی شما ببینید من چی میگم :

من میگم وقتی سی پی یو lvy Bridge هست که 400 تومنه و آک بنده و رم باس 1600 و کلاک 8 یا 7 رو بدون اور میزنه و قدرتشم از Q9650 بیشتره و مادربردشم آکبند حدودا 250 تومنه که یو اس بی 3 و ساتا 3 داره

کی میاد یه مادربرد دس دو ضعیف 775 گرون مثلا P45 یا X48 بگیره هم قیمت همون مادربرد 1155 که یه سی پی یو دس دو اوریه گرون وضعیفتر از 3220 هم بخواد براش بخره

حرف بدی میزنم

پراید هم اگر شد 20 تومن کسی نباید بخره تا برسه به همون هفت تومن هشت تومنی که بود یا اینکه اگر نتونست صبر کنه یا شرایط کشورو عوض کنه با مشورت دیگران یه سیستم ببنده که هزینه کمتر و کارایی خیلی بهتر بگیره نه امتیازات چرتو پرته ویندوز .

از اینا که بگذریم من یادم نمیاد این سی پی یو هیچ وقت به اون مرزی که شما میگین رسیده باشه . فردا میرم بازار بپرسم ببینم کی این سی پی یو 640 تومن شده

i7 3570 تو فروم میدادن 700 تومن یه ماه پیش که قدرتش دو برابر 9550 شایدم بیشتر . اون موقع که شما اینو خریدی هنوز با پرشین تولز اشنا نشده بودی ؟

ادرس اون مغازه ای هم که اینو 640 خریدیو میگی تا همه بدونن .

اون امتیازی هم که ویندوز به سی پی یو میده چرتو پرته . امتیاز سی پی یو رو باید تو کارکرد ببینی . استدلال از این بالاتر دیگه میخواهید شما ؟

www.anandtech.com/
 

Done

Registered User
تاریخ عضویت
21 جولای 2012
نوشته‌ها
966
لایک‌ها
168
در جواب پراید داداش مصطفی خودمونیم اگه ملت نخرن چی سوار بشن دوچرخه هم گرون شده والا
تازه تا ملت میفهمن داره گرون میشه میرن میخرن
اون سی پی یو هم قدرت خودش رو داره اونا هم دارن این ها رو میشه اورکلاک اونارو نمیشه مگه قضیه حرف ک باشه ولی در کل خب مشخص هستش 1155 جدیدتره و معماری و تکنولوژی بهتری داره
 

bahrambook

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2013
نوشته‌ها
1,991
لایک‌ها
375
محل سکونت
تهران
من عذر میخوام ولی شما ببینید من چی میگم :

من میگم وقتی سی پی یو lvy Bridge هست که 400 تومنه و آک بنده و رم باس 1600 و کلاک 8 یا 7 رو بدون اور میزنه و قدرتشم از Q9650 بیشتره و مادربردشم آکبند حدودا 250 تومنه که یو اس بی 3 و ساتا 3 داره

کی میاد یه مادربرد دس دو ضعیف 775 گرون مثلا P45 یا X48 بگیره هم قیمت همون مادربرد 1155 که یه سی پی یو دس دو اوریه گرون وضعیفتر از 3220 هم بخواد براش بخره

حرف بدی میزنم

پراید هم اگر شد 20 تومن کسی نباید بخره تا برسه به همون هفت تومن هشت تومنی که بود یا اینکه اگر نتونست صبر کنه با مشورت با دیگران یه سیستم ببنده که هزینه کمتر و کارایی بهتر بگیره

از اینا که بگذریم من یادم نمیاد این سی پی یو هیچ وقت به اون مرزی که شما میگین رسیده باشه . فردا میرم بازار بپرسم ببینم کی این سی پی یو 640 تومن شده

i7 3570 تو فروم میدادن 700 تومن یه ماه پیش که قدرتش دو برابر 9550 شایدم بیشتر . اون موقع که شما اینو خریدی هنوز با پرشین تولز اشنا نشده بودی ؟

ادرس اون مغازه ای هم که اینو 640 خریدیو میگی تا همه بدونن .

اون امتیازی هم که ویندوز به سی پی یو میده چرتو پرته . امتیاز سی پی یو رو باید تو کارکرد ببینی .

www.anandtech.com/
اوهوم .. راستیتش با پرشین تولز آشنا نشده بودم.... واقعا اشتباه کردم..... این مغازه ام که ازش خریدم کلا طبقهء منفی یک بازار کامپیوتر ایرانه.... حتی طبقات بالاترش ..... هر مغازه ای میرفتم قیمتای سرسام آور میدادن..... اتفاقا مین بورد ندارم.... خواستم i7 بخرم.. اون که دیگه میرفت بالای 700 800 تومن...... اینم با کلی منت بهم این قیمت دادن.... نمیدونم..... بعضی وقتا آدم میخواد تجربه بدست بیاره هزینهء گزافی میده ... .... ولی تازه میفهمم که چقد بی انصافا این بازاریاا .... شمائم درست میگی..... ولی هیچ i3 ای قدرتش به این سی پی یو نمیرسه.... شرط میبندم... :p:p ..... اصن همینو نگهش میدارم آور کلاکش میکنم .... خوراک آور کلاکه .... فقط بلد نیستم آور کردن.... ;);)
 

Done

Registered User
تاریخ عضویت
21 جولای 2012
نوشته‌ها
966
لایک‌ها
168
مادربوردت چیه باس رم هات چیه؟ خنک کننده روی سیستمت چیه؟ بگو تا بترکونیمش :D
 

bahrambook

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2013
نوشته‌ها
1,991
لایک‌ها
375
محل سکونت
تهران
مادربوردت چیه باس رم هات چیه؟ خنک کننده روی سیستمت چیه؟ بگو تا بترکونیمش :D

هوم؟ ... مین بورد ندارم ... یعنی نمیدونم چی بگیرم که مناسب آور باشه... ... باس رم هام 1600 ئه تا 1866 هم روش نوشته که میشه آور کلاکش کرد.... خنک کننده چیه؟ :D:D .... شما راهنمایی کنی با هم میترکونیمش :lol::lol:

مادربوردت چیه باس رم هات چیه؟ خنک کننده روی سیستمت چیه؟ بگو تا بترکونیمش :D
راستش نمیخوام به بقیهء قطعات دست بزنم .... فقط میخوام سی پی یو رو نهایتا تا 3.6 گیگاهرتز آور کلاک کنم.... میشه؟.... سیستم پایدار میمونه؟...
 

mostafajan

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,871
لایک‌ها
1,009
محل سکونت
تهران
اوهوم .. راستیتش با پرشین تولز آشنا نشده بودم.... واقعا اشتباه کردم..... این مغازه ام که ازش خریدم کلا طبقهء منفی یک بازار کامپیوتر ایرانه.... حتی طبقات بالاترش ..... هر مغازه ای میرفتم قیمتای سرسام آور میدادن..... اتفاقا مین بورد ندارم.... خواستم i7 بخرم.. اون که دیگه میرفت بالای 700 800 تومن...... اینم با کلی منت بهم این قیمت دادن.... نمیدونم..... بعضی وقتا آدم میخواد تجربه بدست بیاره هزینهء گزافی میده ... .... ولی تازه میفهمم که چقد بی انصافا این بازاریاا .... شمائم درست میگی..... ولی هیچ i3 ای قدرتش به این سی پی یو نمیرسه.... شرط میبندم... :p:p ..... اصن همینو نگهش میدارم آور کلاکش میکنم .... خوراک آور کلاکه .... فقط بلد نیستم آور کردن.... ;);)

اقا ادرس دقیق اون مغازرو ندادی

نمیدونی چقد بدم میاد از این زیر زمین ایرانیا

همشون ......

__________________________________________________

استارتر شما هم زود باش سی پی یو اقای شعبانیو بخر که یوزر tricker استادش کرد رفت
 

bahrambook

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2013
نوشته‌ها
1,991
لایک‌ها
375
محل سکونت
تهران
همون دیگه..... همشوووووووووووووون..... باورت میشه یکیشون میگفت 750000 تومن؟؟؟..... اصن اینو شنیدم شیر شدم رفتم اون 640 تومنیه رو خریدم..... چقدم با خودم حال کردم که زیر قیمت خریدم... :lol::lol:
 

BijaN-R

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2006
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
قیمت فوقعلادست

من نمیدونم اون دوستمون که 550 قیمت زده ایا کسی هست بخره ازش

سی پی یو 3220 آی 3 موجوده تو بازار آک با هیتسینک 420 تومن

قدرتش از Q9650 هم بیشتره

کی میاد از اون اقا 550 بخره

دوست عزیز هر چه زودتر سی پی یو 385 تومنیو بخر تا از دست نرفته که سایت پر از دوستان مفازه داره . همینو میخرن میدن به مردم 680 تومن

تو این تاپیک گفته مغازه دار 680 میده

http://forum.persiantools.com/t390928.html

یه مقدار پیاز داعشو زیاد کرده ولی خوب 600 میفروشن

مصطفی جان Q9550 تو سری خودش جزو High End ها بود کجاشو با i3 مقایسه میکنی 12 مگ کششو ؟ حالا i5 و i7 و بگی آره قبوله اما i3 که سری ارزون قیمت اینتله حالا sandy bridge یا ivy bridge درسته معماریش جدیدتره اما جزو cpu های ضعیفه. من از Q9550 سنگین کار کشیدم که میگم قدره.

قیمتشم اون موقع که تازه اومده بود خریدم 387 تومن حالا بعدا چه تغیراتی کرده نمیدونم.
 

mostafajan

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,871
لایک‌ها
1,009
محل سکونت
تهران
مصطفی جان Q9550 تو سری خودش جزو High End ها بود کجاشو با i3 مقایسه میکنی 12 مگ کششو ؟ حالا i5 و i7 و بگی آره قبوله اما i3 که سری ارزون قیمت اینتله حالا sandy bridge یا ivy bridge درسته معماریش جدیدتره اما جزو cpu های ضعیفه. من از Q9550 سنگین کار کشیدم که میگم قدره.

قیمتشم اون موقع که تازه اومده بود خریدم 387 تومن حالا بعدا چه تغیراتی کرده نمیدونم.

شما چه جوابی در برابر این مقایسه دارین

AnandTech | Home

شما سی پی یو رو اور کنی با رم 1600 کلاک 9 که ترسو لرز داشته باشی مادربرد یا رم یا سی پی یو چیزیش نشه تازه میرسه به 3220 که تازه رمتم کلاکش نه هست ولی این سی پی یو اور نکرده با رم کلاک 8 اندازه اون کاربرد داره شایدم بیشتر

تازه اینا همه اک هستن ولی اونو طرف مقابلت باید قسم حرضت عباس بخوره که اور نکردم در حالی که سی پی یو 3220 شاید دس دوش 350 تومنم باشه ولی خوب کی میاد برای اون سی پی یو بالای 400 پول بده

من با دید کارشناسی به قضیه نگاه میکنم شما تعصبی . اصلا کش های اینا قابل مقایسه نیست که بخواهیم اینجوری مقایسه کنیم این 12 مگه اون 3 مگ پس این 4 برابر قوی تره . ویندوزم گول همین 12 مگو میخوره امتیاز بالا میده . اکثر کارشناسا امتیازات ویندوزو قبول ندارن از جمله خودم
 

BijaN-R

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 آپریل 2006
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
شما چه جوابی در برابر این مقایسه دارین

AnandTech | Home

شما سی پی یو رو اور کنی با رم 1600 کلاک 9 که ترسو لرز داشته باشی مادربرد یا رم یا سی پی یو چیزیش نشه تازه میرسه به 3220 که تازه رمتم کلاکش نه هست ولی این سی پی یو اور نکرده با رم کلاک 8 اندازه اون کاربرد داره شایدم بیشتر

تازه اینا همه اک هستن ولی اونو طرف مقابلت باید قسم حرضت عباس بخوره که اور نکردم در حالی که سی پی یو 3220 شاید دس دوش 350 تومنم باشه ولی خوب کی میاد برای اون سی پی یو بالای 400 پول بده

من با دید کارشناسی به قضیه نگاه میکنم شما تعصبی . اصلا کش های اینا قابل مقایسه نیست که بخواهیم اینجوری مقایسه کنیم این 12 مگه اون 3 مگ پس این 4 برابر قوی تره . ویندوزم گول همین 12 مگو میخوره امتیاز بالا میده . اکثر کارشناسا امتیازات ویندوزو قبول ندارن از جمله خودم

ظاهرا حق با شماس الان یه سرچی زدم همه بنچمارکا حرف شمارو تایید میکردن. اما آخه من پشت چندتا core i3 نشستم واقعا تحمل چندتا برنامه سنگین ندارن.

من معمولا با سیستمم دوتا browser باز دارم که یکیش پر تبه Photoshop cs6 بالاس، معمولن هم 2-3 تا فایل توش بازه vmware هم اکثرا در حال اجراس یه visual studio هم تو ی VMware اجرا میکنم (چون debugerـش میزنه ویندوزمو میترکونه تو VM میارمش بالا) kmplayer هم داره فیلمای آموزشیه c++ رو پلی میکنه XWidget نصب کردم 5-6تا ویجت دارم رو صفحه Object Dock نصبه UXtheme هم پچ کردم تم ویندوزو عوض کردم (تازه چندوقت پیش IDM هم در همین حین درایو c رو پر کرد free space شد 0 اما ویندوز کرش نکرد) این تقریبا شرایط default منه چیزای دیگه هم ممکنه اضافه بشه.

تازه ویندوز اصلیم 32bit هنوز کامل کوچ نکردم به 64bit و بیشتر از دو سال از نصب این ویندوزم میگذره.

کلا تاریخچه خوبی با این سیستمم دارم. نمیدونم شاید سرعت پردازش با قدرت پردازش فرق داره و این فقط قدرت بیشتری توی هندل کردن Process ها داره. یا شایدم این ویندوزی که دارم شاهکاره.

در آخر بازم تکرار میکنم که حق با شماس و تمام بنچمارکا حرف شمارو تایید میکنن.
 

mostafajan

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,871
لایک‌ها
1,009
محل سکونت
تهران
ظاهرا حق با شماس الان یه سرچی زدم همه بنچمارکا حرف شمارو تایید میکردن. اما آخه من پشت چندتا core i3 نشستم واقعا تحمل چندتا برنامه سنگین ندارن.

من معمولا با سیستمم دوتا browser باز دارم که یکیش پر تبه Photoshop cs6 بالاس، معمولن هم 2-3 تا فایل توش بازه vmware هم اکثرا در حال اجراس یه visual studio هم تو ی VMware اجرا میکنم (چون debugerـش میزنه ویندوزمو میترکونه تو VM میارمش بالا) kmplayer هم داره فیلمای آموزشیه c++ رو پلی میکنه XWidget نصب کردم 5-6تا ویجت دارم رو صفحه Object Dock نصبه UXtheme هم پچ کردم تم ویندوزو عوض کردم (تازه چندوقت پیش IDM هم در همین حین درایو c رو پر کرد free space شد 0 اما ویندوز کرش نکرد) این تقریبا شرایط default منه چیزای دیگه هم ممکنه اضافه بشه.

تازه ویندوز اصلیم 32bit هنوز کامل کوچ نکردم به 64bit و بیشتر از دو سال از نصب این ویندوزم میگذره.

کلا تاریخچه خوبی با این سیستمم دارم. نمیدونم شاید سرعت پردازش با قدرت پردازش فرق داره و این فقط قدرت بیشتری توی هندل کردن Process ها داره. یا شایدم این ویندوزی که دارم شاهکاره.

در آخر بازم تکرار میکنم که حق با شماس و تمام بنچمارکا حرف شمارو تایید میکنن.

اون کور ای 3 هایی که شما پشتشون نشسته بودین G640 و G520 بودن که اتفاقا من با یوزر mp3 در مورد اینکه از اونا نخر بحث میکردم و اخر هم قانع نشدن

بهشون گفتم از این کور ای 3 های مزحرف نخرین گفت تو که چیزی از کامپیوتر نمیدونی دوس دارم بخرم اما 3220 یه دنیای دیگست چون 1600 ساپورت میکنه

کسی که 200 تومن داره باید Q6600 بگیره

کسی که 400 تومن داره باید 3220 بگیره

کسی که 800 داره باید 3570 بگیره

بالاتر هم فقط 3770

هر سی پی یویی به جز اینا اشغاله حتی همون 6600 که اکثرا اوری هستن
 

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 آپریل 2006
نوشته‌ها
7,285
لایک‌ها
1,074
محل سکونت
تهران
اون کور ای 3 هایی که شما پشتشون نشسته بودین G640 و G520 بودن که اتفاقا من با یوزر mp3 در مورد اینکه از اونا نخر بحث میکردم و اخر هم قانع نشدن

بهشون گفتم از این کور ای 3 های مزحرف نخرین گفت تو که چیزی از کامپیوتر نمیدونی دوس دارم بخرم اما 3220 یه دنیای دیگست چون 1600 ساپورت میکنه

کسی که 200 تومن داره باید Q6600 بگیره

کسی که 400 تومن داره باید 3220 بگیره

کسی که 800 داره باید 3570 بگیره

بالاتر هم فقط 3770

هر سی پی یویی به جز اینا اشغاله حتی همون 6600 که اکثرا اوری هستن

سلام
مصطفی جان هر سی پی یو جایگاه خودش رو داره اصولا نمیشه با هم مقایسه کرد کسی که پلتفرم 478 داره و میخواد سیستمش رو که سی پی یو 2.4 و رم 512 داره رو کمی ارتقا بده نمیتونیم بگیم بیا برو 155 بخر بهترین گزینه یه سی پی یو 3 هست با یک گیگ رم و همینطور در سایر سوکت ها مثلا دیروز یه دوستی به من زنگ زد گفت سیتمش 4 گیگ رم داره با یه سی پی یو 7200 میخواد یک کم همین رو ارتقا بده ما که نمیتونیم بنچمارک 1155 براش بذاریم بگیم این بهتر و اون بدتر تنها پیشنهادی که میتونیم بدیم ارتقا سی پی یو هست که میتونه بر مبنای بودجه ارتقاش بده بله اگه پول باشه همه کار میشه کرد
در مورد خانواده 1155 هم 520 سلرون هست و 640 پنتیوم
 

mostafajan

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,871
لایک‌ها
1,009
محل سکونت
تهران
سلام
مصطفی جان هر سی پی یو جایگاه خودش رو داره اصولا نمیشه با هم مقایسه کرد کسی که پلتفرم 478 داره و میخواد سیستمش رو که سی پی یو 2.4 و رم 512 داره رو کمی ارتقا بده نمیتونیم بگیم بیا برو 155 بخر بهترین گزینه یه سی پی یو 3 هست با یک گیگ رم و همینطور در سایر سوکت ها مثلا دیروز یه دوستی به من زنگ زد گفت سیتمش 4 گیگ رم داره با یه سی پی یو 7200 میخواد یک کم همین رو ارتقا بده ما که نمیتونیم بنچمارک 1155 براش بذاریم بگیم این بهتر و اون بدتر تنها پیشنهادی که میتونیم بدیم ارتقا سی پی یو هست که میتونه بر مبنای بودجه ارتقاش بده بله اگه پول باشه همه کار میشه کرد
در مورد خانواده 1155 هم 520 سلرون هست و 640 پنتیوم


منم دقیقا همینو میگم اما کسی که میخواد سیستمو ارتقا بده به 9550 قضیش فرق میکنه . من اصلا نمیدونم مدل 520 و 640 چیه ولی بنچمارکشون در حد E7200 . من بحثم با این دوستمون سر این بود که چرا یه مشورت نکردی رفتی 640 تومن پول 9550 دادی آخه وقتی 3220 هست .

کسی که میخواد سیستمو ارتقا بده نیاد 520 و 640 بگیره به امید اینکه سیستمش از این رو به اون رو میشه یا 775 رو نگه داره یا اینکه اگه میاد 1155 حداقله حداقلش سی پی یو 3220 با 8 گیگ رم باس 1600 کلاک 8 بگیره که قدرت سیستمش دو سه برابر بشه

سیستم 1155 یه رمش ارزون بود که اونم 2 گیگ باس 1333 شده 65 تومن
 
بالا