saeed0c
Registered User
- نوشتهها
- 5,606
- لایکها
- 1,353
برای تعویض هست فقط.1060 اگه فروش دارید مشخصات و قیمتش برام بفرستید
کارکرده میخام عزیزم. بعد مدل 14500 در بازار هست چرا باید 16500 بدم برای این مدل!؟سلام جناب
خدمت شما
![]()
فروش - ROG STRIX RTX2060 6G EVO GAMING اکبند
سلام دوستان اکبند و پلمپ,باگارانتی ۳ ساله سازگار ارقام تا جولای ۲۳ تاکید میکنم کارت اکبنده و باز نشده حتی چسب پلمپاش! قیمت; ۱۵.۵م فروخته شد تیپاکس پس کرایه میشه.forum.persiantools.com
با مدرک بگید لطفا !کارت رو نمیخواید دیگه تو سر مال نزنید با لینک معتبر حرفتون رو اثبات کنید !کارکرده میخام عزیزم. بعد مدل 14500 در بازار هست چرا باید 16500 بدم برای این مدل!؟
دوست عزیز الان مدل asus 2060 tuf و evo dual با گارانتی سه ساله حدود ۱۴.۵ تو سایتهای معتبر هست با این حساب بدون گارانتی قطعا کمتر باید باشه که کسی بخرهگیمینگ ایسوز 15.5
دوال ایسوز 14.5
موجوده 10تا آکبند وارداتی
دیگه خودتون تفاوت قیمتی سری strix رو باید بدونید مثل این میمونه که ۲۰۶ تیپ دو بگیرید یا ۲۰۶ تیپ۵!هر دو هم ۲۰۶ اندوست عزیز الان مدل asus 2060 tuf و evo با گارانتی سه ساله حدود ۱۴.۵ تو سایتهای معتبر هست با این حساب بدون گارانتی قطعا کمتر باید باشه که کسی بخره
نه دیگه نشد دوست من ۲۰۶ تیپ ۲ و ۵ موتورهاشون زمین تا آسمون فرق داره این بنده های خدا tuf و strix موتور یکیه سپر و چراغوشون فرق میکنه!!!در واقع رانا و رانا پلاس میشن!تفاوت قیمتیشون هم کمه!دیگه خودتون تفاوت قیمتی سری strix رو باید بدونید مثل این میمونه که ۲۰۶ تیپ دو بگیرید یا ۲۰۶ تیپ۵!هر دو هم ۲۰۶ ان
با مدرک بگید لطفا !کارت رو نمیخواید دیگه تو سر مال نزنید با لینک معتبر حرفتون رو اثبات کنید !
استوک میخام. نداری؟ این قیمت ها که قیمت های آنلاین هست. یه سرچ کنم همین قیمتا میاد.گیمینگ ایسوز 15.5
دوال ایسوز 14.5
موجوده 10تا آکبند وارداتی