سلام
و درود.
اولا بنده در پست بالا اشاره نمودم که فروش فقط بصورت نقدی هست .
این شما بودید که پخ داید خریدارید و نهایتا پس از چندین تبادل اس ام اس !!! شبانه از طریق اس ام اس دوباره بنده را به پی تی فراخوانی نمودید و خواستار انجام معامله با شرایط مورد نظر خودتون و پاسخگویی سریع بنده شدید!!!(جدا از استفاده از واژه های امری در کلماتتون که الان البته برام توجیه شد) که بیاید دستگاه رو دو دستی بدید به من و من فلان ازمایش سخت افزاری رو انجام بدم و اگه ........
که این خودش تا اینجای کار این معنی رو میده که شما مزاحم بنده شدید . اما بنده با صبر و حوصله و عزت نفس پاسخگوی شما شدم این بار از طریق اس ام اس که بنده با شرایط خودم که خرید نقدی هست و در دومین اسمون هم گفته بودم باز یاداور شدم که شما امدید اینبار به شعور بنده توهین نمودید و درنهایت توهین نمودید!
نوشتید درد و دل!!!!!!!
بنده حتی بخاطر اینکه کار شما سریع تر راه بیفته همون بعد اولین پخ شما شماره همراه 0912 خودم رو دادم که کار فوریت به انجام برسه . نهایت بی ادبی و بی فرهنگی خودتون رو با این پست نشون دادید شما اصلا فردی نیستید که در مقابل بنده از واژه "کس" استفاده کنید!
در نهایت امیدوارم کمی هم فکر کنید و با توجه به معیارهای شعور اجتمایی خود را اصلاح نمایید
موفق باشید
شما اگر شعور داشتید می فهمیدین مشکل من سر پول نقد نبود
من گفتم که اول بفرست و 24 ساعت تست کنم و اگر با cd بازی کپی اجرا کرد بعدش پول رو می ریزم......... این یعنی من غیر نقدی می خواست ؟!!!!!!!!!!!!!!!
من همون اول گفتم که این شرایط من و بعد از تحویل و تست پول رو می ریزم ولی شما هیچییییییییییییییییییییییییی در مورد اینکه اول پول می خواین نگفتید
حتما می خواستی من به کاربری که سال 2012 عضو شد و 74 تا پست داد بیام پول واریز کنم
توی روزی که داشتم اس ام اس می دادم همش شما در مورد کپی خور کردن و اینجور چیزا می گفتید که کاملا معلوم بود هیچی از این معقوله نمی دونی....... به خاطر همین گفتم شب می یام پی تی کامل توضیح می دم
ساعت 10.45 اس ام اس دادم که اگررررررررررررررررررررر می تونی بیای پی تی که پ.خ دادم .... مجبورت نکردم که همون موقع بیای...... توی اون پ.خ در مورد کپی خور کردن توضیح دادم و شرایط رو دوباره گفتم ولی دوباره هیچ جوابی ندادی که مجبور شدم صبح اس ام اس بدم
شما که نمی خواستی با این شرایط کنسول رو بفروشی همون اول می گفتی که نمی فروشم که دیگه به شعورت توهین نشه
اگر به شعور کسی توهین شد من باید شاکی باشم که شما من و یکروز معطل خودت کردی فکر کردی وقتی می گی فروش نقدی من باید تا آخرش بفهمم که شرایط شما چی
فروش نقدی یعنی چی ؟ مگه من قسطی می خواستم بخرم !!!!!!!!!!!!!!
مگه علم غیب دارم که منظورت و بفهمم
از 10 نفر همینجا بپرس ببینم یک نفر می فهمم منظورت چی
من به هرکسی هرچیزی که بخوام می گم
چیز دیگه ای پیدا نکردی فقط به واژه ی کس گیر میدی
با این توضیحاتی که از دو طرف داده شد هرکسی که این تاپیک رو ببین می فهم کی با شعور