• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار Xperia Play

tomharrison

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
109
سلام
کسی از تهران اگر داره به قیمت خریدارم . اما نه به قیمت نو ;)

مهلت تست هم می خوام .

سفید رنگ باشه .

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
داداش از من میشنوی نگیر خودم یدونه داشتم که نو خریده بودم وقتی داشتم باهاش کار میکردم یدفعه led های صفحه سوخت 120 هزار خرجش کردم بعدشم وقتی گوشی بسته هستش دائم تو دست لق میزنه که حس خوبی نداره

tomharrison

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
109
داداش از من میشنوی نگیر خودم یدونه داشتم که نو خریده بودم وقتی داشتم باهاش کار میکردم یدفعه led های صفحه سوخت 120 هزار خرجش کردم بعدشم وقتی گوشی بسته هستش دائم تو دست لق میزنه که حس خوبی نداره

ممنونم از توصیه ی شما دوست عزیزم :)

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
ممنونم از توصیه ی شما دوست عزیزم :)

یه چیز دیگه اینکه درسته این گوشی واسه بازی کردن خیلی خوبه ولی بعد از یه مدت خسته میشی هم از سنگین بودنش هم از ضخامت زیادش وقتی هم که تو دستته همش این دکمه های L1 & L2 بدجوری میره رو اعصاب

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
خرید این گوشی اصلاً توصیه نمیشه .....

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
به همین دلایلی که دوستمون در بالا فرمودن ؟

بله فرمايش هاي اين دوستمون هم تاييد ميشه.

مهم ترين دليل ساختار بد اين گوشي هست كه واقعا توي دست لق ميزنه و احساس بدي بهتون ميده . از لحاظ دكمه هاي مخصوص بازي هم كيفيت خوبي نداره و در كل جنس بدنه اصلا مطلوب نيست و خيلي زود هم خش برميداره.

mohsen-big

Registered User
لایک‌ها
105
بله فرمايش هاي اين دوستمون هم تاييد ميشه.

مهم ترين دليل ساختار بد اين گوشي هست كه واقعا توي دست لق ميزنه و احساس بدي بهتون ميده . از لحاظ دكمه هاي مخصوص بازي هم كيفيت خوبي نداره و در كل جنس بدنه اصلا مطلوب نيست و خيلي زود هم خش برميداره.
نظر شما متين
ولي بنظر من فوقالعاده هست.من تاحالا ٣تا داشتم ازين مدل تنها ايرادش اينه كه قابش خش برميداره كه اونم با يه قاب محافظ حل ميشه
هم صداي خيلي خوبي داره هم باطري خوبي داره هم كيفيت ال سي دي خيلي خوب ضمنا اونجوري كه فكرميكنيد لق نميزنه اصلا و جوي استيكشم كيفيت ساخت خوبي داره + امكانات مناسب و بازيهاي مخصوص كه جالب هستن
من توصيه ميكنم خريدشو هم تقريبا تك هست و هم قيمت اكبندش مناسبه

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
نظر شما متين
ولي بنظر من فوقالعاده هست.من تاحالا ٣تا داشتم ازين مدل تنها ايرادش اينه كه قابش خش برميداره كه اونم با يه قاب محافظ حل ميشه
هم صداي خيلي خوبي داره هم باطري خوبي داره هم كيفيت ال سي دي خيلي خوب ضمنا اونجوري كه فكرميكنيد لق نميزنه اصلا و جوي استيكشم كيفيت ساخت خوبي داره + امكانات مناسب و بازيهاي مخصوص كه جالب هستن
من توصيه ميكنم خريدشو هم تقريبا تك هست و هم قيمت اكبندش مناسبه

بنده هم این گوشی رو دارم. فرمایشات محسن خان کاملا تایید میشه!

(UP)

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
مشکی تمیز موجوده قیمت درخواستی رو پخ کن تهران

tomharrison

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
109
پ . خ دادم دوست عزیز