• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار6975و جی بی ال سنگی +s20

amir995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
141
سلام
دوستان یه جفت 6975 فرق نداره وی تو یا تی اس جی بی ال سنگی + تیوتراس20 تعمیری نباشن لطفا یبار تعمیری گرفتم 6975 الانم خوابیده

jalal92

Registered User
لایک‌ها
350
درود
6975 سالم تعمیر نشده وی2 اصل 250
اس 20 ژاپنی نو... یک ماهه خریداری شده تاپیکشم زده بودم ولی پشیمون شدم هنوز هم نصب نکردم...اونم 100تومن

ascc

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
۶۹۷۵ ژاپنی اگه خواستی در خدمتم
سالم و بدون تعمیر
قیمتش بالاست البته

فایل های ضمیمه

• image.jpg
    image.jpg
    950.2 KB · نمایش ها: 16

bahadorr

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
58
سلام
دوستان یه جفت 6975 فرق نداره وی تو یا تی اس جی بی ال سنگی + تیوتراس20 تعمیری نباشن لطفا یبار تعمیری گرفتم 6975 الانم خوابیده
سلام
پایونر 6975 قدیم 300 وات لازرورقی
کارکرد کمتر از دوماه و مشابه آکبند
تیوتر s20 اصلی ژاپن، کمکار و در حد زیر قیمت 80/000 ناقابل

bahadorr

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
58

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
اقا شما طلب دیگران رو بدین بعد یه چی دیگه بخر دوستان در فروش به این اقا دقت کنید ایشون به بهانه نداشتن پولتون رو نمیده

amir995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
141
اقا شما طلب دیگران رو بدین بعد یه چی دیگه بخر دوستان در فروش به این اقا دقت کنید ایشون به بهانه نداشتن پولتون رو نمیده
برادر طرف الان اومده گذاشته 250 تومن بدونه تعمیری
متاسفانه باندهای شما هم دو روز کار نکرده سوخت اول تاپیک نوشتم
من تعمیری نمیخوام
اگه سالم بودم 10 20 تومن ادم خودشو خراب نمیکنه بخاطر 10 تومن
الان برام ضرر شده من گفتم حداقل 2 سالی برام میره ولی یک هفته نشد سوخت

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
اول اینکه من باند رو از ماشین باز کردم بهت دادم خودم استفاده میکردم این یک/دوم واسه شما شاید این پولا پول نیست واسه من هست/سوم شما امپی استفاده کردی که یه سره برق بهش داده من مقصرم/کی گفته تعمیری بوده صد نفر باندو دیدن این حرفو نزدن من که گفتم یدونش سرویس شده همونجورم روز بعد مشتریشو داشتم حتی گفتم که برگردون

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
اقا امید کسی نظر شمارو خواست نظر دادی تو اصن جنس منو دیدی اظهار نظر میکنی جنس سالم و بدون تعمیر به ایشون تحویل داده شده

omidfathi1364

Registered User
لایک‌ها
101
آ
اقا امید کسی نظر شمارو خواست نظر دادی تو اصن جنس منو دیدی اظهار نظر میکنی جنس سالم و بدون تعمیر به ایشون تحویل داده شده
آقای محترم خودت گفتی که "گفتم یدونش سرویس شده" حرف خودتم نقض میکنی؟!

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
سرویس بشه یعنی تعمیره شما کدوم دهات زندگی میکنی /اشغال رفته بود 4 سال کارکرد بعده همون سرویس

omidfathi1364

Registered User
لایک‌ها
101
سرویس بشه یعنی تعمیره شما کدوم دهات زندگی میکنی /اشغال رفته بود 4 سال کارکرد بعده همون سرویس
تو دهات شما هم دروغ گفتن عادیه! تاپیک این بنده خدا رو به گند نکشید تمومش کنید.

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
هرکسی باندارو میخواسته علاوه بر ایشون گفته شده بوده یکی از باندا سرویس شده این اقای دروغگو که الان مظلوم شده یکی باباشو فرستاده جلو قبول کرد این قیمت/حتی بعد اینکه به دستش رسید من خریدار دست به نقد بالاتر داشتم که گفتم اقا باندو بهم برگردون ولی ایشون ندادن/و یکم از پول رو گفتن اقا سر برج میدن منم قبول کردم سر برج شد اقا جواب مارو نمیده اصلا/حتی یکی دیگه هم تو همین انجمن ازین اقا شاکیه/توکه هیچی نمیدونی چرا خودتو میندازی وسط

amir995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
141
هرکسی باندارو میخواسته علاوه بر ایشون گفته شده بوده یکی از باندا سرویس شده این اقای دروغگو که الان مظلوم شده یکی باباشو فرستاده جلو قبول کرد این قیمت/حتی بعد اینکه به دستش رسید من خریدار دست به نقد بالاتر داشتم که گفتم اقا باندو بهم برگردون ولی ایشون ندادن/و یکم از پول رو گفتن اقا سر برج میدن منم قبول کردم سر برج شد اقا جواب مارو نمیده اصلا/حتی یکی دیگه هم تو همین انجمن ازین اقا شاکیه/توکه هیچی نمیدونی چرا خودتو میندازی وسط
مهندس من گفتم میدم ولی به محض بسته شدن به پخش مستقیم 5 دقیقه خوند بعد خش خش کرد صداش خاموش شد
منم گفتم پس بدم شما گفتی اول برام بفرستید من پولو بریزم درحالی که وقتی خریدم من اول پولو ریختم حساب و امتیازتون هم از من پایینتر بود درحالی که باید اول ارسال میکردین
منم گفتم پس میدم که پول رو بریزین حتی پستش رو خودم گردن گرفتم که به شما ضرر نشه
بنده تو این تاپیک قسمت سیستم با کسی معامله نکردم که بخواد ازم شاکی باشه
معامله های من همش تو قسمت لپ تاپ و موبایل هست
لازم نیس به خاطر 10 تومن دروغ بگید
بنده گفتم پس میدم ولی شرطم رو قبول نکردید

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
مگه میشه پخش من 9450حرفه ای بسته بودم با راکفورد پخش چینی بستم با سیرا اونم چینی بود این اخ نگفت/هیچکی جای من بود این شرایطو قبول نمیکرد/شما دروغ داری میگی شما موقعی که گفتم پس بده گفتی اقا حیفه هنوز وصل نکردم الان یه حرفه دیگه میزنی من سالم بود دادم بهت/بعدش هردومون اولین امتیاز رو بهم دادیم تو فراموش کاری من نیستم تاریخاشم مشخصه/میخواین اون ادمو بیارم ببینی تو همین انجمن ازت شاکیه/ 10تومن فردا بگو 5 خوبه/شما باندو سوزوندی انتظار داری من اول پولو بدم با بچه مگه طرفی

amir995

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
141
مگه میشه پخش من 9450حرفه ای بسته بودم با راکفورد پخش چینی بستم با سیرا اونم چینی بود این اخ نگفت/هیچکی جای من بود این شرایطو قبول نمیکرد/شما دروغ داری میگی شما موقعی که گفتم پس بده گفتی اقا حیفه هنوز وصل نکردم الان یه حرفه دیگه میزنی من سالم بود دادم بهت/بعدش هردومون اولین امتیاز رو بهم دادیم تو فراموش کاری من نیستم تاریخاشم مشخصه/میخواین اون ادمو بیارم ببینی تو همین انجمن ازت شاکیه/ 10تومن فردا بگو 5 خوبه/شما باندو سوزوندی انتظار داری من اول پولو بدم با بچه مگه طرفی
داداشم بیار ببینم کی شاکیه؟

shahin212

Registered User
لایک‌ها
75
حتما شک نکن میارم/ از بقیه هم خواهش مراقب باشن تو معامله با ایشون/

بالا