• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی اکانت semrush / moz pro / Ahrefs و ......

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام
همون طور که میدونید دریافت اشتراک هر کدوم از این سایت ها به تنهایی 500.000 تا 800.000 تومان است.
و برای انجام سئو نیاز به این اکانت ها است. دوستانی که دارند یا میفروشند اطلاع دهند برای خرید لطفا هزینه اش زیاد نباشه فعلا برای ماه اول
نظری موردی هم اگر هست بفرمایید استفاده میکنیم دوستان

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
Moz Pro تریال یک ماهه موجوده. غیر قابل تمدید (ماه بعد اکانت با ایمیل جدید میتونید بگیرید)
ماهانه 15
ممنون بله اکانت moz pro دارم بیشتر نیازمند اکانت ahrefs هستم

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
بله تاپیکو که زدم یکی از دوستان اموزش ساخت اکانت رایگان moz pro رو برام پ.خ کرد :)

larvard007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
همون طور که میدونید دریافت اشتراک هر کدوم از این سایت ها به تنهایی 500.000 تا 800.000 تومان است.
و برای انجام سئو نیاز به این اکانت ها است. دوستانی که دارند یا میفروشند اطلاع دهند برای خرید لطفا هزینه اش زیاد نباشه فعلا برای ماه اول
نظری موردی هم اگر هست بفرمایید استفاده میکنیم دوستان

سلام من یکبار از یک سایت اشتراکی اکانت ahref رو خریدم با کوکی کار کرد و بدون مشکل بود ، یک ماهه 10 دلار هست و چندین اکانت هم میده
برای پرداخت هم بده یکجا با پی پال برات پرداخت کنه
لینک

street design

Registered User
لایک‌ها
555
سلام دوست عزیز اکانت های ahrefs و alexa

الکسا تکی ماهی 50
اچ رف و موز با هم ماهی 150

این 5 تا با هم ماهی 200 :
Ahrefs
Moz pro
Semrush
Alexa
Woorank

در واقع اچ رف رو تکی نمیدن و تو پکیج ها هست

اگر میخوای میتونی بیای با هم بگیریم و یه روز در میون کار کنیم باهاشون .. روزای فرد واسه من روزهای زوج واسه شما

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اکانت Moz pro رایگان به این شکل میتونید برای خودتون بسازید. این اکانتها یک ماه کار میکنه و برای ماه بعد باید یه اکانت دیگر بسازید.

اول از همه از این بین بیس برای کارت استفاده کنید
527253
از این سایت میتونید شماره معتبر با بین بیس اعلام شده برای خودتون کارت بسازید.
namso-gen (dot) com

وارد سایت Moz بشید و روی گزینه Try کلیک کنید, مشخصات الکی از آمریکا بزنید و اطلاعات ساخته شده در سایت بالا را وارد کنید. اکانت شما فعال میشود.

حالا فلسفه این کار چی هست و چطور ممکنه؟
6 رقم اول هر کارتی تعیین کننده بانک صادر کننده آن کارت می باشد. مرچنت ها زمانی که شما کارتتان را وارد می کنید به بانک صادر کننده متصل میشوند و یک رقم کمی از آن را چارج میکنن تا معلوم شود که کارت معتبر هست یا خیر. زمانی که مرچنت بنا به هر دلیلی نتونه به بانک صادر کننده کارت متصل بشه دو راه در پیش دارد, یا تمام سفارشات از آن بین بیس کارت را کنسل کند یا همه را قبول کند, در نمونه بالا Moz قبول می کند

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
بالا