• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی مجموعه آموزش زبان انگلیسی Dialog شبکه آموزش

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
شروعي دوباره
آخرین به روز رسانی سه شنبه بیست و هفتم ماه​

خرید و پخش مجموعه به پایان رسیده

اين مجموعه پرطرفدار که از شبکه آموزش پخش ميشه قابل خريد از سروش سيماست و در دو سري به ترتيب با قيمت 66600 و 126000 تومان ( در مجموع 192600 تومان ) در 23 سه عدد DVD قابل پخش در DVD Player خانگي ميباشد.

شماره سروش سيما : 22881860 الي 9

سري اول مجموعه : 11 دي وي دي به قيمت 66600
سري دوم مجموعه 12 دي وي دي به قيمت 126000

:: مبلغ و نحوه ي مشارکت دوستان ::

توجه به اسقبالی که از این مجموعه شد، تعداد مشارکت کننده را هم برای 2 سری 25 نفر در نظر میگیریم.
چون در سری قبل هزینه سهم اشتراک را 18 نفر در نظر گرفته بودیم، برای اینکه عدالت کاملا رعایت شده باشه، این 7 نفر تا 25 نفر هم، نفری 3700 تومان برای سری اول پرداخت میکنند و مجموع این مبالغ از مبلغ کلی سری دوم کسر میشود.

1800+3800+3600 = 9200 تومان - سهم هر نفر از دوستان برای سری دوم

دوستانی هم که سری اول را میخواند، یا الآن میتونند مبلغ 8800 تومان به حساب sinaarian عزیز واریز کنند و الآن براشون ارسال بشه و یا صبر کنند و همراه سری دوم مبلغ 16800 تومان واریز کنند، که در اینصورت مبلغ 1200 تومان هزینه پست بنفعشون میشه ولی چند وقتی باید صبر کنند تا پخش سری دوم آغاز بشه.

نکته ي مهم :
پس از واريز ، شماره ی قرمز رنگ فیش بانکی ( در صورت واریز از شعبه ) یا شماره پیگیری ( در صورت انتقال وجه از طریق خودپردازها یا انتقال اینترنتی) + تاریخ و مبلغ واریز به همراه ، نام ، آدرس کامل و کدپستي خودتون ، رو براي sinaarian ( پيام خصوصي ) ارسال کنيد .

Last edited:

ajorlu

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
این مجموعه پرطرفدار که از شبکه آموزش پخش میشه قابل خرید از سروش سیماست و در دو سری بر روی DVD به ترتیب با قیمت 66600 و 126000 تومان ( در مجموع 192600 تومان ) قابل خرید میباشد.

شماره سروش سیما : 22881860 الی 9

فکر کنم حدوداً 20 نفر در خرید اشتراکی این محصول شرکت کنن , خریده بصرفه ای میشه :)

تمام دوستانی که تمایل به شرکت در این خرید اشتراکی دارند همینجا اعلام کنند و نظراتشونو بنویسن , فعلاً 20 نفر مد نظره که سهم هر نفر 9630 تومان میشه و درصورت افزایش تعداد متقاضیان این مبلغ کاهش پیدا میکنه.

بنده میتونم وظیفه خرید , کپی و ارسال رو برای سایر دوستان بعهده بگیرم ولی دوستانی که به بنده اطمینانه کافی ندارن میتونن فردی مورد اطمینان بازاچه رو برای این منظور معرفی کنن :)

منتظره شما و نظراتتون هستم :)
سلام اسمایلی عزیز:D:rolleyes:
آقا من کلاسهای کانون زبان رو تا ترم آخر رفتم ولی الان ســه سالی میشه که کار نکردم خیلی چیزارو فراموش کردم
اگر این مجموعه به درد بخور باشه من هستم . چند تا پست از شما تو تاپیکهای دیگه دیدم ، من که به شما کاملا
اطمینان دارم (همه رقمه) رو من حساب کنید شرمنده که زحمتش میفته رو دوش شما:)
این هم ایمیل من [email protected]

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
من برای خرید مجموعه شبکه اموزش هستم.
20 نفر که اوکی شد یه ندایی هم به ما بدید

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
منم هستم .

حالا چند دی وی دی هست ؟
یه مقدار توضیح بدید .

حقیقتش آخرین باری که تماس گرفتم فقط قیمت رو پرسیدم و اینکه در چند سری هست این مجموعه , امروز که گذشت فردا درمورده تعداد دیسکها هم سوال میکنم.

از تمامی دوستانی هم که تا اینجا اعلام آمادگی کردند ممنونم :)

iman_82

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز روی منم حساب کنید

babak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من هم کاملا پایه ام برای خرید این مجموعه

archalireza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خواستین بگیرین به منم خبر بدین منم می خوام

hamid5700

Registered User
لایک‌ها
33
منم هستم .
فقط چیزی که هست ،مبلغی که در نظر گرفتید شامل هزینه ی خرید میشه.
سایر مبالغ رو هم در نظر داشته باشید .(dvd خام و هزینه ی ارسال برای هر نفر)
که نیازی به مراجعه مجدد به بانک نباشه.
علاوه بر این یه سوال دیگه هم داشتم.
این دی وی دی ها قفل ندارن؟ اگه داشته باشه که خیلی دردسر میشه.
تازگیا قفلای خفی روی دی وی دی میذارن.

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
منم هستم .
فقط چیزی که هست ،مبلغی که در نظر گرفتید شامل هزینه ی خرید میشه.
سایر مبالغ رو هم در نظر داشته باشید .(dvd خام و هزینه ی ارسال برای هر نفر)
که نیازی به مراجعه مجدد به بانک نباشه.
علاوه بر این یه سوال دیگه هم داشتم.
این دی وی دی ها قفل ندارن؟ اگه داشته باشه که خیلی دردسر میشه.
تازگیا قفلای خفی روی دی وی دی میذارن.

سلام دوست عزیز
من امروز تعداد دیسکهای مجموعه رو پرسیدم , درمجموع 23 عدد DVD هست.
من حداقل قیمتی که برای DVD DataWrite دارم دونه ای حدوداً 200 تومنه , هزینه پست هم بصورت دقیق از اداره پست میپرسم و اطلاع میدم .
من منتظرم تا تعداد نهاییه دوستان مشخص بشه , البته با تعداد حداقل 20 نفر و خودمم دارم بینه دوستام غیر از اینجا دنباله شریک برای مشارک میگردم تا در حد امکان هزینه پایینتر بیاد , و در نهایت قیمت تمام شده رو که حوالی همین قیمتی که در پست اول زدم بصورت دقیق برای دوستان ارسال کنم.

درمورده قفل هم یه شماره دیگه از سروش سیما گرفتم تا بپرسم ولی امروز ساعت کاریشون تموم شده بود , درضمن الان تقریباً هرقفلی رو میشه با برنامه هایی مثله CloneCD کپی کرد و فکر نمیکنم مشکله خاصی باشه , با اینحال فردا سوال میکنم.

باز هم سوالی بود درخدمتم , تا اینجا با خودم شدیم 8 نفر , منتظره اعلام آمادگی سایر دوستان هستم :)

Last edited:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
تا اونجایی که من تحقیق کردم روی سی دی و مخصوصا دی وی دی های فیلم نمیشه قفل گزاشت مگه از اون قفلهای سی دی سوراخ کن.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
تا اونجایی که من از یکی از دوستان پرسیدم گفت قفل داره
ولی اگر به صورت dvd باشه و قابل اجرا در دی وی وی پلیر پس قفلی نداره

کلا چند تا دی وی دیه ؟

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
تا اونجایی که من از یکی از دوستان پرسیدم گفت قفل داره
ولی اگر به صورت dvd باشه و قابل اجرا در دی وی وی پلیر پس قفلی نداره

کلا چند تا دی وی دیه ؟

به من که گفتن قابل اجرا در DVD Player هست , همونجوری که گفتم فردا دقیقتر درموردش میپرسم.
کلاً 23 عدد دیسک هست.

شما هم جزو 20 نفر هستید ؟ :)

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
به من که گفتن قابل اجرا در DVD Player هست , همونجوری که گفتم فردا دقیقتر درموردش میپرسم.
کلاً 23 عدد دیسک هست.

شما هم جزو 20 نفر هستید ؟ :)

نفری 9 تومنه یا پول پست هم میاد روش ؟

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
نفری 9 تومنه یا پول پست هم میاد روش ؟

دوست عزیز در بالا توضیح دادم بصورت کامل , این مبلغ پایست و با توجه به قیمت این مجموعه قیمت فوق گفته شده , مسلماً هزینه پست هم خواهد بود , البته درصورته افزایش تعداد متقاضی هزینه کمتر هم خواهد شد.
بعد از اعلام آمادگی حداقل 20 نفر سایر موارد هم درنظر گرفته میشه و برای دوستان ارسال میشه.

اگه باز هم سوالی هست درخدمتم :)

babak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خداوکیلی ارزش داره اینم می گم اصلا بشه 20تومان
یک مجموعه 200تومانی رو با این قیمت بگیریم بده؟

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
خداوکیلی ارزش داره اینم می گم اصلا بشه 20تومان
یک مجموعه 200تومانی رو با این قیمت بگیریم بده؟

از babak2006 عزیز ممنونم ولی قیمت هیچوقت به این حد نمیرسه :)

مطمئنم سایر دوستان هم اگر بدونن واقعاً چقدر این مجموعه درآموزش مکالمه زبان راحت و موثره لحظه ای درنگ نمیکنن , در این مجموعه گفتگوی محاوره ای از سطح بسیار پایین تا حد عالی و به شیوه ای عجیب آسون و موثر تدریس میشه , هرکسی مشتاق به یادگیری گفتگوی زبان انگلیسی بدون درده سر , در منزل و بدون مسائل حاشیه ایه مسلماً با دیدنه یک قسمت از این مجموعه , حاضر به از دست دادنش نمیشه , من خودم دانشجوی مترجمی هستم و دنباله این مجموعه برای یادگیریم و جالبتر اینکه پدره بنده هم که سنشون بالای 40 هست پای این برنامه میشینن و واقعاً هم در یادگیری زبانشون موثره.

:)

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منم باهاتون شریک میشم.
در مورد هزینه هم اینو عرض کنم که شما میتونید 190 تومن دی وی دی T-GATE بخرید.هزینه پاکت حباب دار و پست هم واسه هر نفر دقیقا میشه 2100 تومن(البته با احتساب کاور ضد خش دو طرفه).
اگه دوستان وقت یا حوصله رایت ندارن میتونن اینو بخرن بفرستن واسه من.من پول رایت کردن 20 سری رو از دوستان نمیگیرم عوضش دی وی دی های اورجینال(شرکتی) رو خودم برمیدارم.از دوستان هم فقط 6500 تومان بابت 23 دی وی دی و هزینه پستش دریافت میشه.
موفق باشید.

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
منم باهاتون شریک میشم.
در مورد هزینه هم اینو عرض کنم که شما میتونید 190 تومن دی وی دی T-GATE بخرید.هزینه پاکت حباب دار و پست هم واسه هر نفر دقیقا میشه 2100 تومن(البته با احتساب کاور ضد خش دو طرفه).
اگه دوستان وقت یا حوصله رایت ندارن میتونن اینو بخرن بفرستن واسه من.من پول رایت کردن 20 سری رو از دوستان نمیگیرم عوضش دی وی دی های اورجینال(شرکتی) رو خودم برمیدارم.از دوستان هم فقط 6500 تومان بابت 23 دی وی دی و هزینه پستش دریافت میشه.
موفق باشید.

سلام دوست عزیز
از اینکه شما هم به جمعمون اضافه شدید واقعاً خوشحالم , برای بنده تفاوتی نمیکنه , اگر شما میتونید وظیفه رایت 460 تا دیسک رو به عهده بگیرید بنده هیچ عرضی ندارم.

از هر پیشنهاد سازنده ای شدیداً استقبال میشه :)

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز
از اینکه شما هم به جمعمون اضافه شدید واقعاً خوشحالم , برای بنده تفاوتی نمیکنه , اگر شما میتونید وظیفه رایت 460 تا دیسک رو به عهده بگیرید بنده هیچ عرضی ندارم.

از هر پیشنهاد سازنده ای شدیداً استقبال میشه :)

کار سختی نیست دوست عزیز.این کار هر روز ماست.
البته من فقط خواستم کمک کنم وگرنه غیر از دردسر چیزی نداره واسم.
موفق باشید.

بالا