فکر بدی نیست ها ، در هر حال بعد از خرید این مجموعه احتمال اینکه به دست فروشنده ها برسه خیلی زیاده .خوب نميشه حق پخشش رو به يكي از بچه ها بفروشيد تا قيمت واسه بقيه مناسبتر در بياد؟
خوب اگر 30 نفر بشیم چقدر میشه ؟
ببینم می تونم چند نفر دیگه جور کنم ..
دوستان هم به همدیگه پی ام بدن تعدادمون بیشتر بشه ....
پ ن : البته من هنوز رو 20 نفر هم پایه ام ولی خوب اگر بیشتر شیم هزینه کمتر میشه.
خوب نميشه حق پخشش رو به يكي از بچه ها بفروشيد تا قيمت واسه بقيه مناسبتر در بياد؟
دوست عزیز مگه فقط ما این مجموعه رو داریم تا حق پخش بفروشیم؟کسی که بخواد حق پخش بخره خودش میره از سیما فیلم میخره و بی دردسر میفروشه.
تازه ما حق پخش بفروشیم فروشنده های دیگه رو میتونیم منع کنیم از فروش مجموعه؟
به جای بحث های حاشیه ای لطفا دوستانی که هنوز آماده مشارکت در خرید این مجموعه هستن دوباره اعلام آمادگی کنن تا ببینیم حضور چه کسانی واقعی بوده و چه کسانی...
دوست عزيز من هم از سر بيكاري اينجا پست نزدم و قصد به حاشيه كشوندن بحث رو هم نداشتم. تازه بد كردم تاپيك رو بالا نگه داشتم؟
قيمت مجموعه براي من بالا هست و اگه تا 10 تومان باشه من هم ميتونم شركت كنم.
دوستان در حالت عادي حق فروش اين مجموعه رو ندارن. خوب اگه يك نفر بخواد اينكارو بكنه ميتونه بابت مجموعه مثلاً 50000 تومان پرداخت كنه و اون رو با هر قيمتي كه ميخواد بفروشه و بقيه دوستان هم مثل حالت عادي حق فروش اين مجموعه رو نداشته باشند. اين جوري هم 19 نفر ديگه مجموعه رو ارزون تر ميخرند و هم فروشنده لازم نيست 200000 تومان اضافي به حساب سروش سيما بريزه.
اگه به اين شكل و يا هر طور ديگه اي قيمت مجموعه به 10 تومن رسيد من هم هستم.
والسلام.....
جناب mr.esmaily
اگه لطف کنی و اسمهارو در پست اول تایپک قرار بدی خیلی خوب میشه .
تا الان 15 نفر شدیم 5 نفر دیگه اعلام آمادگی کنن هزینه جمه میشه برای خرید اون موقع خوب معلوم میشه دقیقا" چندنفریم صبر میکنیم 20 نفر تکمیل بشه .
اجازه بدید یه بررسی داشته باشیم روی هزینه این کار برای هر نفر :
خب اگه 20 نفر باشیم :
9630 سهم هر نفر برای پرداخت اولیه
+
4600 هزینه ی DVD خام برای هر نفر(با حساب هر دی وی دی 200 تومن)
+
2500..3500 هزینه ارسال ( ~3000 تومن)
+
150 تومن سهم هر نفر بابت ارسال محصول از سیما سروش به توزیع کننده (3000/20 =150)
----------------------------------------------
جمعا 17380 تومن .
همینطور هزینه ی کل به این شکله :
قیمت محصول(192600)
+
هزینه ارسال محصول به شخص توزیع کننده ( ~ 3000)
+
قیمت 460 دی وی دی .(92000)
+
هزینه ی ارسال به 20 نفر (بین 50000 و 70000) ~60000
--------------------------------------------
284600 + 3000 +60000 = 347600
347600/20 =17380
با این حساب اگر 30 نفر هم بشیم تفاوت قیمت برای هر نفر 3 هزار تومن بیشتر نمیشه.
چیزی در حدود 14220 برای هر نفر در میاد.6420+3200+4600
البته هزینه بالا دقیق نیست و با هزینه نهایی چیزی در حدود 200 - 300 تومن ممکن فرق کنه .
هزینه ارسال به توزیع کننده هم بین 20 نفر تقسیم میشه که 150 - 200 میشه.
در ضمن اگه برای دوستان میسره یه تماس با سروش سیما بگیرن ببینیم هیچ راه تخفیفی وجود نداره.
خیلی از جاها میشه تخفیف خوبی گرفت ،برای بعضی از نهادها و ارگانها هم تخفیفهای مناسبی دارن .
من صبح هر چی زنگ زدم جواب ندادن .
دوست عزیز
شما هم حرفایی میزنید ها !
بخش اشتراک باز بود فیلم و سریال های اشتراک تو لیست همه دیده میشد ! حالا که بستست !
فردا یکی میاد تایپک میزنه میزاره فروش هیچکی هم نمیتونه چیزی بگه میگه یا خریدم یا تبادل کردم یا از کسی گرفتم و 100 تا یا دیگه !
ما به محض رسیدن به 20 نفر و تایید 20 نفر خرید رو انجام میدیم .
کاملا حق با دوست عزیزمونه.
بالاخرهاین مجموعه از طریق یکی از 20 نفر شریک دست فروشندگان میرسه .فقط من از دوستان میخوام اخلاقا قول بدن حد اقل یکی دو ماه این مجموعه رو دست کسی ندن تا انگیزه دوستان برای مشارکت از بین نره.
اگه قرار باشه دوستانی مثل گوجه این مجموعه رو بدن هر دی وی دی 200 تومن خب منم صبر میکنم از ایشون میخرم.دیگه چرا اینقدر زحمت؟
بعدشم خب خود من هم فروشنده ام و میتونم این کار رو بکنم ولی به احترام مشارکت کنندگان باید مدتی این کار رو نکنم.
موفق باشید.
تایید میشه شدید.
یه سوال اصل این مجموعه دست کی میرسه.