• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اطلاعات طرح جامع شهری و امار مورد نیاز و داشتن اشنا تو شهرداری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
سلام برای نوشتن مقاله ای جهت بررسی تغییرات کاربری اراضی و تاثیرپذیریش از جمعیت به طرح جامع (فقط همون بخشی که مربطو به امار کاربریها و جمعیت و مهاجرته)حداقل دو یاسه دوره ی (توجه یه دوره و یک سال به دردم نمیخوره خودم نمونه شو دارم)یکی از شهرها مثلا تهران سنندج کرمانشاه و...نیاز دارم. امار جمعیتی و مهاجرتی و سرانه های موجود و مساحت هر کدوم از کاربری ها (در دو یا سه دوره) رو کسی میتونه کمک کنه؟ + نقشه هاش که به صورت تصویری . عینی بشه این تغییرات رو مشاهده کرد.
یه جدولی مثل فایل پیوست شده میخوام
اینی که من دارم مال یه دوره س و برای کار من کافی نیست(کرمانشاه)
اگه کسی طرح جامع و این اطلاعات رو مال قبل از سال 80 (فک کنم 69 داشته)و یا بعد از اون مثلا 90 کرمانشاه رو داشته باشه اون تو اولویته. و بعد سنندج و بعد اگه نشد تهران و اگه نشد شهرای بزرگ دیگه
خودم هم تو این روزای اخر سال دسترسی به دانشگاه و نامه گرفتن برای شهرداری رو ندارم .کسی اشنا داره بتونه امار حداقل دو دوره رو در بیاره برام؟!
فقط سریعا نیاز دارم.
مثل عکس زیر اطلاعات میخوام + نقشه ی کاربری اراضی همون سال و امار جمعیتی و مهاجرتی همون سال ها.هرچه تعداد سالها بیشتر باشه بهتره ولی دیگه کمتر از دو سال نباشه مثلا دو تا 5 سال پشت سر هم دو تا ده سال ..
kermanshah.jpg

اسپمرهای عزیز هر وقت رد شدین یه آپ بدین خدا خیرتون بده.

برو بالا

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا