ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﮔﻔﺘﯽ ﺳﺎﺯ ﺗﻮﯼ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻫﺴﺖ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭﭼﻪ ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺕﻡ ﻓﺮﺩﺍ ﻣﻴﺮﻡ ﻭﻟﯽ ﺷﻤﺎ ﮔﻔﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺍﺳﺘﯽ ﺑﻴﺎﯼ ﺣﺘﻤﺎ ﻕﺑﻠﺶ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮓﻴﺮﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﺧﺮﻳﺪ ﺳﺎﺯ ﻣﺸﻘﯽ ﻣﻨﺼﺮﻑ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﻋﺬﺭﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﻨﻢ ﭼﻮﻥ ﺗﻤﺎﺳﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻣﺪﻥ ﻧﮕﺮﻓﺘﻢ ﺣﺎﻼ ﺍﮔﺮ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪﻳﺪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ
ﻋﺬﺭ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ
دوست گرامی ، من مسخره شمام ؟ مرد مومن اولا که شماره ات متاسفانه چون گوشی رو فروختم ازدست دادم وگرنه زنگ میزدم این گلایه رو به خودت می گفتم؛ تار رو من بخاطر شما فرستادم کسی برده مغازه، خوبه دقیقا همینه پرسیدی که گفتم نه خونه ست، حتی من پ.خ شما رو دارم.
دوما شما برگشتی میگی فردا چهارشنبه میرم که دستگاه رو ببینم من بهت گفتم قبلش حتما بهم زنگ بزن، چون اونجا محل کسب و برای راحتی شما که می خواستی تار رو امتحان کنی این ارزش رو قایل شدم که باز بری با خیال راحت تست کنی. دستگاه رو فرستادم بغل گوشت که نخوای پاشی بیای این سر شهر، هماهنگ کردم بری باهاش بزنی واقعا پیش خودت چه فکری کردی این حرفا میزنی ؟ مقصر احتمالا منم که برای شما ارزش قایل شدم.
در ضمن شما اگه قصد خرید ساز مشقی داشتی که این تاپیک چیه؟ ساز مشقی چیه، توضیح میدید؟ خوبه این رو هم من به شما معرفی کردم که قیمت ها رو بدونی، اگه هم قصد خرید ساز مشقی رو داشتی باید از همون سایتی که بهت معرفی کردم میخریدی.
نرنجاندن آدم ها و خطا نکردن ، ساده تر و آسون تر از عذر خواهیه.
اینم یکی از پ.خ های شما :
مشاهده پیوست 108541