• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید تار یا سه تار قدیمی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bidad_60

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اگر کسی تار یا سه تار (به خصوص تار) قدیمی متعلق به پدر یا پدربزرگ :D داره و قصد فروش داره
اطلاع بده من میخوام
قیمت هم توافقی

ali 14007

Registered User
لایک‌ها
58
من یکی دارم
یه 2 سالی میشه که خریدم ولی به دلیل خریر کیبورد 2 ساله داره خاک میخوره.
قیمت پایه؟؟؟
خودمم اون موقع اینو 120 خریدم

bidad_60

Registered User
لایک‌ها
0
سازهای مشقی نمیخوام ساز خوب میخوام فرقی نداره
اولویت با تارهست
اگر دوستان دارند بی زحمت نام سازنده و عکس رو برام پیام خصوصی بزنند

نیکی پناهتان

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
دادام من رفیقم کلکسیون تار گرون قیمت و خوش صدا داره (خودش تو کاره انتیکه ) که قدیمی هم توشون هست . رات افتاد همدان خبرم کن بیارم ببینی

Amour

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان در مورد معامله با ایشون دقت کنید. برای خرید تار، این شخص با من هماهنگ کرد، من تار برداشتم رفتم اون سر شهر، این آقا نه تنها سر قرار حاضر نشد، زنگ هم نزد که فلانی می خوام یا نمی خوام، بدون هیچ معذرت خواهی، یک نصف روز تمام الاف مون کرد.

bidad_60

Registered User
لایک‌ها
0
ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﮔﻔﺘﯽ ﺳﺎﺯ ﺗﻮﯼ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻫﺴﺖ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭﭼﻪ ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺕﻡ ﻓﺮﺩﺍ ﻣﻴﺮﻡ ﻭﻟﯽ ﺷﻤﺎ ﮔﻔﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺍﺳﺘﯽ ﺑﻴﺎﯼ ﺣﺘﻤﺎ ﻕﺑﻠﺶ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮓﻴﺮﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﺧﺮﻳﺪ ﺳﺎﺯ ﻣﺸﻘﯽ ﻣﻨﺼﺮﻑ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﻋﺬﺭﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﻨﻢ ﭼﻮﻥ ﺗﻤﺎﺳﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻣﺪﻥ ﻧﮕﺮﻓﺘﻢ ﺣﺎﻼ ﺍﮔﺮ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪﻳﺪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ
ﻋﺬﺭ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ

Amour

Registered User
لایک‌ها
85
ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﮔﻔﺘﯽ ﺳﺎﺯ ﺗﻮﯼ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﻫﺴﺖ ﺩﺭ ﺑﺎﺯﺍﺭﭼﻪ ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺕﻡ ﻓﺮﺩﺍ ﻣﻴﺮﻡ ﻭﻟﯽ ﺷﻤﺎ ﮔﻔﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺍﺳﺘﯽ ﺑﻴﺎﯼ ﺣﺘﻤﺎ ﻕﺑﻠﺶ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮓﻴﺮﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﺧﺮﻳﺪ ﺳﺎﺯ ﻣﺸﻘﯽ ﻣﻨﺼﺮﻑ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﺴﺘﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﻋﺬﺭﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﻨﻢ ﭼﻮﻥ ﺗﻤﺎﺳﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻣﺪﻥ ﻧﮕﺮﻓﺘﻢ ﺣﺎﻼ ﺍﮔﺮ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﺷﺪﻳﺪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ
ﻋﺬﺭ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ

دوست گرامی ، من مسخره شمام ؟ مرد مومن اولا که شماره ات متاسفانه چون گوشی رو فروختم ازدست دادم وگرنه زنگ میزدم این گلایه رو به خودت می گفتم؛ تار رو من بخاطر شما فرستادم کسی برده مغازه، خوبه دقیقا همینه پرسیدی که گفتم نه خونه ست، حتی من پ.خ شما رو دارم.
دوما شما برگشتی میگی فردا چهارشنبه میرم که دستگاه رو ببینم من بهت گفتم قبلش حتما بهم زنگ بزن، چون اونجا محل کسب و برای راحتی شما که می خواستی تار رو امتحان کنی این ارزش رو قایل شدم که باز بری با خیال راحت تست کنی. دستگاه رو فرستادم بغل گوشت که نخوای پاشی بیای این سر شهر، هماهنگ کردم بری باهاش بزنی واقعا پیش خودت چه فکری کردی این حرفا میزنی ؟ مقصر احتمالا منم که برای شما ارزش قایل شدم.
در ضمن شما اگه قصد خرید ساز مشقی داشتی که این تاپیک چیه؟ ساز مشقی چیه، توضیح میدید؟ خوبه این رو هم من به شما معرفی کردم که قیمت ها رو بدونی، اگه هم قصد خرید ساز مشقی رو داشتی باید از همون سایتی که بهت معرفی کردم میخریدی.
نرنجاندن آدم ها و خطا نکردن ، ساده تر و آسون تر از عذر خواهیه.

اینم یکی از پ.خ های شما :
مشاهده پیوست 108541

bidad_60

Registered User
لایک‌ها
0
ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻦ ﺷﻢﺍ ﺭﺍﺳﺖ ﻣﻴﮕﯽ ﻣﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮐﺮﺩﻡ
ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﺷﻤﺎ ﺍﮔﺮ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻢ ﺳﺎﺯ ﺭﻭ ﻣﻴﺎﺭﯼ ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﻋﺬﺭﺧﻮﺍﻫﯽ ﻣﻨﻮ ﻗﺒﻮﻝ ﮐﻨﯽ

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30