• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید تبلت از دبی

minister

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
دوستان من میخوام به یکی از دوستان که الان داره میره امارات سفارش خرید یک تبلت رو بدم احتمالا سامسونگ یا کیندل فایر . میخواستم بدونم ایا کسی دسترسی به قیمت ها در امارات داره . یعنی میخواستم بدونم ایا تفاوت یمت اونجا تا اینجا معتی داره یا نه ؟؟؟؟ اطلا کیندل فایر آمازون اونجا پیدا میشه ؟؟؟؟؟؟؟

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
هفته پیش تو بازار کامپیوتر بردبی قیمت تبلت ها و لپتاب ها زدم به صرف نیست از اونجا بگیری مگه درهم دولتی داشته باشی چون با درهم 550 تومنی قیمتش زیاد فرقی با تهران نمیکنه

minister

Registered User
لایک‌ها
3
چرا اینطوریه ؟؟
گوشی چی GALXY note . GALAXY S2 و Htc sensation این سه تا گوشی می ارزه خصوسا note یا از همین ایران بخرم

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
چرا اینطوریه ؟؟
گوشی چی GALXY note . GALAXY S2 و Htc sensation این سه تا گوشی می ارزه خصوسا note یا از همین ایران بخرم

هیچ فرقی نمی کنه ؛ با درهم آزاد این طرف هر چی بگیری به نفعته تا اونجا ؛
دلار دولتی هم بابت سفر می دن؛ فرقی نمی کنه طرف باهاش گوشی بخره یا اون درهم رو بفروشه

minister

Registered User
لایک‌ها
3
هیچ فرقی نمی کنه ؛ با درهم آزاد این طرف هر چی بگیری به نفعته تا اونجا ؛
دلار دولتی هم بابت سفر می دن؛ فرقی نمی کنه طرف باهاش گوشی بخره یا اون درهم رو بفروشه

عجب یک بارم که من گفتم یه چیز از خارجه بخرم اینجوری شد به یارو یک تومن پول دادم . کسی میتونه قیمت این وسایل رو تو تهران بهم بگه یارو جمعه زنگ میزنه قیمت اونجا رو بگه

birbirak

Registered User
لایک‌ها
1
عجب یک بارم که من گفتم یه چیز از خارجه بخرم اینجوری شد به یارو یک تومن پول دادم . کسی میتونه قیمت این وسایل رو تو تهران بهم بگه یارو جمعه زنگ میزنه قیمت اونجا رو بگه

من چند وقت پیش هزینه یه لپ تاپ رو حساب کردم...قیمت دوبی 25 تومان گرونتر از اینجا در اومد...:دی
البته با احتساب همه هزینه ها...اگه خودم برم...و اگه درهم دولتی باشه...و...
بیخیال:دی

minister

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا یارو دیروز زنگ زد گفت قیمت ها با اینجا یکیه

بالا