• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید تویوتا GT86

reza 123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام به همه

دوستان من قصد خرید GT86 دارم اولین باره ماشین بالای 100 میخوام وردارم...
کسی هست راهنمایی کنه سر مون کلاه نره..o_O
نکته ای راهنمایی تجربه ای هرچی میدونید :D

مرسیییی !

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
دوست عزیز gt86 ماشین فوقالعاده سبک و راحتی هستش و از قدرت خوبی هم برخورداره. فقط یک مساله ای که هست اینه که امار مرگ و میرش خیلی بالاست . یعنی بدنش اصلا استحکام نداره. اونم با وضع جاده های ما این ماشین اصلا روی اسفالت به راحتی کنترل نمیشه. وزنش خیلی کمه، قدرتش بالاست، بدنش ضعیفه...

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
به نظر من با بودجتون یک عدد لنسر 1800 بردارید خیلی خوبه.

forestboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستمون samanrahimi جان تمام توضیحات لازم رو داد .
کاملا درست گفته در صد تصادف و آتش سوزی بعد از تصادف این مدل تویوتا خیلی بالاست ..
کیا سراتو هم بد نیست .. البته من کیا رو دوست ندارم واسه اینکه پراید هم جز خانواده کیاست :D
خودم سوناتا وای اف 2012 دارم خیلی خیلی راضیم فقط لنتش رو هر سه ماه تعویض میکنم :D

hotman1234

Registered User
لایک‌ها
98
جالبه دوستانی که میگن این ماشین امنیت نداره. این ماشین اصلا قابل قیاس با آشغال های کره ای نیست.
این ماشین به درد کسایی میخوره که عشق ماشین هستن و به ماشین به طور کامل میرسن.
ملت ما کلا جوگیر هستن یه ماشین زیر پاشون میاد کنترل کشش رو خاموش میکنن شروع میکنن به گاز دادن. این ماشین هم که خوراکه دریفته و به راحتی میشه دریفت زد. بعد که تصادف میکنن میمیرن بقیه میگن ماشین فلانه. خوب وقتی طرف هنوز حالیش نیست کنترل کشش رو وقتی خاموش کن که مهارتش رو داشته باشی دیگه چه انتظاری میشه داشت.
دوست من با این بودجه اگه میخوای کوپه بخری فقط رو این ماشین فکر کن اگه میخوای سدان بخری لنسر یا سوبارو ایمپرزا بخر به آشغال های کره ای هم اصلا فکر نکن.
برای اینکه اطلاعات از این ماشین به دست بیاری به انجمن تیونینگ تاک سر بزن اونجا یه تاپیک هست برای این ماشین که کسایی که این ماشین رو دارن میتونن راهنماییت کنن.

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
جالبه دوستانی که میگن این ماشین امنیت نداره. این ماشین اصلا قابل قیاس با آشغال های کره ای نیست.
این ماشین به درد کسایی میخوره که عشق ماشین هستن و به ماشین به طور کامل میرسن.
ملت ما کلا جوگیر هستن یه ماشین زیر پاشون میاد کنترل کشش رو خاموش میکنن شروع میکنن به گاز دادن. این ماشین هم که خوراکه دریفته و به راحتی میشه دریفت زد. بعد که تصادف میکنن میمیرن بقیه میگن ماشین فلانه. خوب وقتی طرف هنوز حالیش نیست کنترل کشش رو وقتی خاموش کن که مهارتش رو داشته باشی دیگه چه انتظاری میشه داشت.
دوست من با این بودجه اگه میخوای کوپه بخری فقط رو این ماشین فکر کن اگه میخوای سدان بخری لنسر یا سوبارو ایمپرزا بخر به آشغال های کره ای هم اصلا فکر نکن.
برای اینکه اطلاعات از این ماشین به دست بیاری به انجمن تیونینگ تاک سر بزن اونجا یه تاپیک هست برای این ماشین که کسایی که این ماشین رو دارن میتونن راهنماییت کنن.
اصلا بحث ترکشن نیست. هرچند تاثیر زیادی داره. اما خوب خیلی از ماشین هایی که میبینید ترکشن کنترل دارن و خیلی ها هم خاموشش میکنن تا بتونن از نهایت قدرت موتور و دیفرانسیل استفاده کنن. اما این gt86 واقعا کنترلش سخته. اگر باهاش رانندگی کرده باشی قطعا میدونی چی میگم. والا 335 هم با ترکشن خاموش سلطان دریفته، هرزگردیش هم خیلی بالا میره اما باز هم خیلی خیلی خیلی قابل کنترل تر و مستحکم تر از gt86 هستش. کلا به درد جاده های ایران نمیخوره. به شخصه دیدم که وقتی با سرعت 120-130 توی دست انداز میره یا از روی شکستگی های جاده رد میشه تمایل به فرار داره ...

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اگه در حد و سالم بخوای شاید تا 145بتونی پیدا کنی

s2009

Registered User
لایک‌ها
130
این امار مرگ میر رو می شه یه مرجع بدین ؟ تا ماهم ببینیم ؟!؟
تویوتا gt85 ماشین بدی بود 3 تا یرند تولیدش نمی کردن !

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
ادم گاری بخره کره ای نخره! تویوتا کجا هیوندای و کیا کجا! کره ای ها هنوز تو ترمز ماشیناشون موندن

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

kamran.t

Registered User
لایک‌ها
96
ادم گاری بخره کره ای نخره! تویوتا کجا هیوندای و کیا کجا! کره ای ها هنوز تو ترمز ماشیناشون موندن

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
کاملا مخالفم
من پشت i20 و yaris نشستم و کیفیت سواری i20 خیلی بیشتر بود
دست انداز ها رو خیلی ملایم تر رد میکرد و ...

Sent from my SM-G900MD using Tapatalk

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام
داداش من ماشین 2 در میخوام دیگه چی پیشنهاد میدی؟
رنو لاگونا کوپه چطوره؟

پشیمونت میکنه. فقط و فقط به خاطر سرویس بد نگین خودرو
سراتو کوپ هم مثل gt86 عه. اوونم راضیت میکنه. ولی از سرسره بازی دیگه خبری نیست
جنسیس کوپه دست دو هم به نظرم انتخاب بهتری از این دو مورد میتونه باشه.

بالا