• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید حساب پایپال

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام دوستان نیاز به یک حساب پایپال مطمن دارم

لطفا اگر کسی می تونه خبرم کنه

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوستان نیاز به یک حساب پایپال مطمن دارم

لطفا اگر کسی می تونه خبرم کنه

پی پال مطمئن منظورت چیه اخه ؟
اگه خواستی من میتونم با 30 - 40 تومن برات یه پی پال وریفای شده اماده درست کنم تحویلت بدم با هر ای پی که خودت بگی برات میسازم که احتمال لیمیت شدن هم خیلی کم بشه
و این که اگه منظورت اینه که مدارک داشته باشه (یعنی کپی از اجاره نامه یا سند مالکیتی که وارد شده و پاسپورت یا گواهینامه و.. نه اینا را نداره
ولی با کردیت کارت وریفای میشه

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
پیپال آمریکایی وریفای شده توسط حساب بانکی 50 تومن و ( در صورت لیمیت شدن رفع لیمیت با توجه به نوعش با هزینه اضافه انجام می شه ) .
باید به اینها هزینه ip اختصاصی رو هم اضافه کنید ، تلفن و هر چیزی دیگری اگر نیاز دارید اضافه کنید .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
پیپال آمریکایی وریفای شده توسط حساب بانکی 50 تومن و ( در صورت لیمیت شدن رفع لیمیت با توجه به نوعش با هزینه اضافه انجام می شه ) .
باید به اینها هزینه ip اختصاصی رو هم اضافه کنید ، تلفن و هر چیزی دیگری اگر نیاز دارید اضافه کنید .

حساب بانکی و مشخصات واقعی هست؟
آی پی اختصاصی رو باید از کجا گرفت؟ دفعه بعد عوض نمیشه؟ هزینه ماهیانه اش چقدره؟

یه بار میگم پیپال بگیرم یه بار میگم نگیرم. خارجیا همشون با پیپال معامله میکنن میترسم پیپال باز کنم و حساب یکیشون کثیف باشه و مشکل ایجاد بشه منم انگلیسیم خوب نیست و دردسر

bene

Registered User
لایک‌ها
481
من نمی دونم این آیپی اختصاصی را کی باب کرده
من paypal وریفای هلند دارم هم از آیپی اختصاصی استفاده نکردم حتی با آیپی انگلیس هم رفتم
داخلش هیچ موقع هم لیمیت نشده بارها هم خرید کردم
به نظر من مهمترین چیز این هست که دلار دزدی و ... اگر به حسابتون بریزند و یا کسی ازتون شکایت کنه حساب لیمیت می شه
متاسفانه خیلی paypal را بد جلوه می دهند که آدم ازش می ترسه
ولی کسایی که پول زیاد بخواهند جابجا کنند باید حواسشون جمع باشه

یه بار میگم پیپال بگیرم یه بار میگم نگیرم. خارجیا همشون با پیپال معامله میکنن میترسم پیپال باز کنم و حساب یکیشون کثیف باشه و مشکل ایجاد بشه منم انگلیسیم خوب نیست و دردسر

DDL

Registered User
لایک‌ها
71

ای پی اختصاصی ماهانه حدود 7 دلاره عوضم نمیشه ایشون هم خوب بهتون میدن دیگه (شایدم خواستیدم من هم بتونم کمکی کنم) حالا کمتر ایشون بدن من نمیدونم
حساب بانکی هم من فکر میکنم حساب بانکی مجازی هست ( مشخصات میتونه ماله یکی دیگه و پی پال با یه نام یکی دیگه {خودتون مثلا} باشه )
حساب بانکی با مشخصات واقعی ساخته میشه ولی تضمین رو کار کردش برا همیشه نیس فقط برای وریفای استفاده میشه و مشکل هم اصلا به وجود نمیاد پول پیپال هم میتونی بریزی توش بشرطی که اینم مسدود نشه
مسدود هم بشه فقط میگه یه زنگ بزن مشخصاتت را دوباره میگیره و فعالش میکنه ( البته اگه مشخصات داشته باشی که فک کنم نداری )

اگه با خارجیا کار میکنی پیشنهاد میکنم بگیری به درد میخوره
فقط با یه ای پی برو کاری به کارت ندارن

ببخشید من به جای ایشون پاسخ دادم
از ایشون هم معذرت میخوام
و امیدوارم سوالی باشه بتونم جواب بدم
سپاس

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
من paypal وریفای هلند دارم هم از آیپی اختصاصی استفاده نکردم حتی با آیپی انگلیس هم رفتم
به نظر من مهمترین چیز این هست که دلار دزدی و ... اگر به حسابتون بریزند و یا کسی ازتون شکایت کنه حساب لیمیت می شه

اگر همه چیزتون قانونی باشه اصلا مهم نیست با چه آی پی و از کجا (غیر از کشورهای تحریم شده توسط پیپال مثل ایران) از اکانتتون استفاده کنید. من سالهاست که استفاده می کنم و اصلا آیپی ثابتی ندارم. تا به حال هم مشکلی نداشتم و اصولا منطقی نیست. انگار من باید همیشه پشت یک دستگاه بشینم و خرید و فروش انجام بدم!!! (یاد آوری میکنم که در ایران شما همیشه به یک سرور وصل میشید، باقی مردم دنیا قرار نیست این کار را انجام بدن)
دلیل استفاده از این روش این هست که حساب و کارت استفاده شده برای وریفای واقعی نیستند و با این روش احتمال مشکوک بودن حساب را پایین میارند.

یک توصیه هم به دوستی که این تاپیک را باز کردند و فکر میکنم هدفشون این هست که همون دلارهای فری لنسرشون را استفاده کنند.
حسابهایی که به این شکل باز میشن احتمال لیمیتشون هست چون شما نه حساب بانکی و نه کردیت کارت واقعی دارید و شما گاهی مجبور میشید هزینه بالایی صرف کنید تا این جور حسابها را از لیمیت در بیارید. در واقع اون 996 یا 966 یادم نیست دلارتون را دارید به خطر میاندازید.
شما اگر از همون حدود یک ماه پیش اینقدر قیمت فروشتون را (متوسط روزی دو بار) تغییر نمی دادید و در نظر می گرفتید که قیمت شما نباید قیمت دلار پیپال باشه چون شما زمانی برای خرید و خدمات دیگه دیگه صرف نمی کنید و هزینه های دیگه ندارید، خیلی راحتتر و مطمئنتر می تونستید دلارهاتون را به ریال تبدیل کنید.
توجه کنید که درآمد اینترنتی شما دلار آزاد داخل بازار نیست که با قیمت روز (ساعت) تغییر قیمت بده.
البته امیدوارم بابت این مواردی که گفتم ناراحت نشده باشید، صرفا توصیه های شخصی بود بر اساس تجارب مدتی که در این زمینه ها فعالیت می کنم.

شاد باشید ;)

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
حالا خارج از همه این مباحث اگر قصد دارید حتما حسابی برای خودتون داشته باشید از جای مطمئنی VCC تهیه کنید مثل Virtual Credit Cards (VCC) for PayPal, eBay & Google AdWords
بعد هم یک حساب (که رایگان هست) در پیپال باز کنید و خودتون این دو را به هم وصل کنید و وریفای کنید.
روند اجراییش خیلی ساده هست نیازی نیست رقم بالایی هزینه کنید بابت همین کار.

(و البته من تاکید میکنم با حساب بانکی مجازی و کارت مجازی موافق نیستم)

اگر هم از خدمات دوستانی که پیشنهاد دادند استفاده کردید توجه کنید حساب یا کارت از کشوری باشه که شما امکان دریافت پول داخل حساب پیپالتون داشته باشید.

موفق باشید :happy:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

من از همین میترسم. چطور مشخص میشه حساب طرف دلار مشکل دار توشه؟ یه راهی باید باشه . ازش اسکرین شات حساب پیپال (که مشخص بشه وریفای هست) و آخرین تراکنش ها رو بخوایم کافیه؟

یکی از دوستان هم با برنامه سی پروکسی و آی پی یه کشور دیگه وارد آلرت پی شده بود. حساب هم آن وریفای، پول هم انتقال داد

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
من از همین میترسم. چطور مشخص میشه حساب طرف دلار مشکل دار توشه؟ یه راهی باید باشه . ازش اسکرین شات حساب پیپال (که مشخص بشه وریفای هست) و آخرین تراکنش ها رو بخوایم کافیه؟

یکی از دوستان هم با برنامه سی پروکسی و آی پی یه کشور دیگه وارد آلرت پی شده بود. حساب هم آن وریفای، پول هم انتقال داد

سلام و عرض ادب چند نکته در مورد ای پی توضیح بدم به هیچ وجه با سی پروکسی وارد حساب پی پال نشوید در کمتر از یک دقیقه حسابتان لیمیت خواهد شد و با پیغام شما از یک کشور تحریم شده وارد سایت شدید روبه رو می شوید سایر نرم افزارهایی که با پروکسی کار می کنند به همین روال هست . در مورد ای پی اگر از ارائه دهندگان خارجی تهیه کنید حتی اختصاصی هم نباشد پی پال از این بابت گیر نمی دهد اما اونایی که داخل ایران است اکثر تو لیست سیاه پی پال و سایر سایت ها هست .پی پال را با الرتی پی یکی نگیرید .

امیدوارم کمی کرده باشم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه خارجی هست prepaid کارتش رو میفروشه. میشه همچین کارتی رو بخریم و به پیپال add کنیم؟

سلام و عرض ادب چند نکته در مورد ای پی توضیح بدم به هیچ وجه با سی پروکسی وارد حساب پی پال نشوید در کمتر از یک دقیقه حسابتان لیمیت خواهد شد و با پیغام شما از یک کشور تحریم شده وارد سایت شدید روبه رو می شوید سایر نرم افزارهایی که با پروکسی کار می کنند به همین روال هست . در مورد ای پی اگر از ارائه دهندگان خارجی تهیه کنید حتی اختصاصی هم نباشد پی پال از این بابت گیر نمی دهد اما اونایی که داخل ایران است اکثر تو لیست سیاه پی پال و سایر سایت ها هست .پی پال را با الرتی پی یکی نگیرید .

امیدوارم کمی کرده باشم.

ممنون، پس واسه آی پی سعی میکنم از وی پی ان اشتراکی خارجی استفاده کنم. میگن وی پی ان ها سرعتشون پائین اومده چی؟
آلرت پی هر چی باشه اشکال نداره؟ مثلاً پروکسیفر؟

پروکسی برای سایتهای خرید هم همینطوره؟ اونا هم لیست سیاه دارن؟

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
بحث معتبر بودن وی سی سی خیلی مهمه اگر معتبر باشه خیلی کم به مشکل بر می خورید
ای پی هم به اصطلاح باید تمیز باشه فرقی نداره سبکش چی باشه فقط به هیچ عنوان از پروک**** استقاده نکنید چون اکثرا مواقع ای پی اصلی شما هاید نمیشه و موجب لیمیت شدن اکانت می شه پول کثیف هم پی پل با پرایویسی جدید که تا اخر ماه جاری اجرا می کنه کلا مشکلش حل میشه واقعا می شه یکی از معتبر ترین نها دهای مالی

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31

همینی که آقای موسوی فرد میگه از ایشون گرفتم
کارشون تایید میشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بحث معتبر بودن وی سی سی خیلی مهمه اگر معتبر باشه خیلی کم به مشکل بر می خورید
ای پی هم به اصطلاح باید تمیز باشه فرقی نداره سبکش چی باشه فقط به هیچ عنوان از پروک**** استقاده نکنید چون اکثرا مواقع ای پی اصلی شما هاید نمیشه و موجب لیمیت شدن اکانت می شه

یه Visa prepaid debit card از یوزر یه فروم خارجی خریدم. میگفت عموم از فروشگاه 7-ایـلِون 7-eleven گرفته. مشخصات کامل کارت و آدرس و تلفن رو بهم داد. با اینا میتونم حساب پیپال و آلرت پی باز کنم؟
میمونه آی پی
پول کثیف هم پی پل با پرایویسی جدید که تا اخر ماه جاری اجرا می کنه کلا مشکلش حل میشه واقعا می شه یکی از معتبر ترین نها دهای مالی
یعنی از اول 2012 خیالمون راحت باشه که پول کثیف تو پیپال مبادله نمیشه و با خیال راحت میشه معامله کرد؟

ممنون مازیار جان بابت راهنمایی ها

بالا