من نمی دونم این آیپی اختصاصی را کی باب کرده
من paypal وریفای هلند دارم هم از آیپی اختصاصی استفاده نکردم حتی با آیپی انگلیس هم رفتم
داخلش هیچ موقع هم لیمیت نشده بارها هم خرید کردم
به نظر من مهمترین چیز این هست که دلار دزدی و ... اگر به حسابتون بریزند و یا کسی ازتون شکایت کنه حساب لیمیت می شه
متاسفانه خیلی paypal را بد جلوه می دهند که آدم ازش می ترسه
ولی کسایی که پول زیاد بخواهند جابجا کنند باید حواسشون جمع باشه
اگر همه چیزتون قانونی باشه اصلا مهم نیست با چه آی پی و از کجا (غیر از کشورهای تحریم شده توسط پیپال مثل ایران) از اکانتتون استفاده کنید. من سالهاست که استفاده می کنم و اصلا آیپی ثابتی ندارم. تا به حال هم مشکلی نداشتم و اصولا منطقی نیست. انگار من باید همیشه پشت یک دستگاه بشینم و خرید و فروش انجام بدم!!! (یاد آوری میکنم که در ایران شما همیشه به یک سرور وصل میشید، باقی مردم دنیا قرار نیست این کار را انجام بدن)
دلیل استفاده از این روش این هست که حساب و کارت استفاده شده برای وریفای واقعی نیستند و با این روش احتمال مشکوک بودن حساب را پایین میارند.
یک توصیه هم به دوستی که این تاپیک را باز کردند و فکر میکنم هدفشون این هست که همون دلارهای فری لنسرشون را استفاده کنند.
حسابهایی که به این شکل باز میشن احتمال لیمیتشون هست چون شما نه حساب بانکی و نه کردیت کارت واقعی دارید و شما گاهی مجبور میشید هزینه بالایی صرف کنید تا این جور حسابها را از لیمیت در بیارید. در واقع اون 996 یا 966 یادم نیست دلارتون را دارید به خطر میاندازید.
شما اگر از همون حدود یک ماه پیش اینقدر قیمت فروشتون را (متوسط روزی دو بار) تغییر نمی دادید و در نظر می گرفتید که قیمت شما نباید قیمت دلار پیپال باشه چون شما زمانی برای خرید و خدمات دیگه دیگه صرف نمی کنید و هزینه های دیگه ندارید، خیلی راحتتر و مطمئنتر می تونستید دلارهاتون را به ریال تبدیل کنید.
توجه کنید که درآمد اینترنتی شما دلار آزاد داخل بازار نیست که با قیمت روز (ساعت) تغییر قیمت بده.
البته امیدوارم بابت این مواردی که گفتم ناراحت نشده باشید، صرفا توصیه های شخصی بود بر اساس تجارب مدتی که در این زمینه ها فعالیت می کنم.
شاد باشید