• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید دوربین جدید تا سقف ۱۳۰۰

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام دوستان،یه ۲ سالی میشه sx230 دارم،خیلی ازش راضیم،گفتم یه آپگرید بزنیم :)
حالا میخوام ببینم تا این سقف قیمت اعلامی،چه مواردی ارزش خرید داره،یعنی ارزش داشته باشه که این دوربین رو رد کنم و اون رو به جاش بگیرم
کیفیت عکاسی و فیلمبرداری خیلی برام مهمه
ضمنا با مفاهیم شاتر،دهانه شاتر،ایزو،ماکرو،نوردهی،زمان نوردهی و ... و کاربردهای اون ها به طور کامل آشنایی دارم،به خاطر همینم بیشتر از مود مانوآل استفاده میکنم
خودم بین g15-g16-g1-d3200 موندم
اگر گزینه های بهتری هم میشناسید بگید و بیش از پیش من رو گیج کنید :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
پوریا سلام
همین دی 3200 به نظرم بهترین گزینه هستش توی این رنج
البته eos m هم قیمتش بهتر شده

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
eos m خیلی ضعف داره که بی خیالش شو .

با این پول فکر کنم یکمی صبر کنی قیمت D3300 می یاد قیمت واقعیش و اون دوربین واقعا ارزش خریدن داره تو اون یکی پست کاملا توضیح دادم که چه چیزای خوبی داره .

میرور لس فکر نکنم زیر 2 تومن میرورلس خوبی گیرت بیدا

میرور لس ها یکی olampus odm 1 خیلی خوبه یکی سری فوجی بقیه زیاد خوب ظاهر نشدن البته هنوز در مورد سامسونگ با لنز های شاهکار لایکا چیزی ندیدم از نزدیک.

سونی هم یه مدل میرور لس زده که همه ی مانت ها می خوره بهش که هنوز نرسیدم بخونم ببینم چی داره چی نداره یا حتی اسمش چیه فقط تبلیغشو دیدم.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دیگه کامپکت نگیر برو یه دوربین حرفه ای بگیر ک دیگه توی لنزو اینام دستت باز باشه
نیکون فک کنم تا ۳۲۰۰ یا همون ۳۱۰۰ بتونی‌ بگیری
کانن هم ۱۱۰۰ هست مدلای دیگم باس یه سرچ کنی‌ قیمتارو
راستی‌ اینم سایت خوبیه واسه مقایسه دوربینا
http://www.dxomark.com/Cameras/Compare#toggleBookmarks

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
مرسی از همه ب بچه ها :)
به نظرتون وایسم واسه Nikon 3300‌؟؟
ارزش داره ؟

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
اگه صبر کنی اره از تمامی دوربین های سال های قبل بهتره ظاهر شده و یک ریویویی بد حتی از طرف جمعیت متنفر از نیکون چاپ نشده براش

low bypass نداره بقل kai w اینجوری در نظر بگیر که چشت ضعیفه چیزی بهش مالیدن که بتونی ببینی اما تار حالا اون چیز رو برداشتند دیگه خوب می بینی
dx0 ش حتی از بهترین مدل کانون 1ds بهتره
اتوفوکوسش بهتر سبکتر لنزش خوبه و خیلی موارد دیگه که تو اون یکی پستم بهش اشاره کردم(مشاوره خرید دوربین)

اما اینم در نظر بگیر که موتور فوکوس نداره یعنی خیلی از لنز های خوب و ارزونی که با AF شروع می شند باید دستی فوکوس کنی البته لنز های قدیمی الان دیگه همشون AF-s شدن که موتور فوکوش توشه.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اگه صبر کنی اره از تمامی دوربین های سال های قبل بهتره ظاهر شده و یک ریویویی بد حتی از طرف جمعیت متنفر از نیکون چاپ نشده براش

low bypass نداره بقل kai w اینجوری در نظر بگیر که چشت ضعیفه چیزی بهش مالیدن که بتونی ببینی اما تار حالا اون چیز رو برداشتند دیگه خوب می بینی
dx0 ش حتی از بهترین مدل کانون 1ds بهتره
اتوفوکوسش بهتر سبکتر لنزش خوبه و خیلی موارد دیگه که تو اون یکی پستم بهش اشاره کردم(مشاوره خرید دوربین)

اما اینم در نظر بگیر که موتور فوکوس نداره یعنی خیلی از لنز های خوب و ارزونی که با AF شروع می شند باید دستی فوکوس کنی البته لنز های قدیمی الان دیگه همشون AF-s شدن که موتور فوکوش توشه.
مرسی از نظر کاملت داداش
یعنی کلا ا
ه شاتر رو فشار بدی اتوماتیک فکوس نمیکنه ؟
اینکه خیلی بده !
مخصوصا وقتی آدم عجله داره

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
یکمی با دقت تر بخون ، الان دیگه روی لنز موتور فوکوس می زارند نه روی بادی ،

لنز های قدیمی از موتور بادی استفاده می کرد .

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یکمی با دقت تر بخون ، الان دیگه روی لنز موتور فوکوس می زارند نه روی بادی ،

لنز های قدیمی از موتور بادی استفاده می کرد .

تقصیره خودته
تخصصی حرف نزن دیگه :دی
بای پس و اینا چیه میگی
در حد یه فوق دیپلم عکاسی صحبت کن :دی

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
low bypass یه جورای اگه بخوام تعریف کنم یه جور فیلتریه که روی سنسور نصب می شده که سنسور در اثر نوزهای مخرب خورشیدی خراب نشه برای همین وقتی عکس با دوربین های سال های گذشته بگیرید روشون یک لایه خاکستر که به اصطلاح FOG می گند هست که مجبورید ببرید تو فوتوشاپ و از قابلیت auto tone استفاده کنید که این لایه خاکستری رنگ پاک شه و عکستون نمایان شه ، حالا سنسور ها اینقدری پیشرفت کردن که دیگه نیاز به اون فیلتره ندارند ، از d7100 که عرضه شد به این ور همه دوربین های که تولید می شند بدونه low bypass هستند .

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
همه حرفهای دوستان متین
ولی این رو هم در نظر داشته باشید که از کامپکت به دوربین حرفه ای رفتن کمی اولش سخته. چون شما فقط از یک لنز در لحظه میتونید استفاده کنید،
مثلا لنز واید
تله
مایکرو
اینها هر کدوم باید جدا بگیرید، دیگه از یک سانت تا زوم مثلا 20 ایکس را نمیتونید با یک لنز داشته باشید.هزینه بالاتر میره. کار حرفه ای تر میشه،
در عوض صفحه حساس بهتر،تنظیمات دستی حرفه ای تر، پردازش عکس بهتر،و و و ....

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
البته یک سری لنز ها هم هستند به اسم لنز زوم که از 18-200 و حتی بالاتر 18-600 رو ساپورت می کنند که هیچ کمپکی تو خوابشم اینقدر رنجو نداره

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
البته یک سری لنز ها هم هستند به اسم لنز زوم که از 18-200 و حتی بالاتر 18-600 رو ساپورت می کنند که هیچ کمپکی تو خوابشم اینقدر رنجو نداره
عزیزم حمل کردن همچین لنزی رو هم در نظر داشته باشید :)
اصلا این لنز ها رو با دوربین کامپکت نباید مقایسه کنید :) چون در کلاس هم نیستند

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
متوجه ی منظورتون نمی شم ،

حملش ؟ یه DSLr مید رنج وزنش اصولا بین 400 تا 700 گرمه و لنز هم بین 200 تا یک کیلوه ،

و لنزی که این اقا برای شروع هم انتخاب کن یک لنز با حداکثر F 4 می باشد. که وزنش مثلا یک 18-200 کمتر از نیم کیلوه

حملش تو کیفه اکثرا و استفاده به خاطر ارگونومی که بدنه DSLR داره تو دست خوب جا می شه و با تعادل کامل قابل حمله.

بالا