• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید روتر برد میکروتیک RB750G - RB750GL

phpbb

Registered User
لایک‌ها
0
خرید روتر برد میکروتیک RB750G - RB750GL

MikroTik-RB750GL_01.jpg

phpbb

Registered User
لایک‌ها
0
UpUpUpUpUpUpUpUpUpUpUpUpUp

fb616it

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یک راهنماییی می خواستم
و نتونتم یک تایپیک جدید باز کنم ..بخاطر همین سوالم رو اینجا نوشتم لطفا راهنمایی کنید

من می خواهم بین 40 کاربر که با مودم های بیسیم می خواهن به شبکه وصل بشن پهنای باند 4مگ رو طوری تقسیم کنم که حداکثر سرعت هرکسی با سرعت حدود 100 باشه ..حجم هم نامحدود است ..می خواهم طوری باشه که به اکانتینگ و مانیتورینگ و ..نیاز نداشته باشه ..همون اولش تنظیم محدود کردن سرعت رو انجام بدهم ..ودیگه به اون ساختمونی که شبکه کردم سر هم نزنم ..ادمین هم نخواهد :).
پسورد هم نخواهند
به محض اینکه لپتاپ رو روشن کردند به اینترنت (با سرعت محدود شده دسترسی داشته باشن)
هیچ تنظیم پیرفته تری هم نمی خواهم ...فقط حداکثر سرعت دسترسی محدود باشه (چه یک نفر وصل شد ..سرعت 100 ..چه 40 نفر وصل شد باز هم سرعت 100). تشکر

من خودم فکر میکنم باید یک مودم روتر لینکسیس (مثلا Wrt160) و یک میروتیک و یک PC بذارم. ولی دقیقا نمی دونم تجهیزات دیگه ای هم لازم هست یا نه ؟؟پ
تجهیزات جزئی را هم راهنمایی کنید؟؟(باکس چی هست ..روتر که نمی خواهم .. و سوالای دیگه ..)
اگر همین ها درست است .. میکروتیک چی بخرم؟ چه مدلی؟
آیا نصب میکروتیک فقط روی لینوکس امکان پذیر هست؟ آیا کار کردن باهاش سخته ..و خیلی دستور می خواهد .. (من یکمی کانفیگ سوئیچ لایه 3 رو کارکردم ..)
لطفا راهنمایی کنید.

من خیلی عجله دارم ..لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

بالا