• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید ریستر کارتریج پرینتر c45اپسون

ptb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
دوستان من یه پرینتر c45 اپسون خریدم. کارتریجاش خالی شده، جوهر هم گرفتم که خودم پر کنم. فقط مشکل اینجاست که من کارتریج قابل شارژ نگرفتم میخوام همین کارتریجای معمولی رو شارژ کنم، و از اونجایی که چیپ کارتریج کارتریجو خالی معرفی میکنه با جوهرم که پرش میکنم نمیتونم پرینت بگیرم.
من تحقیق کردم فهمیدم یه بردی هست که باش میشه اون چیپ رو کارتریجو ریست کرد.
من این بوردو پیدا نکردم اگر کسی داره یا کلا چیزی دارید که به دردم بخوره یه خبر بدید .کارم گیر.متشکر.

ptb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان حالا اگر دقیقا این چیزی که عرض کردمو ندارید اما چیزی دارید کارمو راه بندازه(کاری که میخوام بتون انجام بده) راهنماییم کنیم. فقط زودتر چون عجله دارم.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
2باره سلام
من یه جوهر رنگی دارم که برا c45 epson استفاده میکردم. این نو مونده و پرینتر خراب شد انداختم دور. بسته جوهر هم باز نشده. اگه خواستیش پول پستشو بریز فردا احتمالا میرم اداره پست برات بفرستمش.

ptb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
2باره سلام
من یه جوهر رنگی دارم که برا c45 epson استفاده میکردم.
نو مونده و پرینتر خراب شد انداختم دور. بسته جوهر هم باز نشده. اگه خواستیش پول پستشو بریز فردا احتمالا میرم اداره پست برات بفرستمش.
:blink:
من یه چیز دیگه میخواستم هااااااااااااا!!!
بازم دستت درد نکنه. حالا اینی که میگی چی هست؟ جوهر یا کارتریج با جوهر؟ اگر کارتریج مارکش چیه؟
چقدر باید بریزم؟ راستش جوهر خریدم لازم ندارم. فقط باید یه جوری این کارتریجرو بپیچونم انقدر خودشو خالی معرفی نکنه به پرینتر.:(

ptb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بالا