• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید سایت با ایده جدید

aliy2324

Registered User
لایک‌ها
48
سلام
دوستان خریدار سایت با ایده های جدید و کاربر محور هستم. ( ترجیحا سایت راه اندازی شده باشه و در حال فعالیت باشه ).
حتما قیمت مد نظرتون اعلام کنید.
بودجه حداکثر 1 میلیون

Last edited:

alisorkhposh

Registered User
لایک‌ها
1
چت روم منحصر به فرد چت نما با قابليت هاي بي نظير داراي لايسنس انليميت

چت نما
قيمت: 2.5 مليون تومان با تمامي مشخصات

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
بزرگترین (پر امکانات ترین) فان سایت ایران با تمامی امکانات کل سایت های اینترنتی(انجمن عمومی؛کودکان؛درسی،مجله گیم،مذهبی؛پورتال خبری،مرکز دانلود،دایرکتوری،بخش های استاتیک،سیستم انتقال لینک داخلی،جامعه ی مجازی،بخش انگلیسی،ابزارها و سیستم های جانبی(دایرکتوری آنلاین_ساعت،خدمات و..._) و....
این اولین وبم بود که طراحی و پیاده سازیش بیشتر از یک سال طول کشید،میخواستم خودم رو آمار و سئوش کار کنم که بدلیل کمبود وقت منصرف شدم و به عنوان دموی اصلی کارم قرار دادم.(الان به دلیل اینکه رو هاست اشتراکی هستش مجبور شدم به خاطر مصرف زیاد منابع بخش پورتال رو ببندم،ورودی 3بخش رو هم مسدود کنم؛ یعنی آمارش صفر هست که با این حال خواستین میتونین تو گوگل اسم سایتو سرچ بزنید تا نتیجه رو ببینید: مینوران)
قصدمم از اعلام اون تو اینجا صرفا فروش نبود(نیاز آنچنانی به فروشش ندارم) با این حال اگه خواستین میتونین قیمت پیشنهادیتون (دوستان خواستن میتونن نظر بدن) رو واسم بفرستین.
برای مشاهده ی نسخه ی بتا رو دامین اصلی کلیک کنید: MINouRAN|مینوران
نسخه ی کاملش هم تقریبا آمادست که تعداد ساب دامیناش 2-3برابر این نسخه ای هست که دیدین :) خواستین آدرس اونم میدم.
تنها کاری که باید واسه این وب انجام بشه خریداری یه سرور واسش(یا هاست پرترافیک) هست+سئو و تبلیغات اون تو سطح نت.
یه زمون تو همین پی تی هم گزاشته بودم واسه فروش که منصرف شدم بعدش:
http://forum.persiantools.com/t326649.html
همگی موفق و شادکام باشید.

aliy2324

Registered User
لایک‌ها
48
بزرگترین (پر امکانات ترین) فان سایت ایران با تمامی امکانات کل سایت های اینترنتی(انجمن عمومی؛کودکان؛درسی،مجله گیم،مذهبی؛پورتال خبری،مرکز دانلود،دایرکتوری،بخش های استاتیک،سیستم انتقال لینک داخلی،جامعه ی مجازی،بخش انگلیسی،ابزارها و سیستم های جانبی(دایرکتوری آنلاین_ساعت،خدمات و..._) و....
این اولین وبم بود که طراحی و پیاده سازیش بیشتر از یک سال طول کشید،میخواستم خودم رو آمار و سئوش کار کنم که بدلیل کمبود وقت منصرف شدم و به عنوان دموی اصلی کارم قرار دادم.(الان به دلیل اینکه رو هاست اشتراکی هستش مجبور شدم به خاطر مصرف زیاد منابع بخش پورتال رو ببندم،ورودی 3بخش رو هم مسدود کنم؛ یعنی آمارش صفر هست که با این حال خواستین میتونین تو گوگل اسم سایتو سرچ بزنید تا نتیجه رو ببینید: مینوران)
قصدمم از اعلام اون تو اینجا صرفا فروش نبود(نیاز آنچنانی به فروشش ندارم) با این حال اگه خواستین میتونین قیمت پیشنهادیتون (دوستان خواستن میتونن نظر بدن) رو واسم بفرستین.
برای مشاهده ی نسخه ی بتا رو دامین اصلی کلیک کنید: MINouRAN|مینوران
نسخه ی کاملش هم تقریبا آمادست که تعداد ساب دامیناش 2-3برابر این نسخه ای هست که دیدین :) خواستین آدرس اونم میدم.
تنها کاری که باید واسه این وب انجام بشه خریداری یه سرور واسش(یا هاست پرترافیک) هست+سئو و تبلیغات اون تو سطح نت.
یه زمون تو همین پی تی هم گزاشته بودم واسه فروش که منصرف شدم بعدش:
http://forum.persiantools.com/t326649.html
همگی موفق و شادکام باشید.

سایت خوبی دارید ولی سایتی به این وسعت به کار من نمی یاد.

چت روم منحصر به فرد چت نما با قابليت هاي بي نظير داراي لايسنس انليميت

چت نما
قيمت: 2.5 مليون تومان با تمامي مشخصات

قیمت بالاتر از بودجه منه

alisorkhposh

Registered User
لایک‌ها
1
سایت خوبی دارید ولی سایتی به این وسعت به کار من نمی یاد.

قیمت بالاتر از بودجه منه

بودجه شما براي اينکار چقدره؟
اگر واقعا دنبال سايت کاربر محور هستيد پيشنهاد من براتون خيلي خوبه مخصوصا الان که هم چتروماي ايران خراب شدن هم ياهو بسته چتشو
در ضمن اگر بخواين به صورت قسطي هم ميتونم بدم بهتون

khosrobomb

Registered User
لایک‌ها
20
امضااام

بالا