بزرگترین (پر امکانات ترین) فان سایت ایران با تمامی امکانات کل سایت های اینترنتی(انجمن عمومی؛کودکان؛درسی،مجله گیم،مذهبی؛پورتال خبری،مرکز دانلود،دایرکتوری،بخش های استاتیک،سیستم انتقال لینک داخلی،جامعه ی مجازی،بخش انگلیسی،ابزارها و سیستم های جانبی(دایرکتوری آنلاین_ساعت،خدمات و..._) و....
این اولین وبم بود که طراحی و پیاده سازیش بیشتر از یک سال طول کشید،میخواستم خودم رو آمار و سئوش کار کنم که بدلیل کمبود وقت منصرف شدم و به عنوان دموی اصلی کارم قرار دادم.(الان به دلیل اینکه رو هاست اشتراکی هستش مجبور شدم به خاطر مصرف زیاد منابع بخش پورتال رو ببندم،ورودی 3بخش رو هم مسدود کنم؛ یعنی آمارش صفر هست که با این حال خواستین میتونین تو گوگل اسم سایتو سرچ بزنید تا نتیجه رو ببینید: مینوران)
قصدمم از اعلام اون تو اینجا صرفا فروش نبود(نیاز آنچنانی به فروشش ندارم) با این حال اگه خواستین میتونین قیمت پیشنهادیتون (دوستان خواستن میتونن نظر بدن) رو واسم بفرستین.
برای مشاهده ی نسخه ی بتا رو دامین اصلی کلیک کنید:
MINouRAN|مینوران
نسخه ی کاملش هم تقریبا آمادست که تعداد ساب دامیناش 2-3برابر این نسخه ای هست که دیدین

خواستین آدرس اونم میدم.
تنها کاری که باید واسه این وب انجام بشه خریداری یه سرور واسش(یا هاست پرترافیک) هست+سئو و تبلیغات اون تو سطح نت.
یه زمون تو همین پی تی هم گزاشته بودم واسه فروش که منصرف شدم بعدش:
http://forum.persiantools.com/t326649.html
همگی موفق و شادکام باشید.