• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید سایت با حداقل 200 هزار تومان سود خالص ماهیانه

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
درود
خریدار سایت شما با حداقل 200 هزار تومان سود خالص ماهیانه هستیم. لطفا قبل از ارسال هر سایتی به موارد زیر توجه کنید تا وقتی از همدیگر اتلاف نکنیم:

- سایت همین الان درآمد داشته باشد و این درآمد حداقل طی سه ماه گذشته تکرار شده باشد
- 200 هزار تومان سود خالص نه درآمد !! یعنی پس از کسر تمام هزینه ها
- درامد از سایت های پاپ اپ و کلیکی مورد تایید نیست
- ترجیحا سایت خدماتی باشد و درامدش از ارائه خدمات باشد به طور مثال فروشگاه اینترنتی باشد
- سایت خطر فیلترینگ نداشته باشد و اگر داشته باشد احتمال آن خیلی کم باشد که البته این موضوع روی قیمت اثر خواهد گذاشت
- اگر سایت های تفریحی و موارد مشابه باشد قیمتتون باید خیلی مناسب و منطقی باشد تا در مورد اون صحبت کنیم وگرنه پیشنهاد ندهید بهتر است
- درصورتیکه درامد سایت بالاتر باشد حتما پیشنهاد بدهید تقریبا تا سقف 5 تومن میتوانم خرید کنم البته ترجیح میدهم هزینه کمتری برای شروع پرداخت کنم مگر اینکه درامد سایت کاملا شفاف و تضمینی باشد

سپاسگزارم از وقتی که گذاشتید

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
پاسخ دوستان از طریق پ.خ ارسال شد

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
پاسخ ارسال شد
منتظر پیشنهادهای جدید هستم

saeedsalarsistan

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
شما که میتونید تا 5 تومن بدید برید با مدیران سایت های میهن دانلود و یاس دی ال و سرزمین دانلود صحبت کنید هر سه تا سایت سایت هاشون رو برای فروش گذاشته بودن زیر 5 تومن حتما هم درامدشون بیشتر از 1 تومن هست

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
شما که میتونید تا 5 تومن بدید برید با مدیران سایت های میهن دانلود و یاس دی ال و سرزمین دانلود صحبت کنید هر سه تا سایت سایت هاشون رو برای فروش گذاشته بودن زیر 5 تومن حتما هم درامدشون بیشتر از 1 تومن هست
سلام
ببخشید الان این پست شوخی بود یا جدی؟
لطفا اگر اطلاعات دقیقتری دارید بفرستید

saeedsalarsistan

Registered User
لایک‌ها
33
وا چرا شوخی :D
واقعا گفتم شما که دارین این همه هزینه میکنید یه سایت دانلود بهترین انتخابه
توی یه مدت 3 ماهه من چند سری دیدم مدیران این سایت ها سایت هاشون رو برای فروش گذاشتن البته بعد یه مدت آگهی فروش رو برداشتن مثلا سایت یاس دی ال قیمت زده بود 3 تومن
به نظر من برید با مدیرانشون صحبت کنید شاید هنوز پشیمون نشده باشن
اگه یکی از این سه تا سایت رو بتونید بخرید عالیه

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
توی یه مدت 3 ماهه من چند سری دیدم مدیران این سایت ها سایت هاشون رو برای فروش گذاشتن البته بعد یه مدت آگهی فروش رو برداشتن مثلا سایت یاس دی ال قیمت زده بود 3 تومن
کلا پاسخی ندادند!!!!!

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770

saeedsalarsistan

Registered User
لایک‌ها
33
به نظر شما سایت یاس دی ال و غیره که فقط هزینه تبلیغاتشون میلیونیه سایتشونو 5 میلیون میفروشن؟
درسته نمیفروشن البته اگه براشون مشکلی پیش بیاد و مجبور بشن زیر قیمت میدن تا سایت از بین نره
همین سایت یاس دی ال به مدت 4 روز تو سایت site-sell.ir آگهی زده بودن به قیمت 3 ملیون و 700 هزار تومن ولی یعد 4 روز آگهی حذف شد
میهن دانلود و سرزمین دانلود هم همینطور آگهی زدن و بعد از چند روز برداشتن

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
همین سایت یاس دی ال به مدت 4 روز تو سایت site-sell.ir آگهی زده بودن به قیمت 3 ملیون و 700 هزار تومن ولی یعد 4 روز آگهی حذف شد
میهن دانلود و سرزمین دانلود هم همینطور آگهی زدن و بعد از چند روز برداشتن

به احتمال زیاد اون آگهی ها توسط کسانی زده شده بوده که مدیران واقعی سایت نبودن؛ باز دوباره به احتمال زیاد بعد از خبر دار شدن مدیران اصلی سایت از این قضیه با ارسال ایمیل به مدیرش، اقدام به حذف اون آگهی از اون سایت کردن.
یه چیز طبیعیه! سایتی با این وجنات نمیاد رو خودش قیمت 3 و 700 بزاره!!!

saeedsalarsistan

Registered User
لایک‌ها
33
به احتمال زیاد اون آگهی ها توسط کسانی زده شده بوده که مدیران واقعی سایت نبودن؛ باز دوباره به احتمال زیاد بعد از خبر دار شدن مدیران اصلی سایت از این قضیه با ارسال ایمیل به مدیرش، اقدام به حذف اون آگهی از اون سایت کردن.
یه چیز طبیعیه! سایتی با این وجنات نمیاد رو خودش قیمت 3 و 700 بزاره!!!
شاید شما درست بگید ولی کدوم خنگی میاد 2 هزار تومن پول آگهی الکی میده :D:general404:

Devil-2009

Registered User
لایک‌ها
52
شاید شما درست بگید ولی کدوم خنگی میاد 2 هزار تومن پول آگهی الکی میده :D:general404:

الکی نداده! خواسته یه بیچاره ای رو گول بزنه و ازش پول بگیره؛ در حالیکه بعد از واریز پول خبری از سایت نیست... !
یه جور دزدی محسوب میشه دیگه... .

saeedsalarsistan

Registered User
لایک‌ها
33
الکی نداده! خواسته یه بیچاره ای رو گول بزنه و ازش پول بگیره؛ در حالیکه بعد از واریز پول خبری از سایت نیست... !
یه جور دزدی محسوب میشه دیگه... .
بله درسته

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
مرسی از گپ و گفت و گوی شما دوستان .....
لطفا اگر سایتی دارید بفرستید

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
من از استارتر ب دلیل اسپمم عذر میخوامم ولی عزیز هزینه ای ک شما گفتید فقط پول نویسنده هاشه ...
من هروز ب سایت -سل سر میزنم ولی ندیدم... الکی ب مردم چرتوپرت نگید.

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
همچنان منتظر پیشنهادهای بهتر هستیم.....

بالا