• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید سیستم گیم تا سقف 1 میلیون و 200 هزار تومن جهت کارهای محاسباتی

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
من قصد خرید یک سیستم برای استادم دارم .این رو گفتم بدونید که سیستم برای بازی نیست و فقط قراره کارهای محاسباتی باهاش انجام بشه پس گرافیک انچنانی نیاز نداره.
مانیتور هم خیلی مهم نیست براشون یک مانیتور در حدمتوسط خوبه.
فقط میمونه بقیه موارد که فکر کنم یک سی پی یو 8 هسته ای با کش بالا و رم حداقل 8 گیگ و بقیه موارد که دوستان متخصص بهتر در جریان هستند .
منتظرم مرسی

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
من قصد خرید یک سیستم برای استادم دارم .این رو گفتم بدونید که سیستم برای بازی نیست و فقط قراره کارهای محاسباتی باهاش انجام بشه پس گرافیک انچنانی نیاز نداره.
مانیتور هم خیلی مهم نیست براشون یک مانیتور در حدمتوسط خوبه.
فقط میمونه بقیه موارد که فکر کنم یک سی پی یو 8 هسته ای با کش بالا و رم حداقل 8 گیگ و بقیه موارد که دوستان متخصص بهتر در جریان هستند .
منتظرم مرسی

سی پی یو 8 هسته ای ؟؟؟ مگه میخوای آپولو هوا کنی:D..این سی پی یو ها واسه سرور خوبن نه واسه سیستم دسکتاپ

شما یه سی پی یو Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K بندازی کارت راحت را می افته...تازه پردازنده گرافیکی هم روش نصبه که قدرتش برابر یه کارت گرافیک ATI Radeon HD 5450 هست و شمارو بی نیاز از نصب کارت گرافیک میکنه..

فقط قیمتش بالاست...520 هزارتومان.

البته در کنار اون به یک مادربرد خوب هم برای ساپورت سی پی یوت نیاز داری که من بهت اینرو پیشنهاد میکنم ASUS - P6X58D Premium

قیمتشم 370 هزار تومنه.

Ali_Wm

Registered User
لایک‌ها
7
سی پی یو 8 هسته ای ؟؟؟ مگه میخوای آپولو هوا کنی:D..این سی پی یو ها واسه سرور خوبن نه واسه سیستم دسکتاپ

شما یه سی پی یو Intel Core i7 - 3.4GHz - 2600K بندازی کارت راحت را می افته...تازه پردازنده گرافیکی هم روش نصبه که قدرتش برابر یه کارت گرافیک ATI Radeon HD 5450 هست و شمارو بی نیاز از نصب کارت گرافیک میکنه..

فقط قیمتش بالاست...520 هزارتومان.

البته در کنار اون به یک مادربرد خوب هم برای ساپورت سی پی یوت نیاز داری که من بهت اینرو پیشنهاد میکنم ASUS - P6X58D Premium

قیمتشم 370 هزار تومنه.
مرسی خوب رم و هارد چی پیشنهاد میدی شما .

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مرسی خوب رم و هارد چی پیشنهاد میدی شما .

رم رو هم میتونی Corsair 8GB 1600MHz بندازی با قیمت 160 170 تومان...هارد هم 1 ترا برات کفایت میکنه مدل WD Caviar Black 1TB 64MB با قیمت 220000 تومان...تا اینجا شد 1.270.000 تومان...با این اوصاف شما باید مدل سی پیو پایینتری انتخاب کنی... سری Core i5 هم عالیه...مدل Intel Core i5 - 3.3GHz - 2500K که پردازنده گرافیکی هم داره...قیمتش 370 تومانه...

شما اگه واسه بازی نمیخوای همینم کفایت میکنه..تازه زیادم هست...مثلا رم 4 گیگ بندازی و الکی واسه 8 گیگ نخوای هزینه کنی...چون واقعا نیاز نیست.

بالا