برگزیده های پرشین تولز

خرید قسطی گوشی شما

amir720

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
می دونم توقع زیاد از حد است ولی خوب گفتم شاید یک خیر پیدا شود.
چند وقت پیش یک تاپیک زدم برای حرید گوشی تا 400 ولی پولم کم بود و از طرفی دلم راضی به خرید گوشی ارزون قیمت نمیشد.
حالا می خوام بگم اگر کسی اینجا هست که لطف (خودتون تصور بزرگیش را بکنید) کنه و من را صاحب گوشی کنه ممنونش می شم.
گوشی می خوام تا 1 الی 1 میلیون و 100 و می تونم اول بار تا 350 نقد بدم و بقیه را در 4 الی 5 قسط 150 تومانی خدمتشون بدم.
البته هر دو قسط را یکجا تحویل می دهم و به احتمال 99.9 درصد برای هر دو قسط یک چک تحویلشون می دم.(باید از کسی چک بگیرم)
ترجیحا هم اصفهان باشه تا برای مراحل کار مشکلی پیش نیاد.

اگر هیچ موردی هم ندارید یک پست بگذارید و پیشنهادات خود به من را بگویید تا هم من استفاده کنم و هم تاپیک بالا بماند.

Last edited:

amir720

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چه زوذ به زوذ تاپیک ها آپدیت می شن. تاپیک من رفت آخر بنابراین بیا اول

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,627
چه زوذ به زوذ تاپیک ها آپدیت می شن. تاپیک من رفت آخر بنابراین بیا اول

چطور همچین چیزی امکان داره !! آپ در تاپیک فقط هر 24 ساعت یکبار انجام میشه , چطور شما ساعت 2.30 تاپیک رو ایجاد کردی و بعد ساعت 4.20 دقیقه آپ کردی !!

amir720

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منظورتون را متوجه نمیشم خوب تاپیک رفته بود صفحات بعد و همه معمولا تاپیک های صفحه اول را نگاه می کنند و تاپیک منهم که جواب نداشت یعنی کسی فعلا پیگیری نمی کنه. پس زدم که بیاد توی صفحه اول

amir720

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
--------------up-----------------

amir720

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
-------------uuuuuupppppppppp---------------

odesa

Registered User
لایک‌ها
85
عرض احترام
دوست من با مراجعه به تهران و جمهوری و اطراف پاساژ علاالدین هستند فروشندگانی (اگر مسیرم خورد حتما سوال میکنم)که با چک کارمندی و 6 ماهه گوشی بفروشند ،شما 400 تومن را به عنوان یک سوم پول به فروشنده میدهید و مابقی را هم در 6 قسط میدهید.دیگر نیاز به خیر و این صحبت ها نیست ،نهایت هم اگر چک کارمندی پیدا نکردید،در بدترین حالت صبر کنید و پولتان را جمع کنید و بی منت و حرف و حدیث گوشی تهیه کنید،صبر کردن خیلی حالت زیباتری دارد تا این درخواست شما که در انتظار خیر هستید! زبانم لال مستحق که نیستید(ببخشید قصد جسارت ندارم ابدا) بنده هم دلم میخواهد 5s تهیه کنم توان تهیه کرنش رو هم دارم اما هزار چیز دیگر در اولویت است پس میبایست صبر کنم یا اینکه گوشی ارزان تری تهیه کنم تا بعدا 5s رو بخرم.چرا مثلا اگر از یکی از دوستان صمیمی پول قرض بگیرم و ماه به ماه پس بدم باز قابل قبول تره هر چند سر آدم منت است اما یک غریبه و انهم به اسم خیر باشد ترجیح میدهم بدون گوشی بمانم تا زیر منت یک خیر! نکته دیگر نیو یوزر بودن و کم سابقه بودن شماست که کار رو سخت تر میکنه چون فرمودید پیشنهاد بدید بنده به عنوان برادر کوچک شما نظرم رو گفتم انشاالله که به زودی صاحب گوشی دلخواه بشوید.

amir720

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون که نظر خودتون را گفتید منهم که همون اول گفتم ولی فقط با اون مغازه دار ها یک مشکلی پیش میاد که مثلا یک سایتی هست که گوشی قسطی می ده اسم و آدرسش الان یادم نیست ولی دیدم به طور مثال برای یک تبلت نکسوس 7 به قیمت 840 هزار تومان نهایتا 1 میلیون دریافت می کنه و این خیلی زوره. در ضمن دوست من این آخرین فکری بود که به سرم زد آخر یک مشکلی دارم و اون پس انداز است که اصلا در آن موفق نیستم. چون دو ساله دارم به گوشی فکر می کنم و هنوز موفق به تهیه اون نشدم یکم داره بهم زور میاد. در آخر هم ممنون که اهمیت دادید. بازهم ما را با نظرات گرانقدر خود مورد لطف قرار دهید.

دوستان دیگر هم ممنون می شم مثل این دوست عزیز نظر خودشون را بگند بنده اصلا ناراحت نمی شم بلکه خوشحال هم می شوم ببینم دوستان اهمیت می دن و وقت می گذارن.

kyle

مدیر بورس و بانکداری
مدیر انجمن
مدیر انجمن
لایک‌ها
23,201
داداش گلم
بعضی از نمایندگی ها واسه کارت طلایی اموزشو پرورش تو همه شهرها فک کنم باشه یا اگرم نبود تو مراکز استانها هست میتونی بری اونجا 6ماهه بهت میدن فقط یه نفر معلمی مدیری دفترچه خدماتشو داشته باشه
سودشم کمه

alivandad

Registered User
لایک‌ها
19
هستن مغازه دارایی که قسطی بهتون گوشی بدن .البته خوب سود میگیرن و چک کارمندی میخوان

بالا