سلام دوستان
من دنبال یه مدل خوب لپ تاپ هستم هم قشنگ باشه هم کارا و ترجیحا اپل نباشه تا سقف 1,400تومن که کانفیگش بالا باشه و حسابی کار کن باشه هم برای بازی هم برای کارهای مهندسی،
اگر دوستانی که اطلاعات خوبی در این زمینه دارن منو راهنمایی کنن ممنون میشم.
تشکر.
Sent from my X10 using Tapatalk
سلام
من مدل های 15 اینچ معرفی میکنم ( چون شما نگفتی چند اینچ میخواستی ) ، کلا برای کارهای مهندسی اینچ بالا پیشنهاد میشه ، پس 15 بخر و مشکل سنگین بودنش رو با خرید کوله حل کن .
مدل هایی که میتونی بخری :
از برند ایسر مدل بسیار خوب 5755 که امتحان خودشو پس داده و واقعا جزء بهترین هاس .
عکس هاش :
Review Acer Aspire 5755G Notebook - Notebookcheck.net Reviews
از برند HP مدل 4530 که رقیب اصلیه 5755 محسوب میشه ولی تو گرافیک به پای 5755 نمیرسه ولی زیباتره .
عکس هاش :
Review HP ProBook 4530s Notebook - Notebookcheck.net Reviews
این مدل در چند هفته ی اخیر افت قیمت خوبی داشته .
از برند ایسوس از سریه K53 باید بخری که مدل K53 SC به بودجه ی شما میخوره ولی گرافیک 520 و یا 610 داره که تو رنج گرافیک های ضعیف محسوب میشه . پس اگر اصرار داشتی که از ایسوس بخری K53 SV رو خریداری کن . با کانفیگ :
core i5 / 4 / 500 Or 640 / GT 540 و گارنتی معتبر .
عکس هاش :
Review Asus K53SV-SX131V Notebook - Notebookcheck.net Reviews
از برند لنوو هم میتونی از سریه جدید Z570 خریداری کنی که هم کیفیت خوبی داره و هم اینکه جدیدا گارانتیش 2 ساله شده و روش کیف و ماوس و آنتی ویروس اروجینال نود 32 یکساله میدن . و اینکه بهترین کیبورد رو داره تو همه ی لپ تاپ های این رنج قیمت و . . ..
عکس هاش :
Lenovo IdeaPad Z570-A1 - Notebookcheck.net External Reviews
پیشنهاد من Z570 هست و مطمئن باشید که از خریدتون پیشمون نخواهید شد .
موفق باشید.
در ضمن یکی از دوستانم dell inspiron 5110n بهم معرفی کرده نظرتونو درباره اینم بگید.
این مدل رو برای همیشه فراموش کن .