• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید لپ تاپ تا 2 ملیون اگه توپ باشه 2.5 هم میدم --- لپ تاپ 24 ساعته روشن میخوام

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
تان یه لپ تاپ توپ میخوام اهل بازی کردن نیستم ولی یه لپ تاپی باید باشه که 24 ساعت روشن باشه خاموش هم نشه .... البته نه این که کلا روشن میمونه نه منظورم اینه که چون مصرفم خیلی بالاست تقریبا روشن میمونه بیشتر موقع ها

چیزی اگه برای فروش دارید بگید البته دوستام مشاوره هم یادتون نره اگه چیزی به نظرتون میرسه بهم بگید چی به نظرتون بهترنه الان؟

Euneed

Registered User
لایک‌ها
17
اگه يه چيزى ميخواى اصلا خاموشش نكنى Macbook pro يا macbook air بگير ١٣ اينچ من الان حدود ٦ روز خاموشش نكردم مشكلى نداره (حداقل تا يه ماه مشكلى نداره روشن باشه بيشتر بخاطر سيستم عامل پايدارش )

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
یاشار با این هزینه ای که میخوای بکنی برو نو بخر هم از اول دسته خودت بوده و خیالت راحته هم گارانتی کامل داره و هم اینکه انتخابات زیاده و دستت بازه

Sent from my MT15i using Tapatalk

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خوب باشه نو ولی چه مارکی چه برندی چی بگیرم از کجا بگیرم شماها راهنمایی کنید انا رو مد نظر دارم ولی نمی دونم کجا گیر میاد :

ASUS - G74SX
این ایسوس 600 تا کانفیگ داره گیجم کرده اینقدر کانفیگ و قیمت داره دیگه دیوونه شدم

MSI - GT780
اینم هست ولی میگن زیاد داغ میکنه نه ؟

میمونه سری های گیمینگ hp که اصلا بهشون اشنایی ندارم

مک بوک پرو تا 3 تومن چی میشه گرفت نهایتش 3 تومن دیگه شاید بشه قسطی جور کنم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سونی رو اصلا نمی پسندم نمی دونم چرا حس میکنم اون پولی که میدی ارزش نداره

Sir_MKH

Registered User
لایک‌ها
19
از اونجایی که اهل گیم نیستید بهتره سراغ دستگاه های گیمنگ نرید و نو بخرید.بهترین گزینه هم اپل هستش.macbook pro md313 گزینه مناسبیه با توجه به بودجتون.حدود 2350 می تونی بخری.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
میدونید چرا سری گیمینگ رو انتخاب کردم ؟؟؟به خاطر اینکه مخصوص گیم هستن تو گیم دستگاه بیشتر داغ میکنه برای این که بیشتر تحمل میارن وقتی بیشتر روشن بمونن اگه استدلالم اشتباهه بگید ؟؟ سری گیم رو فقط و فقط چون بیشتر روشن میمونه میخواستم رو این مک بوک پرو ها میشه سون یا ویندوز 8 نصب کرد درایور های مک بوک رو میشناسه از همه چیش میشه راحت استفاده کرد؟
کم و سون رو میشه در کنار هم داشت ؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
تان یه لپ تاپ توپ میخوام اهل بازی کردن نیستم ولی یه لپ تاپی باید باشه که 24 ساعت روشن باشه خاموش هم نشه .... البته نه این که کلا روشن میمونه نه منظورم اینه که چون مصرفم خیلی بالاست تقریبا روشن میمونه بیشتر موقع ها

چیزی اگه برای فروش دارید بگید البته دوستام مشاوره هم یادتون نره اگه چیزی به نظرتون میرسه بهم بگید چی به نظرتون بهترنه الان؟

من یِ لپتاپِ سونی سری VPC دارم کِ میشه گفت از سالِ 88 خاموش نشده. البته زیاد توی اینترنت نیستم باهاش. بیشترِ مواقع بدونِ هیچ دلیلِ خاصی "فقط روشنه". اصلا نشده کِ یک ساعت پشتِ سرِ هم خاموش بوده باشه. الانم ک دارم تایپ میکنم با پی سی معمولیِ دسکتاپ هست. اما اون لپ تاپِ روی میزِ پشتِ سرم روشنه (Sony VPC). همین پی سی دسکتاپم هم از سالِ 87 مهال بوده ک 3 ساعت پشتِ سرِ هم خاموش مونده باشه. کار و شغلم هم اصلا با کامپیوتر نیست. یعنی فیلم و آهنگ و پی دی اف و اینترنتِ استفادم از کامپیوتر یا لپ تاپ.

منظورم اینه کِ سونی هم بد مارکی نیست برای روشن موندنِ 24 ساعته. هر مدلیش.

http://reviews.cnet.com/laptops/sony-vaio-vpc-cw17fx/1707-3121_7-33786694.html

Last edited:

قلندري1

Registered User
لایک‌ها
22
من هم مثل شما زیاد استفاده میکنم اچ پی 3190 خریدم خوب جواب داده خیلی هم از نظر ظاهری شیک هست و بدنه فلزی داره با یه کول پد خیلی خوب میتونی استفاده کنی.داغ نمیشه در استفاده طولانی

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
منم زیاد به سونی اعتقاد ندارم چون زیادی الکی گرونه!دل رو هم بیخیال دل تو ارزونا خوبه!بین hp و asus و msi بگرد به نظره من که با همشون کار کردم!

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
الان یه msi پیدا کردم با 12 گیگ رم و سی پی یو 8 هسته ای قیمتش حدودا 2200 بود به نظرم خیلی عالی بود مخصوص گیمینگ بود

یه ایسوس سری گیم مخصوصا طرح لامبورگینی رو خوشم اومده ولی هیچا قیمتش رو نتونستم پیدا کنم تا 2.5 باشه حله

میمونه اچ پی که نمیدونم چی خوبه یه لپ تاپ غول hp رو یکی بهم معرفی می کنید بهم ؟

با فروشنده ها هم صحبت کردم با شرایطی که من دارم میدن یعنی 1 تومن پیش بدم بعدشم تو 3-4 تا قسط 500 تومنی

حالا لطفا مدل های پیش نهادیتون رو بگید فروشنده های لپ تاپ هم اگه شرایط منو میپذیرن یعنی 1میلیون پیش و بقیه هر ماه 500 تومن

یه پیام بهم بدن

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
داداش طرف hp نری یه وقت! بعد برای این کاربرد اونقدرها هم لازم نیست خرج کنی. با این قیمت یا به نظر من عشق دیزاین ها و متریالهای خاص داری یا گیم خور خفن از نوع غیرکنسولیش هستی :D ببین الان لپ تاپ من یه وسترو دله و 2-3 سالی هست که 24 ساعت روشنه و آخ هم نگفته :D کلا تکنولوژی همه کامپیوترها به اونجایی رسیده که با کارکرد مداوم اتفاقی براشون نیوفته.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
این سری جدید ایسوس گیمینگ اینقدر کانیگ مختلف داره ادم گیج میزنه کسی قیمت و کانفیق درست حسابی داره من ببینم چه قدره قیمتش ؟؟؟

مک cori 7

ram 4 gig

چی میشه زیر 3 تومن گرفت؟؟؟

Last edited:
بالا