• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید مودم usb وایرلس

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

نیاز به یک عدد مودم usb وایرلس دارم چون مودمم وایرلس نداهر میخوام از این طریق با گوشی اینترنت رو به صورت wi-fi بگیرم

ایا برای این کار باید کامپیوتر روشن باشه یا در زمان خاموش بودن کامپیوتر هم اینترنت رو به صورت wi-fi شیر میکنه

با تشکر

meysam6541

Registered User
لایک‌ها
152
دوست عزیز منظور شما رو نفهمیدم کارت شبکه وایرلس می خواهید که به کامپیوتر وصل کنید؟ یا مودم وایرلس؟

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
دقیقا نمیدونم چی میتونه نیازم رو برطرف کنه.میخوام اینترنت که با مودم ای دی اس ال معمولی به کابل لن به کامپیوتر داده میشه رو با این دستگاه شیر کنم که موبایل بتونه اینترنت و از طریق wi-fi بگیره

اگر راهنمایی هم بکنین ممنون میشم

meysam6541

Registered User
لایک‌ها
152
دقیقا نمیدونم چی میتونه نیازم رو برطرف کنه.میخوام اینترنت که با مودم ای دی اس ال معمولی به کابل لن به کامپیوتر داده میشه رو با این دستگاه شیر کنم که موبایل بتونه اینترنت و از طریق wi-fi بگیره

اگر راهنمایی هم بکنین ممنون میشم
دوست من بهترین راه اینه که مودم معمولی تو بفروشی یه وایرلس بخری هیچ دردسری هم نداره اما اگه بخوای با کامپیوتر پخش کنی باید یه کارت شبکه وایرلس بخری که حدود 35 تومن قیمتشه و میشه با یه نرم افزاری به نام connectify اینترنت کامپیوتر رو پخش کنی یعنی کامپیوترت بشه مودم و یا حتی تو خود ویندوز7 بدون نیاز به هیچ نرم افزاری میتونی با گزینه set up a wireless ad hoc یه کانکشن بسازی و اینترنت رو پخش کنی اما هر دوی اینها نیاز داره یکم کار بلد باشی و بعضی مواقع یکم اذیت میکنه و شما وقتی 35 تومن می خوای بدی یه کارت شبکه بخری و بعدش با این همه دردسر بهتره با 70 تومن یه مودم وایرلس بخری و خیالت رو راحت کنی چون هر دو گزینه ای که بالا گفتم ( نرم افزار و گزینه تو خود ویندوز) برای زمانیه که شما مودم معمولی داره و با کابل وصل میکنی به لپ تاپ و با لپ تاپ اینترنت پخش کنی و با کامپیوتر چون نیاز به کارت شبکه و هزینه داره زیاد معقول نیست

بالا