• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید نگین شرف شمس یا انگشتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ericsson

Registered User
لایک‌ها
52
درود
دوستان بنده نگین یا انگشتر شرف شمس میخوام. البته اصل باشه و قیمت مناسب. دعای شرف شمس هم روش حک شده باشه.
مثل شکل لینک زیر.
http://gem19.ir/sharaf-shams/%D9%86%DA%AF%DB%8C%D9%86%20%D8%B9%D9%82%DB%8C%D9%82%20%D8%B4%D8%B1%D9%81%20%D8%B4%D9%85%D8%B3

نگین هم مثل لینک زیر باشه.
نگین شرف شمس مستطیل برجسته

هرکی از دوستان داره قیمت واسم بفرسته...

انگشتر هم مثل شکل لینک زیر میخوام.
انگشتر شرف شمس

ممنون
یا حق

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
سنگش عزیز از ۵ هزارتومن هست تا ۵۰۰ هزار تومن رکابم از ۲۰ تومن تا ۲میلیون تومن

ericsson

Registered User
لایک‌ها
52
سنگش عزیز از ۵ هزارتومن هست تا ۵۰۰ هزار تومن رکابم از ۲۰ تومن تا ۲میلیون تومن
درود
والا تا 50 يا 60. حالا اگه كار دست استاد هاى خاص هم.نبود مشكلى نيست فقط ميخوام انگشتر خوشگلى باشه...

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
داداش اینم عکسش نگینش بیضی هست و شرف شمس

فایل های ضمیمه

• New folder (3).rar
    1.9 MB · نمایش ها: 11

kian_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من کوچیک شما هستم ، اما یه نصیحت بهت میکنم که اصلا نرو دنبال اینجور چیزا ، چون من ضررشو دیدم میگم
قبلا هم همین مطلب رو واسه یکی از کاربرها کع دنبال این نگین میگشت گفتم

اگه مشکلی داری اگه کارهات گره خورده فقط به خدا توکل ، هرقدر ساده باشی و هرقدر مسیرتو کوتاه کنی به خدا نزدیکتر میشی

این دعایی رو که شما می فرمایید باید در روز خاص و زمان خواص نوشته بشه ،پشت این انگشتر عکس ستاره و نردبون و... هست و نوشتنش کار هرکسی نیست ،به زبان ساده میگم با این دعا یه موکل سوار نگین میکنن که میگن باعث میشه شانس بیاری ، بختت باز بشه و.... و واقعا هم یه مدتی همین کارو میکنه ولی بعده یه مدت پدر آدمو درمیاره ،فرقی نمیکنه انگشتر دستت باشه یا درش بیاری به هر حال آلوده شدی ، چون به جای اینکه به خدا توکل کنی دست به دامانه یه انگشتر و موکلش شدی که از جنس جن هست ، حتی در قرآن هم نوشته که انسانها نباید با جنیان هیچ گونه رابطه ای داشته باشن

اینجور دعا هارو به امامان هم نسبت میدن اما اگه اینجوریه پس چرا حضرت علی در نهج البلاغه گفته : خداوند بین شما و خودش هیچ حایلی قرار نداده پس شما هم بین خودتان و خدایتان هیچ حایلی قرار ندهید

برادر من یه کاری نکن که بعدا نتونی جبرانش کنی ، فقط خدا میتونه همه مشکلات و گره ها رو باز کنه.

ببخشید سرتون رو درد آوردم

ericsson

Registered User
لایک‌ها
52
دوست عزیز من کوچیک شما هستم ، اما یه نصیحت بهت میکنم که اصلا نرو دنبال اینجور چیزا ، چون من ضررشو دیدم میگم
قبلا هم همین مطلب رو واسه یکی از کاربرها کع دنبال این نگین میگشت گفتم

اگه مشکلی داری اگه کارهات گره خورده فقط به خدا توکل ، هرقدر ساده باشی و هرقدر مسیرتو کوتاه کنی به خدا نزدیکتر میشی

این دعایی رو که شما می فرمایید باید در روز خاص و زمان خواص نوشته بشه ،پشت این انگشتر عکس ستاره و نردبون و... هست و نوشتنش کار هرکسی نیست ،به زبان ساده میگم با این دعا یه موکل سوار نگین میکنن که میگن باعث میشه شانس بیاری ، بختت باز بشه و.... و واقعا هم یه مدتی همین کارو میکنه ولی بعده یه مدت پدر آدمو درمیاره ،فرقی نمیکنه انگشتر دستت باشه یا درش بیاری به هر حال آلوده شدی ، چون به جای اینکه به خدا توکل کنی دست به دامانه یه انگشتر و موکلش شدی که از جنس جن هست ، حتی در قرآن هم نوشته که انسانها نباید با جنیان هیچ گونه رابطه ای داشته باشن

اینجور دعا هارو به امامان هم نسبت میدن اما اگه اینجوریه پس چرا حضرت علی در نهج البلاغه گفته : خداوند بین شما و خودش هیچ حایلی قرار نداده پس شما هم بین خودتان و خدایتان هیچ حایلی قرار ندهید

برادر من یه کاری نکن که بعدا نتونی جبرانش کنی ، فقط خدا میتونه همه مشکلات و گره ها رو باز کنه.

ببخشید سرتون رو درد آوردم
درود
چشم نميخرم.
دوستان هركى انگشتر عقيق زرد واسه فروش داره من ميخوام...

ericsson

Registered User
لایک‌ها
52
درود
هم خيلى گرونه هم تقلبى. بازم دستت درد نكنه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا