• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید هاست از یک شرکت جدید

nasimpishtaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یک سایت فروشگاه داشتم که روی میهن وب هاست بودو از بین رفت من backeup یک ماه پیشمو دارم. سرچ توی گوگل دادم این سایت ها برام باز شد:میهن وب هاست خدابیامرز بعدش

پارمیس هاست و نجوا هاست و هاست ایران و سرورپارس به نظرتون بهتره از کدوم سرویس بگیرم؟ دوستان اول نظرتونو راجب این سایت ها بیان کنید بعد آفر های خودتونو بدید.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
پیشنهاد میکنم سرویس دهندتون رو به خاطر مشکلات پیش بینی نشده تغییر ندید.
الان ایران تحریمه و به سختی میشه ارز تهیه کرد! پس این مشکل ممکنه برای بقیه'ی شرکت هم بوجود بیاد ...

nasimpishtaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به تعداد پست های بالایی که دارید مشخصه شما از اساتید انجمن هستید اما اگه سایت شما هم بود همچین پیشنهادی میدادید.از کجا معلوم سایت من تا چند روز آینده بالا بیاد. پس چطور سایت های دیگه سرویس میدن بدون این مشکلات؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
همچین مشکلاتی بیشتر برای سرویس دهنده هایی بوجود میاد که تعداد سرورهای بالایی دارند و تهیه ارز تو این دوره'ی زمانی (که حواله از ایران امکان پذیر نیست) براشون سخته.
همین مشکل برای پشتیبان هم بوجود اومد، 2 روزی داون بود فکر کنم. سرویس دهنده های سرور اختصاصی هم میشناسم که بالای 50 سرور دارن و با همین مشکل مواجه هستن.
این تازه بحث هاستینگه، روز ها و ماه های آینده این مشکلات به مشاغل دیگه هم کشیده میشه.

- اگه سایت من بود، و میدونستم به خاطر این مسئلست 100% صبر میکردم که ببینم وضعیت به چه صورتی پیش میره.

پ.ن: تعداد پست ها رو ملاک قرار ندید ...

nasimpishtaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان من با توجه به فروشگاهی بودن سایتم نمیتونم صبر کنم. و میدونم میهن وب هاست سرورهای بالایی رو پشتیبانی نمیکنه.چون سرعت وب سایت من خیلی پایین بود و مشخص بود تعداد زیادی سایت رو رو یک سرور نگهداری میکنه. الان از بین سرویس دهنده های بالا کدومو پیشنهاد میکنید؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
در مورد انتخاب سرویس دهنده جدید نمیتونم پیشنهادی براتون داشته باشم. تحقیق کنید فقط ...

برای سایت فروشگاهی که مصرف آنچنان بالایی نداره، پیشنهاد میکنم از 2 سرویس دهنده هاست تهیه کنید که اگه یه جا به مشکل برخورد بتونید از هاستینگ دیگه استفاده کنید. ترجیحاً یکی ایران و دیگری خارج از کشور.
از دیتابیس هم 24 ساعت یک بار بک آپ بگیرید و یه جای امن نگه دارید، فایل ها و سی ام اس هم نیاز به بک آپ گیری روزانه نداره ...
تو همچین زمانی که مشکلی پیش اومد، بتونید از سرویس جایگزین استفاده کنید.

nasimpishtaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توضیحاتتون اما من جوابمو نگرفتم اگه شما بودید کدوم یک از سرویس دهنده های بالارو انتخاب میکردید اگه مشکلی نیس به صورت پیام خصوصی جوابمو بدید به هر حال ممنون.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تو خط اول عرض کردم ...

در مورد انتخاب سرویس دهنده جدید نمیتونم پیشنهادی براتون داشته باشم. تحقیق کنید فقط ...

خصوصی و عمومی فرقی نداره :rolleyes:

nasimpishtaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوکی ممنون 1eng.ir شما که کمکی به ما نکردید.
امیدوارم دوستان دیگه جوابمو بدن ممنون میشم راهنماییم کنند.

masoodkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازم خوبه شما خانوم بودی ملت جوابتونا دادند ما که هیچ کسی 1 پست هم برامون نفرستاد.اگر شما هم به نتیجه رسیدید ما را هم خبر کنید.منم خفن ترسیدم ولی باید تا امشب خرید بکنم.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بازم خوبه شما خانوم بودی ملت جوابتونا دادند ما که هیچ کسی 1 پست هم برامون نفرستاد.اگر شما هم به نتیجه رسیدید ما را هم خبر کنید.منم خفن ترسیدم ولی باید تا امشب خرید بکنم.
مثلاً الان خانم بوده من به هوای مُخ زنی اومدم پست دادم؟ :blink:

ملتی در کار نیست، همه دارن تو تاپیکا میزنن تو سر و کله ی هم یا به فکر بازار خودشونن.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
میهن وب هاست یکگی از برترین هاستینگای ایران بود و مشکلی که پیش اومد هم اعتبار خودش رو برد زیر شوال هم کاربرانش رو دلخور کرد.

من دوسال با میهن وب هاست کار میکردم و کاملا راضی بودم ، پشتیبانیشون عالی بود ، قیمت هاشونم خوب بود .

حالا بگذریم منم سایتم این وسط از بین رفته اگه میهن وب هاست نیاد بالا .

ولی اگه تا فردا نیاد بالا من میرم نت افراز .

چون خیلی از بچه های اینجا سایتاشون رو نت افرازه و بعد از میهن تغریبا محبوبیت بالایی داره و قیمت هاشم خوبه .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سلام من یک سایت فروشگاه داشتم که روی میهن وب هاست بودو از بین رفت من backeup یک ماه پیشمو دارم. سرچ توی گوگل دادم این سایت ها برام باز شد:میهن وب هاست خدابیامرز بعدش

پارمیس هاست و نجوا هاست و هاست ایران و سرورپارس به نظرتون بهتره از کدوم سرویس بگیرم؟ دوستان اول نظرتونو راجب این سایت ها بیان کنید بعد آفر های خودتونو بدید.

میهن اومد بالا

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

دوست عزیز شما کلا دو تا پست بیشتر نداری ، میشه بگی کجا سوال پرسیدی که جواب ندادن بچه ها ؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
این مورد یکی دو روزه که برای یکی از شرکت های معتبر پیش اومده که میهن وب هاست هم از این شرکت سرویس می گرفت. همونجور که ممد گفت این روزها به خاطر نوسانات ارزی

خیلی ها بابت تهیه ارز و حواله زدن برای دیتاسنترها به مشکل برخوردن و سرویس هاشون هم یکی دو روزی بسته بود

الان این مشکل حل شده و تا این لحظه بالای 90% سرورها برگشتن. قبلا در اینجا در این مورد بحث شده : ایا Hetzner ایران رو تحریم کرده ؟

به این چیزا نمیشه اعتماد کرد و جنسیت کسی رو تشخیص داد. احتمالا ایشون هم به خاطر اینکه مشکلشون زودتر حل بشه با یه ایدی دخترونه اومدن و پست زدن
اینجا پرشین تولز هست و با بقیه فروم ها خیلی فرق داره. کمتر کسی به این مسائل اهمیت میده

writer

Registered User
لایک‌ها
80
هاستای خارجی اشغالن هزار تا فایل ام پی تری با سی ام اس پی اچ پی نیوکمو حذف کردن بدلیل استفاده زیاد رم و سی پی یو میام همین میهن وبهاست مفته:wacko:

بالا