• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید هاست نامحدود

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
سلام خدمت دوستان کسانی که ئنبال هسات نامحدود ارز و با کیفت عالی هستند

مافعلا درحال طراحی سایت هسیتم و ما نماینده یه هاستینگ هستیم

و سرور های ان المان هست ای پی ان می دم پینگ کنید

همه چیز نامحدود هست
فضا 1 گیگ
پهنا نامحدود
و موراد دیگخ نامحدود هست

بپنلش هم اخرین وزن سی پنل هست

قیمت ماهانه 3000 تومان
سالانه 24000 تومان

ما این پست زدیم ببنم نظرات کاربارن چی هست

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
كار خوبيه . براتون آرزوي موفقيت ميكنم . تنها پيشنهادي كه مي تونم بهتون بكنم اينه كه اكثر كاربران از عدم پشتيباني و عدم جوابدهي و يا جواب دادن بعد 24 ساعت و مسئول نبودن در مورد بكاپ و داون سرور خيلي رنج مي برند . من نميگم 24 ساعت فول تايم پشتيباني بديد ولي حداقل وقتايي كه هستيد رو واقعا پشتيباني بدهيد . اگر اين رويه رو طي كنيد مطمئنا موفق خواهيد شد . . . سايت زيبا و يا پلانهاي ارزان شما هيچكدام نمي تواند دليل قانع كننده و بهانه اي براي عدم جلب رضايت و پشتيباني باشد و نمي تونيد بگيد كه 24 تومن داديو پشتيباني همينه كه مي بيني . چووون اگه سعه صدر نداشته باشين واقعا بعد از يك مدت واقعا خسته ميشين از سوال جواب مشتريا و دعوا و گله .... من خودم هم هاست خيلي ارزون ميدم ولي به تعداد خيلي محدود و انگشت شمار چووون من اعصاب و وقت ندارم و اصلا هم تبليغ نكردم . :دي

بازم موفق باشيد . موفق باشيد . موفق باشيد !

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
كار خوبيه . براتون آرزوي موفقيت ميكنم . تنها پيشنهادي كه مي تونم بهتون بكنم اينه كه اكثر كاربران از عدم پشتيباني و عدم جوابدهي و يا جواب دادن بعد 24 ساعت و مسئول نبودن در مورد بكاپ و داون سرور خيلي رنج مي برند . من نميگم 24 ساعت فول تايم پشتيباني بديد ولي حداقل وقتايي كه هستيد رو واقعا پشتيباني بدهيد . اگر اين رويه رو طي كنيد مطمئنا موفق خواهيد شد . . . سايت زيبا و يا پلانهاي ارزان شما هيچكدام نمي تواند دليل قانع كننده و بهانه اي براي عدم جلب رضايت و پشتيباني باشد و نمي تونيد بگيد كه 24 تومن داديو پشتيباني همينه كه مي بيني . چووون اگه سعه صدر نداشته باشين واقعا بعد از يك مدت واقعا خسته ميشين از سوال جواب مشتريا و دعوا و گله .... من خودم هم هاست خيلي ارزون ميدم ولي به تعداد خيلي محدود و انگشت شمار چووون من اعصاب و وقت ندارم و اصلا هم تبليغ نكردم . :دي

بازم موفق باشيد . موفق باشيد . موفق باشيد !

:blink:

نمیدونم تو این موقعیت ها باید چی بگم !!!
آخه ... (بی خیال!)

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
:blink:

نمیدونم تو این موقعیت ها باید چی بگم !!!
آخه ... (بی خیال!)

شما از وب هاستينگ تاك سر ما جا داشتي . اگه يوزرت هموني باشه كه اينجاست . به هر حال نظر شخصي بنده حقير بود . اگه مخالفتي داريد يا چيزي ميخوائيد بگيد . من ناراحت نميشم )

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
آلمان DMCA آمریکایی نیست ولی قانون خودشون رو دارن ... هلند فعلا مناسب این کاری هست که شما میخوای

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
شما از وب هاستينگ تاك سر ما جا داشتي . اگه يوزرت هموني باشه كه اينجاست . به هر حال نظر شخصي بنده حقير بود . اگه مخالفتي داريد يا چيزي ميخوائيد بگيد . من ناراحت نميشم )
بحث مخالفت من یا ناراحتی شما نیست. (تو wht لعنت الله علیه هم اگه کمکی کردم جز وظیفه چیز دیگه ای نبوده)
نمیخوام سر یه تاپیک که ارزش چندانی نداره بحث کنم، ولی ...

1. اصلاً مشخص نیست استارتر چی گفته و با چه زبونی نوشته! من یکی که اشکم در اومد تا خوندنشو تموم کنم.
2. اصلاً استارتر کیه و سایتش چیه؟ همینجوری یه چیزی معرفی کرده و رفته!

اگه مشخص باشه که چی گفته و کی هست و سرویسش چیه، آره میشه در موردش بحث کرد (البته یه بحث ساده هم اضافی به نظر میاد)

ولش کن، خودت خوبی؟ :rolleyes:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آلمان DMCA آمریکایی نیست ولی قانون خودشون رو دارن ... هلند فعلا مناسب این کاری هست که شما میخوای
همه جا کپی رایت داره، چیزی به نام وارز محض نداریم.
هلند چون هزینه شکایت توش گرونه، زیاد پیگیر نمیشن. ولی اگه پای پلیس بین الملل بیاد وسط 100% پیگیر میشن + بیشتر از اون از Ripe میترسن :rolleyes:
حتی تو ایران هم اگه زیاد Abuse برات بیاد و پیگیری نکنی، Abuse رو میفرستن برای Ripe و اونا از طریق AS بالا دستی پیگیری میکنه. / از **** پاسداران اسلامی هم خطرناکتره :D

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
از Piratebay که خفن تر نیست که اون هم سرور اش سوئده و مشکلی هم براش نیست، US Copyright / DMCA کشورهای اسکاندیناوی کار نمیکنه ..

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
همه جا کپی رایت داره، چیزی به نام وارز محض نداریم.
هلند چون هزینه شکایت توش گرونه، زیاد پیگیر نمیشن. ولی اگه پای پلیس بین الملل بیاد وسط 100% پیگیر میشن + بیشتر از اون از Ripe میترسن :rolleyes:
حتی تو ایران هم اگه زیاد Abuse برات بیاد و پیگیری نکنی، Abuse رو میفرستن برای Ripe و اونا از طریق AS بالا دستی پیگیری میکنه. / از **** پاسداران اسلامی هم خطرناکتره :D

دقیقا موافق هستم ولی حالا تا بتونی این را به ملت بفهمونی کلی طول می کشه.

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
500 گیگ فضا برای چکاری مناسب هست ؟

وقتی نمیتونی به عنوان دانلود/آپلود استفاده کنی ؟

این لینک قوانین هاست رو هم بزار مطلالعه کنیم : دی

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
500 گیگ فضا برای چکاری مناسب هست ؟

وقتی نمیتونی به عنوان دانلود/آپلود استفاده کنی ؟

این لینک قوانین هاست رو هم بزار مطلالعه کنیم : دی
الآن هاست گیتور و بلو هاست و ... که تاپ هاستینگ های دنیا هستند این آفر ها را می گذارند به چه دردی می خوره ؟
در بخش درباره ما و انتخاب گزینه شرایط و قرارداد برید مطالع نمایید.

بالا