• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش دامین با پیج رنک بالا

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
همانطورکه می دانید ما این همه برای سیستم ادگاه هزینه و تبلیغ کردیم، بعد از 8 ماه سایت ما تازه پیج رنک 2 را گرفت، الان مثلا سایت ایستگاه با چندین سال سابقه رنک 3 را دارد، رسیدن به چنین جایگاهایی هم هزینه و هم وقت زیادی را لازم دارد.

گاهی اوقات می شود از یک راه میانبر رفت و خیلی زودتر به مقصد رسید، یکی از این راهها این است که شما یک دامین با پیج رنک خوب بخرید و با خیال راحت سایت خود را روی آن بالا بیاورید.

من چند تا دامین با پنج رنک خوب دارم که به دوستانی که تمایل داشته باشند می توانم بفروشم، ضمنا آمادگی خرید دامینهای خوب با پیج رنک بالا را نیز دارم.

اولین پیشنهاد:

دامین: real-pad.com
پیج رنک : 3 (آخرین آیدیت گوگل)

یک سایت با معنی انگلیسی خوب که همانطور که می دانید معنادار بودن دامین در جستجوی گوگل اهمیت بسیاری دارد، مناسب برای کارهای کامپیوتری، مخصوصا برای کسانی که می خواهند کار خرید و فروش تبلت و موبایل کنند، از Message Pad بیست سال پیش اپل تا iPad 2 که خدابیامرز استیو جابز پارسال معرفی کرد: Apple - iPad 2 - Now with iOS 5 and iCloud.

ضمنا اگر انگلیسی هم کار شود این سایت می تواند درآمد Google Adsense خوبی هم داشته باشد.

قیمت پایه: 50 هزار تومان

Last edited:

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
متشکرم، نمی دونستم چنین فرومی هست، لطفا یکی از moderator ها به این فروم انتقال دهند.

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
ادگاه جان دامین فروشی واسه فقیر فقراست شما چرا دیگه ؟ :دی

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اینم اولین تجربه بد ما در این زمینه، طرف چهار تا دامین اینطوری به من فروخت، یکی پیج رنک 6 بود گفتم واسه خودم نگه دارم!!

من جدیدا هرچی تاپیک تو پرشین تولز می زنم، آخرش به ضررم تموم میشه، نمی خواهم به کسی توهین کنم ولی تو این فروم کلاهبردار خیلی زیاده!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ضمنا حرفم را هم پس می گیرم، تا زمانی که اطلاعات کافی در مورد پیج رنک دامینها به دست نیاورده ام، از هیچ کس دامین با پیج رنک بالا نمی خرم، لطفا PM نفرستید.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
اینم اولین تجربه بد ما در این زمینه، طرف چهار تا دامین اینطوری به من فروخت، یکی پیج رنک 6 بود گفتم واسه خودم نگه دارم!!

من جدیدا هرچی تاپیک تو پرشین تولز می زنم، آخرش به ضررم تموم میشه، نمی خواهم به کسی توهین کنم ولی تو این فروم کلاهبردار خیلی زیاده!

تو کاری که اطلاعات ندارید باید محتاط باشید
کسی که میخواد دومین رو برای رنکش بخره اولین کاری که میکنه چک میکنه ببینه فیک هست یا نه ...
در مور جمله اخرتون , الان خود شما هم کلاه بردار محسوب میشی :دی چون دومین رنک فیک رو میخواستی بفروشی ;)

E110

Registered User
لایک‌ها
13
یه سوال:
چطوری پیج رنک یه دامنه فیک میشه؟
و چرا خود prchecker.info اینو تشخیص نمیده؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
یه سوال:
چطوری پیج رنک یه دامنه فیک میشه؟
و چرا خود prchecker.info اینو تشخیص نمیده؟

مثلا دومین x رنک 6 داره (واقعی)
شما میای دومین y رو پارک میکنی روی دومین x و خیلی شیک دومین دوم هم رنکش 6 میشه .
برای فهمیدن واقعی بودن رنک از خود گوگل استفاده کنید : info:domain.com

E110

Registered User
لایک‌ها
13
مثلا دومین x رنک 6 داره (واقعی)
شما میای دومین y رو پارک میکنی روی دومین x و خیلی شیک دومین دوم هم رنکش 6 میشه .
برای فهمیدن واقعی بودن رنک از خود گوگل استفاده کنید : info:domain.com

با این کار تو گوگل سایتی که روش پارک شده نشون داده میشه. درسته؟
اگه این طوریه... اون وقت اگه رنک گوگل واقعی باشه و بعد از مدتی پارک صورت بگیره اون وقت چی میشه؟ باز از گوگل میشه فهمید؟

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151

تو هر بازار خرید و فروشی کلاهبردار هست ، الانم شما اگه میخواستی این دومین رو بند کنی به یکی دیگه که ندونه فیکه و رنک تقلبی داره ، پس شما هم میتونی جز همین دسته از افراد باشی!

hope1360

Registered User
لایک‌ها
0

یکی هم خودتی اگه کلاهبردار زیاد باشه تو این فروم شما سردسته هستید !!!! چه طرز حرف زدنه !! اگه ما کلاهبرداریم چرا علاقه دارید پس تو نت وارد شوید آقای خوش بیان ؟

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
با اینکه مدیر ادگاه آدم بدیه ولی قبولش دارم

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

نه بد نیستند ایشون ... خدایی اش ولی خب دیگه سخته شده ...

بچه هاب PT مصاحبه مدیر نت برگ رو بخونید .. گفته 15 تا کارمند دارند ... و حسابی هم خرج کردند ...

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بزرگترین اشتباه ادگاه این بود که همون اول کار توی فروم نوشت که ما 100 میلیون برای این پروژه کنار گذاشتیم :rolleyes: . دقیقا این کارش مث این بود که یکی روی سینش یه سیبل قرمز نقاشی کنه ، بره وسط میدون تیراندازی :D

بالا