• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش entroPay

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
entropay
یه سرویس هست که به شما ویزا کارت مجازی می ده و قابل شارژ هست
اگه کسی نیاز به شارژ حسابش داره تماس بگیره
مستر کارت مجازی هم به آدرس خودمون می تونیم براتون بگیریم از این شرکت و براتون پست کنیم به ایران
www.entropay.com

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
قبلاً رجیستر کرده بودم.
میخوام وارد شم این رو میزنه :
Your account is not currently set up to allow this function.

چطوریه کار کردن با این؟ میشه آدرس الکی داد؟

هزینه شارژ چطوریه؟

واسه مشاهده موجودی و صورتحساب کنترل پنل داره؟ میشه حسابها رو باش وریفای کرد؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چه خبره ......
یه بار دیگه رجیستر کردم جایی که بانک ترانسفر یا کردیت کارت باید انتخاب میشد مشخصات یه ویرچول ویزا وارد کردم.
مشخصات ویرچول ویرا رو گرفتم اما تو help desk این رو واسم زدم. بیلینگ آدرس هم نداره
Dear xxxxx,

Your EntroPay username is xxxxx.

Whilst carrying out a random security check , we have noticed that your account needs further verification, and we have temporarily restricted your account.

Your EntroPay account will be fully reactivated once we have receivedand reviewed the following ;

1.) A clear copy of your Passport, Photographic Drivers Licence or I.D. Card (both sides).

2.) A clear copy of both sides of all funding sources registered on your account, (For security reasons, we only need to see the first 6 and last 4 digits, Please COVER the 3 digit security code (CVV)). If your funding source is a Virtual Card, please send us a screenshot.

3.) A clear copy of a recent utility bill, on which your name and address are clearly visible.

4.) The name of the merchant at which you intend to spend.

You may send the documents via the Help Desk inside your account which is a secure channel.

Log into your EntroPay account, click on Help and Support, select helpdesk, click new request and attach the documents.

All documents are kept in a secure environment, and are only available to senior security personnel.

We apologize for any inconvenience this causes but we trust that you appreciate the importance of maintaining appropriate security standards for our customer's accounts.

Kind Regards

EntroPay Security Team

چطور باید شارژ شه. مشخصات یه کارت دیگه رو میخواد

bene

Registered User
لایک‌ها
481
دوست عزیز tiyam 01 تمام شرکتها جهت خدمات مستر و ویزا کارت از شما id می خواهند سایت www.entropay.com کاربران ایرانی داخل کشور را تحریم کرده پس با این شرکت کار نکن چون تا بفهمند از داخل ایران هستی حساب مسدود می شود.
من در حال تست 3 شرکت خارجی هستم که به ایرانی های داخل کشور خدمات مستر و ویزا می دهند منتظر باشید ...

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز tiyam 01 تمام شرکتها جهت خدمات مستر و ویزا کارت از شما id می خواهند سایت www.entropay.com کاربران ایرانی داخل کشور را تحریم کرده پس با این شرکت کار نکن چون تا بفهمند از داخل ایران هستی حساب مسدود می شود.
من در حال تست 3 شرکت خارجی هستم که به ایرانی های داخل کشور خدمات مستر و ویزا می دهند منتظر باشید ...
خوب پس این هم اضافه شد به سلامتی
لطف کننید تاپیک رو ببندید
ممنون

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

وقتی تو سایت ویزا کارت اسم ایران نیست چطور شرکتی میتونه به ایران خدمات کردیت کارت ارائه بده؟

این کنترل پنل entropay منه. status رو OK زده

entro.jpg

جلوی قسمتی که پاسپورت و مشخصات و .. میخواست هم نوشته resolved .. اینا چه معنی میده؟

entro2.jpg

bene

Registered User
لایک‌ها
481
شما با آیپی آمریکا رفتی با آیپی ایران بری حسابت مسدود میشه
بدون ارسال مدارک حسابت وریفای نمیشه (این نطر منه) شاید بشه مدارک جعلی داد ولی هر لحظه ممکن هست حسابت لیمیت بشه و تمام خریدهات را کنسل کنند مهمتر از اون هم کارت فیزیکی مستر هست که به ایران نمی فرستند
بله تمام شرکتهای آمریکایی حق تبادل مالی با ایران ندارند از جمله ویزا و مستر کارت و از 100 هزار شرکت زیر مجموعه شون ممکن هست فقط 10 تا شون به ایران خدمات بدهند که من در حال پیدا کردن آنها هستم و از یکی هم ویزا گرفتم و خرید هم کردم با موفقیت ولی ساپورتشون ضعیف هست و هر 4 روز یکبار جواب تیکتها را میده دنبال شرکتهای دیگه هم هستم که پشتیبانی قوی تری داشته باشند

وقتی تو سایت ویزا کارت اسم ایران نیست چطور شرکتی میتونه به ایران خدمات کردیت کارت ارائه بده؟

این کنترل پنل entropay منه. status رو OK زده

entro.jpg

جلوی قسمتی که پاسپورت و مشخصات و .. میخواست هم نوشته resolved .. اینا چه معنی میده؟

entro2.jpg

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
شما با آیپی آمریکا رفتی با آیپی ایران بری حسابت مسدود میشه
بدون ارسال مدارک حسابت وریفای نمیشه (این نطر منه) شاید بشه مدارک جعلی داد ولی هر لحظه ممکن هست حسابت لیمیت بشه و تمام خریدهات را کنسل کنند مهمتر از اون هم کارت فیزیکی مستر هست که به ایران نمی فرستند
بله تمام شرکتهای آمریکایی حق تبادل مالی با ایران ندارند از جمله ویزا و مستر کارت و از 100 هزار شرکت زیر مجموعه شون ممکن هست فقط 10 تا شون به ایران خدمات بدهند که من در حال پیدا کردن آنها هستم و از یکی هم ویزا گرفتم و خرید هم کردم با موفقیت ولی ساپورتشون ضعیف هست و هر 4 روز یکبار جواب تیکتها را میده دنبال شرکتهای دیگه هم هستم که پشتیبانی قوی تری داشته باشند

خب اگه اینطوری باشه هیچ کس تو ابران نباید با کردیت کارت کار کنه. چون ممکنه یه روز حسابش لیمیت شه و خریدهاش کنسل بشه. تو همین فروم چند نفر هستن کار خرید با کردیت کار رو انجام میدن

شرکتهایی هم که الان با ایران مشکلی ندارن تضمینی نیست که در آینده مشکل نداشته باشن

bene

Registered User
لایک‌ها
481
من خودم اهل ریسک هستم
اغلب کسایی که در اینجا با کردیت کارت خرید می کنند یا از ترکیه و آذربایجان کردیت کارت گرفتند ویا اقوام در خارج از کشور دارند که هر مدرکی شرکت مذکور بخواهد ارایه می دهند یا در کشور دیگری سکونت دارند
والا شرکتهای آمریکایی واقعا خوب هستند هر چه شما حساب و کتابت بهتر بشه کردیت بیشتری بهت می دهند یعنی چندین برابر پولی که در حسابت می گذاری می تونی خرج کنی نه این شرکتهایی که کردیت کارت می دهند که حتی هزاران دلار هم در حسابشون بگذاری یک دلار هم کردیت اضافی بهت نمی دهند و در واقع اونها کردیت کارت هستند و اینها دبیت کارت
این تحریم ها هم فقط ملت را بیچاره می کنه از 3 روز پیش که بانک مرکزی تحریم شده 100 تومن رفته روی دلار
اگر این جوری ادامه پیدا کنه نمی دونم چند ماهه دیگه دلار را باید چند خرید

خب اگه اینطوری باشه هیچ کس تو ابران نباید با کردیت کارت کار کنه. چون ممکنه یه روز حسابش لیمیت شه و خریدهاش کنسل بشه. تو همین فروم چند نفر هستن کار خرید با کردیت کار رو انجام میدن

شرکتهایی هم که الان با ایران مشکلی ندارن تضمینی نیست که در آینده مشکل نداشته باشن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من خودم اهل ریسک هستم
اغلب کسایی که در اینجا با کردیت کارت خرید می کنند یا از ترکیه و آذربایجان کردیت کارت گرفتند ویا اقوام در خارج از کشور دارند که هر مدرکی شرکت مذکور بخواهد ارایه می دهند یا در کشور دیگری سکونت دارند
والا شرکتهای آمریکایی واقعا خوب هستند هر چه شما حساب و کتابت بهتر بشه کردیت بیشتری بهت می دهند یعنی چندین برابر پولی که در حسابت می گذاری می تونی خرج کنی نه این شرکتهایی که کردیت کارت می دهند که حتی هزاران دلار هم در حسابشون بگذاری یک دلار هم کردیت اضافی بهت نمی دهند و در واقع اونها کردیت کارت هستند و اینها دبیت کارت
این تحریم ها هم فقط ملت را بیچاره می کنه از 3 روز پیش که بانک مرکزی تحریم شده 100 تومن رفته روی دلار
اگر این جوری ادامه پیدا کنه نمی دونم چند ماهه دیگه دلار را باید چند خرید

خب منم اون ویزا مجازی رو فقط واسه تست گرفتم. مسدود بشه، بزار بشه. هزینه ای نکردم که..

اگه بخوام از entroPay ویزا کارت مجازی بگیرم (واسه استفاده) اول یکی تو خارج رو پیدا میکنم تا وقتی ازم مدارک خواستن مشکلی پیش نیاد.
تو سایت نوع کارت رو هم Visa Classic - Debit نوشتن. کردیت باشه یا دبیت واسه خرید فرقی میکنه؟

bene

Registered User
لایک‌ها
481
اگر شما آدرس در خارج از کشور ok کنی این سایت خدماتش ازentropay بهتر هست

neteller.com

خب منم اون ویزا مجازی رو فقط واسه تست گرفتم. مسدود بشه، بزار بشه. هزینه ای نکردم که..

اگه بخوام از entroPay ویزا کارت مجازی بگیرم (واسه استفاده) اول یکی تو خارج رو پیدا میکنم تا وقتی ازم مدارک خواستن مشکلی پیش نیاد.
تو سایت نوع کارت رو هم Visa Classic - Debit نوشتن. کردیت باشه یا دبیت واسه خرید فرقی میکنه؟

bene

Registered User
لایک‌ها
481
بله با paysafecard , ukash , ... میشه شارژ کرد
من باهاش کارنکردم ولی مستر کارت فیزیکی می ده و هم ویرچال کارت مجازی یکبار مصرف برای خرید

ممنون. قابل شارژ هم هست؟ قابل استفاده تو آمازون و آیتونز چی؟

www.greendot.com هم هست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بله با paysafecard , ukash , ... میشه شارژ کرد
من باهاش کارنکردم ولی مستر کارت فیزیکی می ده و هم ویرچال کارت مجازی یکبار مصرف برای خرید

sign up رو زدم اینو نوشت NETELLER accounts are not currently available for residents of this country. فکر کردم NETELLER هوشمنده آی پی اصلیم رو تشخیص داده (با پروسیکفیر رفتم) یه کشور دیگه انتحاب کردم دیدم نه به آمریکا خدمات نمیده. هه

قسمت دوم واسه گرین دات بود ( مستر کارت فیزیکی و ویرچوال مجازی میده)

اکانت entro pay معلق شده بود......
Please note that your account is restricted pending a security check.
Our security department has sent you the request to supply us with certain verification documents.
Once in receipt we will release the restriction on your account.
پرسیدم ببینم واسه چی ... اگه ریسکش زیاد بود سراغ entropay نرم

Last edited:

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سلام
entropay
یه سرویس هست که به شما ویزا کارت مجازی می ده و قابل شارژ هست
اگه کسی نیاز به شارژ حسابش داره تماس بگیره
مستر کارت مجازی هم به آدرس خودمون می تونیم براتون بگیریم از این شرکت و براتون پست کنیم به ایران
www.entropay.com

تشکر سیستم مناسبیه گفته می تونی فقط یه بار موقع ثبت نام سورس معرفی کنی بعدش دیگه نمیشه سورس رو تعغییر بدی درسته؟

حداقلش چقدره برای فعال سازی اکانت چیزی ننوشته بود با 1 دلار هم میشه ؟

بعدش حداقل شما چقدره تااکانت رو فعالش کنی؟

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
تشکر سیستم مناسبیه گفته می تونی فقط یه بار موقع ثبت نام سورس معرفی کنی بعدش دیگه نمیشه سورس رو تعغییر بدی درسته؟

حداقلش چقدره برای فعال سازی اکانت چیزی ننوشته بود با 1 دلار هم میشه ؟

بعدش حداقل شما چقدره تااکانت رو فعالش کنی؟

اکانت فعاله ولی حداقل میزان دیپازیت 15 یورو هست چون من واحد پول کارتم یورو هست 15 یورو داره احتمالا" باید 20 دلار بشه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
اکانت فعاله ولی حداقل میزان دیپازیت 15 یورو هست چون من واحد پول کارتم یورو هست 15 یورو داره احتمالا" باید 20 دلار بشه

منظورم همون اولشه شما باید مشخصات کارت یا بانک بدی تا اکانت ریجیستر کامل بشه

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون میشم بیشتر تو ضیح بدید و هزینش رو هم بگید
شما شماره کارد و اکانت هلدر نیم رو میدید به من و هزینه رو پرداخت می کنید +3 درصد کارمزد و من این رقم رو به کارت شما منتقل می کنم

بالا