• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید پوشاک زنانه با کیفیت و قیمت مناسب از کجا؟؟؟؟؟

maniiii2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
سلام دوستان

یه مغازه تو منطقه بازارپارچه عبدل آباد دارم و میخوام پوشاک زنانه بریزم . میخوام ببینم کسی اطلاع داره پوشاک جنس خوب و

با قیمت مناسب از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟

قشم؟ بانه؟ ترکیه؟ بازار تهران؟

ترجیحا اجناسی مانند : شال و روسری - تونیک - سارافون و ... اگه کسی پیشنهاد بهتری هم داره بگه ممنون میشم

maniiii2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
کسی پیشنهادی نداره؟

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
من دوستم که با ترکیه رفته بودیم رفت از ترکیه عمده خرید پاساژش اسمش یادم رفته استانبول بود بعد با پست فرستاد نخجوان که هم مرز هستیم ازونجا توسط معافیت پاسپورتها 9 کیلو 9 کیلو میاورد این ور سود خیلی زیادی کرده بود فقط باید نخجوان آشنا یا تاجر خوب پیدا کنی

maniiii2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
من دوستم که با ترکیه رفته بودیم رفت از ترکیه عمده خرید پاساژش اسمش یادم رفته استانبول بود بعد با پست فرستاد نخجوان که هم مرز هستیم ازونجا توسط معافیت پاسپورتها 9 کیلو 9 کیلو میاورد این ور سود خیلی زیادی کرده بود فقط باید نخجوان آشنا یا تاجر خوب پیدا کنی

ممنونم . من خودم میرفتم استانبول و روسری میاوردم ولی از وقتی قیمت لیر و دلار کشیده بالا, نرفتم و میخوام بدونم که هنوز میشه جنس از ترک آورد و سوددهی داره یا نه؟
میشه از دوستتون شماره یه کارگو خوب و مطمئن تو نخجوان رو برام بگیری؟

maniiii2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
کسی نیست اطلاع از قشم داشته باشه؟

saeed.star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

یه مغازه تو منطقه بازارپارچه عبدل آباد دارم و میخوام پوشاک زنانه بریزم . میخوام ببینم کسی اطلاع داره پوشاک جنس خوب و

با قیمت مناسب از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟

قشم؟ بانه؟ ترکیه؟ بازار تهران؟

ترجیحا اجناسی مانند : شال و روسری - تونیک - سارافون و ... اگه کسی پیشنهاد بهتری هم داره بگه ممنون میشم
انواع پوشاک مجلسي دخترانه و زنانه ترکیه (عمده _ تکي )

http://torkiye.shopfa.com

براي ارتباط بيشتر در مورد خريد عمده و تکي و دريافت مدل ها ميتونيد با من در ارتباط باشيد.

وايبر : محمدي 09373435635

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
قیمت بانه یا مریوان لباسها چطوره؟لوازم خانگی میدونم مناسبه ولی پوشاک اطلاعی ندارم میشه راهنمایی کنید؟

بالا