• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید پی دی اف مجله ها و روزنامه های خارجی به صورت دوره . یا کتاب های الکترونیکی خارجی

shak

Registered User
لایک‌ها
521
دوستان قصد خرید پی دی اف مجله ها و روزنامه های خارجی رو دارم. همه ی زبان ها : انگلیسی ، فرانسه ، آلمانی ، اسپانیش ، عربی ، ایتالیایی و ...
فقط پی دی اف مجله ها و روزنامه های سری و دوره ی درست و حسابی رو میخرم نه تک شماره یا ناقص .اگه بانک جامع و کاملی از نشریات رو هم داشته باشید که چه بهتر.
دوستانی هم که بانک کتاب های الکترونیکی (پی دی اف)زبان های خارجی به صورت موضوع بندی و آرشیو دارند قیمت بدن ممنون.
فقط خواهشا اگه شرایط فوق رو داره بگید در غیر اینصورت پس از خرید مجبور میشم در تاپیک اعلام کنم . چون تا حالا صد گیگابایت ایبوک خریدم که نصفش یا ورد و html بوده یا اسمهاش عدد و کاراکترهای دیگه بوده که مجبور بودم فایلهارو تک تک باز کنم ببینم موضوعش چیه یا یکسری پی دی اف های به درد نخوری بوده که سر و تهش معلوم نیست.
خلاصه اگر فکر میکنید آرشیو خوبی از نشریات و کتابهای زبان های خارجی دارید اطلاع بدید .سپاس

Registered User
لایک‌ها
49
من همچين مجموعه اي دارم كلا در مورد معماري و ساختمان هست اكثرا مجلات و بصورت پشت سر هم تا پارسال توش هست
خواستيد پخ بديد بيشتر هدفتونو بگيد تا توضيح بدم
فعلا ساعت 4 صبحه حسش نيست;)

shak

Registered User
لایک‌ها
521
من همچين مجموعه اي دارم كلا در مورد معماري و ساختمان هست اكثرا مجلات و بصورت پشت سر هم تا پارسال توش هست
خواستيد پخ بديد بيشتر هدفتونو بگيد تا توضيح بدم
فعلا ساعت 4 صبحه حسش نيست;)
ممنون دوست عزیز . در حوزه ی رشته های علوم انسانی مد نظرمه.

بالا