• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید چه ماشینی با این بودجه منطقیه؟؟؟

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
درود خدمت دوستان
ماشین تا 40 تومن بنظرتون چی باید گرفت؟

اگر لیزینگی معتبر سراغ دارید ممنون میشم اطلاع بدید
آیا با صبر کردن ممکنه خودرو جدید وارد بازار بشه؟

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
بنظرم یک برلیانس h230 یا 220 بگیر با قیمت 39 تومن قیمتش از 206 و L90 یکی دو میل بیشتره ولی کیفیتش خیلی خوبه .بهترین ماشینای داخلی 206 tu5 و L90 هست ولی جفتش ماشین 20 سال پیش اروپا هستن و قدیمی ولی برلیانس همین الان داره در خیلی کشورها فروخته میشه.مصرف سوختشم خوبه.قیافشم بنظر من بهتره.

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
بنظرم یک برلیانس h230 یا 220 بگیر با قیمت 39 تومن قیمتش از 206 و L90 یکی دو میل بیشتره ولی کیفیتش خیلی خوبه .بهترین ماشینای داخلی 206 tu5 و L90 هست ولی جفتش ماشین 20 سال پیش اروپا هستن و قدیمی ولی برلیانس همین الان داره در خیلی کشورها فروخته میشه.مصرف سوختشم خوبه.قیافشم بنظر من بهتره.
تایید میشه ولی بستگی داره ساکن کدوم شهر باشید اگه پایتخت نشین باشید یا در مراکز استان ها مشکلی از لحاظ تعمیر یا تامین خدمات نیست ولی تو شهرای کوچیک تر این مسئله خیلی مهمه و باید خیلی بهش توجه کرد

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
تایید میشه ولی بستگی داره ساکن کدوم شهر باشید اگه پایتخت نشین باشید یا در مراکز استان ها مشکلی از لحاظ تعمیر یا تامین خدمات نیست ولی تو شهرای کوچیک تر این مسئله خیلی مهمه و باید خیلی بهش توجه کرد

با تشکر
من قیافشو دیدم خیلی جذبم نکرد مطمینم دوستم که به درخواستش تاپیک زدم اون هم نمیپسنده
ولی خوب مشخصاتش رو خوندم بنظر بد نمیاد
تو این رنج مثلا پرشیا elx یا سال یا ... نمیدونم کدوم مدلش بهتره رو پیشنهاد نمیکنید؟
چون هم میتونه اسپرتش کنه هم به قول شما تعمیرکاراش بیشترن با اینکه مرکز استانه ولی باز به ریسکش نمی ارزه

در آخر این شرکتش سایپا هست دیگه؟لیزینگ نمیده؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
با این قیمت جز پرشیا تندر چیزی نمیتونی بخری یکمم تعمل کنی اونارم نمیتونی بخری چون سمند شده 35.5 میلیون

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
برلیانس دوس داشتم تا یک بار مجبور شدم سر بالایی نسبتا تندی باهاش برم به قدری این ماشین بیشعوره یا باید بزاری رو دنده دستی یا کمتر گاز بدی دور موتور کم شه معکوس بکشه کم شعور ترین گیر بکس اتوماتی بود که سوار شدم با 3 تا برلیانس مختلف هم تست کردم که ببینم مشکل داشت اون مورد یا همگی همین هستن دیدم نه بابا کلا تعطیله تو اتومات های دیگه حتی خیلی خیلی قدیمی تو سر بالایی با بیشتر فشار دادن گاز ماشین متوجه میشه معکوس میده این نمیدونم چرا اینقدر کم شعور شده

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

بالا