با سلام خدمت برادران و خواهران
خسته نباشید میگم به افراد مشتی که وقت خودشونو میدن پایه کتاب خوندن
افرادی که در حد بین الملل کتاب میخونن یا به دلیلی استادشون پیله کرده فلان کتب خارجی رو تهیه کنید براشون مژده دارم که نگران نباشید
برای اولین بار در بازارچه پرشین تولز :
-دوستان گلم این تایپیک ایجاد شده یا هدف اصلی ما اینه که سریع و بدون واسطه و بدون اعصاب خورد کنی
به کتاب مورد نظرتون دست پیدا کنید حالا مهم نیست قیمت کتاب زیاد باشه یا کتاب اصلا نادر باشه
کتاب هرچی باشه البته از نوع مجازیش ما براتون تهیه میکنیم.
قیمت هردلار+کارمزدمون= 3000تومان
پرسش و پاسخ:!
1- به چه صورت میتونیم خرید کنیم؟
جواب: اول از همه لینک کتاب مورد نظر از سایت مورد نظر خودتون رو برای ما ارسال میکنید در این تایپیک و بعد قیمت تمام شده رو برای شما عرض میکنیم.
2- چگونه اعتماد کنیم؟
جواب: اگر فروشنده معتبر در این فروم باشید اول ما براتون خرید رو انجام میدیم و تحویلتون میدیم و بعد مبلغ ناقابل رو به حساب ما واریز میکنید اگه هم فروشنده معتبر نباشید اول مبلغ رو واریز میکنید و سپس کتاب درخواستی رو تحویل میگیرید مثل تمامی فروشنده ها.
و به همین سهولت.
پیشنهاد ما خرید از این سایت ها:
یوزر معتبر و با امتیاز بالاهم زیاد دارم خواستید پیام خصوصی میکنم براتون
هر کتابی به هر اسمی رو میتونیم براتون تهیه کنیم:general307:
لطفا لینک خریدشو بدید بهتره
خسته نباشید میگم به افراد مشتی که وقت خودشونو میدن پایه کتاب خوندن
افرادی که در حد بین الملل کتاب میخونن یا به دلیلی استادشون پیله کرده فلان کتب خارجی رو تهیه کنید براشون مژده دارم که نگران نباشید
برای اولین بار در بازارچه پرشین تولز :
:general307::general307:...خرید کتب از سایت هایه خارجی مخصوص انجمن پرشین تولز...:general307::general307:
انواع فرمت هایه رایج کتب
ebook
انواع فرمت هایه رایج کتب
ebook
-دوستان گلم این تایپیک ایجاد شده یا هدف اصلی ما اینه که سریع و بدون واسطه و بدون اعصاب خورد کنی
به کتاب مورد نظرتون دست پیدا کنید حالا مهم نیست قیمت کتاب زیاد باشه یا کتاب اصلا نادر باشه
کتاب هرچی باشه البته از نوع مجازیش ما براتون تهیه میکنیم.
قیمت هردلار+کارمزدمون= 3000تومان
پرسش و پاسخ:!
1- به چه صورت میتونیم خرید کنیم؟
جواب: اول از همه لینک کتاب مورد نظر از سایت مورد نظر خودتون رو برای ما ارسال میکنید در این تایپیک و بعد قیمت تمام شده رو برای شما عرض میکنیم.
2- چگونه اعتماد کنیم؟
جواب: اگر فروشنده معتبر در این فروم باشید اول ما براتون خرید رو انجام میدیم و تحویلتون میدیم و بعد مبلغ ناقابل رو به حساب ما واریز میکنید اگه هم فروشنده معتبر نباشید اول مبلغ رو واریز میکنید و سپس کتاب درخواستی رو تحویل میگیرید مثل تمامی فروشنده ها.
و به همین سهولت.
پیشنهاد ما خرید از این سایت ها:

یوزر معتبر و با امتیاز بالاهم زیاد دارم خواستید پیام خصوصی میکنم براتون
هر کتابی به هر اسمی رو میتونیم براتون تهیه کنیم:general307:
لطفا لینک خریدشو بدید بهتره
Last edited: