• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید کنسول دریم کست

وضعیت
موضوع بسته شده است.

meyn1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک کنسول دریم کست تمیز بهر قیمتی که بگین خریدارم یا اگه کسی خواست با یک کنسول PS2 در حد نو حدود 7 ماه کارکرد تعویض ميکنم.

MoHammadZero

Registered User
لایک‌ها
301
با سلام آقا من 1 کنسول دریمکست اصلی سری اول ژاپنی دارم

سری اول اول باهاش 20 ساعت بازی نشده

2 تا دسته و 1 مموری داره و 1 بازی اورجینال چند خریداری

قیمت خوب بدی تقدیمت می کنم در غیر این صورت ترجیح میدم نگرش دارم;)

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
دریم کست مگه چند تا سری داره ؟ :D

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
برای اجرا کردن بازی ها که فرق نداره کدوم سری باشه ؟

MoHammadZero

Registered User
لایک‌ها
301
100 البته فرق داره !

من از یی از دوستان شنیدم طی این سالها شرکتهای ناشناسی براش بازیهایی ساختند و فقط روی سری ژاپنیش قابل اجراش

اول دانلود و بعد با برنامه الک 120% روی سی دی خوب با سرعت 8 رایت می کنی و بعد بازی !

به همین خوشمزگی :)

geniusElite

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز نمیخام دخالت کنم ولی این کنسول حداقل 9 ساله که از رده خارج شده و از نظر گرافیکی هم تراز ps2 هست ولی فرق ps2 با این دستگاه اینه که هنوز داره برای ps2 بازی تولید میشه همین سال 2011 5 عنوان جدید براش عرضه شد به نظرم برو یه ps2 بخر حداقل 6000 تا بازی تو بازار براش ریخته با قیمت مناسب 1000 تومن تا 800 تومن ضمن اینکه من خودم دریمکست داشتم 8 سال پیش یه از خدا بی خبری یه ps1 آکبند ((آکبندها نه در حد)) به علاوه 50 هزار تومن پول از من گرفت یه دریمکست با یه بازی کریزی تاکسی بهم داد 3 روز بعدش خراب شد بردم تعمیر گفتن موتور های این دستگاهها به طور کلی ضعیفن اگه بیشتر از یکی دوساعت بازی کنی با هاش میسوزه باید تعویض کنی منم دادم تعمیرش کردن با یه نفر به جای ps1 دسته دو تاخت زدم بی خود نبود که تولید این کنسول خیلی زود متوقف شد برو یه کم بیشتر خرج کن ps2 بگیر موتورش مثل چی کار میکنه

MoHammadZero

Registered User
لایک‌ها
301
دوست عزیز نمی خواد تایپک رو به بی راهه بکشی

من از تک تک مداراش خبر دارم و چند تا داشتم الان هم اینو برای ارشیو خودم نگه داشته بودم که می خوام بدمش بره پول لازمم !

در ضمن فن خونک کننده هم روی خودش نصبه باد خنک میده بیرون نمی دونم سری امریکاییش چطوریه من تو کار ژاپنیشم

و مشتری خاص خودشو داره بحث این نیست که برو پلی بخر یا از این حرفا موفق باشی .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا