shadow fiend
Registered User
- نوشتهها
- 1,301
- لایکها
- 515
سلام خدمت دوستان.
قرار بود من سیستمم رو بفروشم و کلا amd بردارم.ولی منصرف شدم با توجه به قیمتهای زیبای دوستان :دی
خلاصه اینکه نیاز مند الات زیر هستم! قیمت مناسب بدین.دست دوم و یا اکبند هرچی باشه پیشنهاد بدین ببینم چطوریاس!
نظر خودم روی این چند قطعه هست.اگر دوستان اکبند اینارو هم داشتن پیشنهاد بدن و قیمت.اگه خوب باشه میریم سر معامله!
کنترل کننده فن Rock Master V3.0 Controler Fan
چاره قیمت داده 71.200 مطمنن از این ارزونتر میخوام
فن GAMMAXX S40 CPU Cooler
قیمت چاره 91 تومن
خمیر انتقال حرارت z5
11.300
من از این قیمتها ارزونتر میخوام.ترجیها اگر کسی همه رو با هم داشته باشه بهتره.چون همش رو با هم از خودش میگیرم.
نظر خودم روی اینها بود.
کسه دیگه ای هر چیزی داشت پیشنهاد بده!
تا 30 ام یا 1ام اینجا این تاپیک رو نگه میدارم.بعدش اگر گیرم نیومد میرم پاساژهای شیراز رو میگردم و در اخر هم خود فروشگاه چاره!
قرار بود من سیستمم رو بفروشم و کلا amd بردارم.ولی منصرف شدم با توجه به قیمتهای زیبای دوستان :دی
خلاصه اینکه نیاز مند الات زیر هستم! قیمت مناسب بدین.دست دوم و یا اکبند هرچی باشه پیشنهاد بدین ببینم چطوریاس!
نظر خودم روی این چند قطعه هست.اگر دوستان اکبند اینارو هم داشتن پیشنهاد بدن و قیمت.اگه خوب باشه میریم سر معامله!
کنترل کننده فن Rock Master V3.0 Controler Fan
چاره قیمت داده 71.200 مطمنن از این ارزونتر میخوام
فن GAMMAXX S40 CPU Cooler
قیمت چاره 91 تومن
خمیر انتقال حرارت z5
11.300
من از این قیمتها ارزونتر میخوام.ترجیها اگر کسی همه رو با هم داشته باشه بهتره.چون همش رو با هم از خودش میگیرم.
نظر خودم روی اینها بود.
کسه دیگه ای هر چیزی داشت پیشنهاد بده!
تا 30 ام یا 1ام اینجا این تاپیک رو نگه میدارم.بعدش اگر گیرم نیومد میرم پاساژهای شیراز رو میگردم و در اخر هم خود فروشگاه چاره!