momo000000
Registered User
با سلام
من یه 6800 دارم که سیم نداره و سیمش خراب شده وگرنه خود کیبورد کاملاً سالم هست
من یه 6800 دارم که سیم نداره و سیمش خراب شده وگرنه خود کیبورد کاملاً سالم هست
سلام خوبید
متشکرم از بازدیدتون.
راستش سوکت at دیگه لازم ندارم. خریدم.
اما خودم یه 6800 دارم درب بردش شکسته.
مال شما این درش سالمه؟ اصلا این درو داره؟ یه سری 6800 ها اینو ندارن.
مشاهده پیوست 116424
اره کیبوردای محشریه. دلیلشم فنر دوم زیر کلیداشه.با سلام
نه دوست گرامی گفتم که خود کیبورد کاملاً سالم هست فقط سیمش خرایب هست الان عکس پشت و روش رو براتون میزارم
ویرایش شد
فقط الان دوباره و با دقت دیدم این مشکلات توی کیبورد + همون مشکل سیم هست
تو عکس دوم کاملاً مشخص هست که ترک خورده از پشت البته فقط زیر سیم هست
و در عکس سوم هم زبونه های در پشت سیم هم شکسته که با چسب شیشه ایی میشه گیر دادش
البته یه دونه 6800 دیگه هم دارم که کاملاً سالم هست و برای خودم هست
و والان دارم باهاش تایپ میکنم خیلی هم ازش راضی هستم
اره کیبوردای محشریه. دلیلشم فنر دوم زیر کلیداشه.
کیبوردای معمولی زیر کلیداشون فقط یه فنر لاستیکی دارن. اما اینا به جز فنر لاستیکی بعدش پایه. فنر معمولی بعدش خده دگمست. فنر فلزیه کارش اینه که فشاره کلیدو از صفحه زیری بر میداره.
تو کیبودای معمولی چون اون فنر فلزی وجود نداره . دگمه ها رو وقتی فشار میدید با جمع شدن فنر لاستیکی اخرای دگمه یکم سفت میشه. اما اینا دگمه هاش تا ته نرم بالا پایین میره. نمیدونم منضورمو رسوندم یا نه.
حالا چند میدی. من یه کیبورد دیگه از تهران خریدم قرار فردا ارسال بشه . میتونید با جناب دیاموند یه جوری هماهنگ کنید دو بار پول ترمینال ندم؟
اونی که عکسشو گذاشتم یکم متفاوته. اسمبل خوده فوکاسه. همونطور که تو عکس میبینید برد کیبورد زیر کیبورد خارج از قابه. یه در روش میخورده. که از همه طرف میپوشونتش. با یک پیچ بسته میشده. که متاسفانه یکی از پینای درش شکست و درست بسته نمیشه.
نه بابا دشمنت شرمنده این چه حرفیه. برای خودمم نمیسرفه.با سلام
ببخشید دوست گرامی واقعاً شرمنده اگر تهران بودید بخدا همینجوری تقدیمتون میکردم ولی برای ارسال به شهر دیگه فکر نکنم بیارزه
در کل من کلاً حضوری معامله میکنم
بازم عذر میخوام فکر کردم تهران حضور دارید
اپ
دوستان 8500 هرکی داره خبر کنه قیمت خوب میخرم. هزینه پستم با خودم.
تمیز بودن رنگ و عمرش اصلابرام مهم نیست. حتی قدیمی ترین 8500 کثیفم در صورت سالم بودن خریدارم.
فقط میخوام 100 % سالم باشه.
رنگ سفید و بعدش مشکی در اولویته اما هر رنگی باشه خریدارم.
راستش قیمت شما خیلی بالاست. اون قیمت برام نمیسرفه شرمنده.اقا اینکه گفتی رو دیدم بله dp بود -من که قیمتمو گفتم صفحه قبل-حالا شما چند خریداری ؟
سلام .بله احتمالا اما هنوز نرفتم تحویل بگیرم. یه پیرینترم تو راه دارم. که فردا صبح میرسه. فردا میرم جفتشو باهم میگیرم.سلام
کیبوردی که من فرستادم رسید؟
راضی بودید؟
امتیاز(مثبت )دادید؟![]()
جناب Red_Diamond66 عزیز کیبورد دستم رسید همون طور که فرموده بودید کاملا سالمو تمیز.
امتیازم یادم نرفته اما نمیدوم چرا نمیشه امتیاز داد.
یه امتیاز طلبتون.
----------
دوستان دیگه 8500 نبود؟ ترجیحا مشکی یا سفید.
سلامت باشید.خوشحالم که راضی بودید.
مبارکه.