sasy23
Registered User
- نوشتهها
- 916
- لایکها
- 116
دوستان پیرو تاپیک 3 هفته پیشم که قرار بود یک تبلت از هنگ کنگ بخرم.یکی از کاربران زحمت پرداختشو کشیدن و بدون هیچ شرکت واسطه این تبلت خریداری شد که از لحاظ همه چیز فوق العادست و تاچ فوق العاده قوی داره و 5 انگشت هم هست که تو بازی فروت خودشو کامل نشون میده. لازم به ذکره که این تبلت رو با 50 % تخفیف کریسمس با قیمت فوق العاده ارزونی خریدم که اگه برسه ایران حد اقل 500 تومن قیمتشه.
در ضمن 2 تا postcard برام فرستادن که یکیش 5$ تخفیف برای خرید های 30 دلار به بالا و یکی دیگه 10$ تخفیف ویژه خرید های 50 دلار به بالا هست که اگر بخواید با تخفیف میتونم بدم بهتون . این تخفیف ها هم مخصوص سایت DinoDirect هست.
خب از بحث اصلی خارج نشیم من یک کیف محافظ با قیمت خوب برای این تبلت 7 اینچی میخوام. کسانی که میفروشند لطف کنند عکس + قیمت رو بزارند چه ساده و چه کیبورد دار رو بررسی میکنم. همچنین اگه سایتی برای فروش میشناسید معرفی کنید
اینم عکس تبلت :
در ضمن 2 تا postcard برام فرستادن که یکیش 5$ تخفیف برای خرید های 30 دلار به بالا و یکی دیگه 10$ تخفیف ویژه خرید های 50 دلار به بالا هست که اگر بخواید با تخفیف میتونم بدم بهتون . این تخفیف ها هم مخصوص سایت DinoDirect هست.
خب از بحث اصلی خارج نشیم من یک کیف محافظ با قیمت خوب برای این تبلت 7 اینچی میخوام. کسانی که میفروشند لطف کنند عکس + قیمت رو بزارند چه ساده و چه کیبورد دار رو بررسی میکنم. همچنین اگه سایتی برای فروش میشناسید معرفی کنید
اینم عکس تبلت :