با سلام خدمت تمامی کاربران محترم PT
گوشی های معیوب شما را با قیمت مناسب خریداریم
قیمت گوشی طبق مدل و نوع ایراد محاسبه میشود
شماره تماس 06114450235
با سلام اگر میشه عکسهای گوشیها رو واسم بفرست اگر هم مایل باشی میتونم با گوشیهای سالم واستون تعویضشون کنم3تا گوشی معیوب هست! قرار بود 3تاشو بدم به یکی از دوستان ولی طرف از ایران رفته!:ی
1.یه عدد K750 که دوربینش کار نمیکنه! بدنشم یکم درب داغون شده! ولی روشن میشه و عملکردش تقریبا بدون مشکله! فقط خودشه و جعبه و وسایل نداره!
2. یه LG KE990 که کاملا سالمه فقط دکمه پاورش (UIF پایین) خرابه و طبیعتا نمیشه روشنش کرد ولی تضمین که فطق ایرادش همینه چون بوت میشه کامل و میره تو حالت شارژ! وسایلشم فقط شارژر ارجینالش هست!
3. یه سونی X8 که اب خورده و رفته دست تعمیر کار و درست نشده! چراغ شارژش روشن میشه ولی گوشی تصویر نمیده! وسایل نداره ولی باطریش اوکیه!
حالا هر قیمتی که فکر میکنی میرزن بگو!
با سلامیه ایکس 10 هست که فقط خودشو کارتونش هست
شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم نفس نمیکشه و جان سپرده
بردم میگن از ای سی چسبیشه چند میخری؟
سلامیدونه5610 نوکیا دارم که 86 خریدم یه بار فلتشو عوض کردم و هایکپی انداختم چند وقت پیش ال سی دیش مشکل پیدا کرد وصفحش سیاهه البته اگه زیاد دقت کنی یه چیزایی معلومه ولی مث اینکه ال سی دیش باید عوض بشه شارژر و هندزفری هم داره با کارتن باتریشم خراب شده بود که اونم های کپی انداختم براش یه دوبارم اون بیلبیلک رادیو و موسیقیشو عوض کردم الانم گوشش باز یه پریدگی داره در پشتشم عوض شده در کل گوشی خسته ایه چند می ارزه ؟؟ا اگه زیاد نیرزه نگهش میدارم یادگاری آخه اولین گوشیم بود
با اجازه صاحبه تاپیک اگه بردش سالمه خریدارمیه x10 هم من دارم مشکل شارژ داشت دادم تعمیر گوشی زیر دستشون خاموش شد.
عزیز مشکل توی همین برده دیگه،تعمیر کار خوب پیدا نکردم که ببینم بردش درست میشه یا نهبا اجازه صاحبه تاپیک اگه بردش سالمه خریدارم
میتونم با گوشی معمولی واست عوضش کنم اگه زیاد روش کار نشده باشهیه الجی اپتیموس بلک هست
به شارژر فندکی وصل شده و دیگه روشن نمیشه؟
به کارتون میاد؟
هر سه تاشون رو 50 برمیدارم
داداش من گوشیهای خراب رو میخرمسلام
يه گوشي نوكيا 5230 دارم خداييش تميزه فقط دكمه منو و دكمه قرمز رنگش يكم بيشتر از حالت عادي بايد فشار بدي تا بگيره
تا حالا هم اصلا تعمير نرفته با كارتون و لوازم كامل(كيف 5800 و پايه نگهدارنده)
تاچش كاملا سالم و روان هست و روي صفحه ال سي دي اصلا خط و خش نداره
داداش کدومشون دست تعمیرکار رفته؟سلام داداش
این گوشی ها تو کمدم بود وبلا استفاده کسی هم نیست ببره تعمیرشون کنه تاپیکتو دیدم گفتم بیام بپرسم به کارت میاد یا نه
1.نوکیا 5310 XpressMusic
دوتا دکمه هاش افتاده ال سی دیشم شکسته درگاه سیم کارتشم لق شده درمیاد به خاطر همین درب پشتش کامل چفت! نمیشه.دوربین سالم سالم ظاهریشم بد نیست.فقط باتری داره. به شارژ میزنم روشن نمیشه نمیدونم مشکل از باتریشه یا جای دیگه.شما مرده حسابش کن.
2.نوکیا 6720 classic
این یکی هم بالای قایش و کنارش شکسته به خاطر همین جدا میشه و با چسب نگهش داشته بودم قاب فابریک خودشه کارتنشم مثل بالایی پیدا نکردم خودشه و باطریش.بقیه چیزاش سالمه سالمه دوربین پنج خیلی خوب همراه با فلش ال سی دی و ایناشم سالمه اینم مثل قبلی نمیدونم مشکلش چیه روشن نمیشه شاید از باطریش باشه نمیدونم...
3.گوشی e250 سامسونگ
درب پشتی گوشی افتاده سوکت شارژشم خراب شده واسه همین دو تا سیم از ای سی تغذیش کشیدم و با شارژر خاص خودش شارژ میشه! البته الان خیلی وقته خاموشه نمیدونم روشن بشه یا نه کارتونشم موجوده
قاب فابریکی خودش هست یه کم رنگ رفتگی داره درب کشویی هم مقداری اصطکاک ایجاد میکنه شما اینم مرده حساب کن
4.گوشی 1680 نوکیا
این گوشی از نظر فنی هیچگونه مشکلی نداره ولی به علت بی استفاده بودن باطریش باد کرده و تقریبا بلا استفادس، بدون باطری حساب کنین
قاب گوشی فابریک خودش نیست و دربش خوب واینمیسته البته فقط درب پشتیش! قاب جالبی نداره کلا البته قاب اصلیشم موجوده ولی به خاطر اینکه یه ترک رو شیشش بود و یه کمی رنگ رفتگی دکمه ها عوضش کردم
شارژر گوشی خراب شده شاید قطعی داشته باشه نمیدونم ولی بدون شارژر حساب کنین
پس فقط خود گوشی میمونه و کارتنش
5.نوکیا 1200
اینم تقریبا در حد اوراق! :دی .ظاهرش خش داره و تمیز نیست یکی از دکمهای صفحه کلیدشم سوراخ شده درب پشتشتم نمیدونم کجاس باید بگردم خودشه و باتری و کارتونش الان خاموشه! شما اینو آمرزیده حساب کن.:دی
6. کارتن اضافی 1200. یه 1200 دیگس که کارتونش هست خودش نیست
7.نوکیا 3310
برای پدرم بوده سالهاست بدون استفادس به همین دلیل باطریش باد کرده و قابل استفاده نیست
گوشی از نظر ظاهری تقریبا تمیزه ولی دکمه بکش افتاده- کارتنش گم شده ولی شارژر داره شاید کارتنش پیدا شد
8.
نوکیا X1-01
این یکی هروقت اسمش میاد داغ دلم تازه میشه یک ماهم استفاده نشده آبیه خیلی خوش رنگ فوق تمیز بهترین گوشی دومی که تا الان داشتم یه روز تو جیبم بود دیدم خاموش شده و دیگه روشن نشد البته دکمه 5اش یه ترک کوچولو برداشته بود با اینکه گارانتی داشت بردم پیش یه تعمیرکار گفت آی سی تغذیش مشکل دار شده و باید پیدا کنم برات یه هفته بعد رفتم پیشش گفت پیدا نکردم یه هفته دیگه وقت بده منم دیدم طرف اینکاره نیست گرفتم انداختمش گوشه خونه.الان خودشه و باتری خیلی قویشو کارتنش نو نوئه!حیف که روشن نمیشه!
ببخشید داستان شد انگار!
همینا بود دیگه چیز دیگه موجود نیست! همشو با هم چند دادا؟؟؟