• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گوشی اپراتور Verizon باترفلای

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
سلام به همه..
دوستان یه سئوالی داشتم میخواستم گوشی باترفلای رو از سایت امازون با اپراتور [h=1]Verizon[/h]خریداری کنم که قیمتش یه چیزی حدود 80 دلار میشه اگه برسه دستم تو ایران واقعیتش اصلا به صرفه نیس 3تومن بابت این گوشی پول بدی.... .دوستان محدودیت های این گوشی نسبت به گوشی های انلاک شده چیه؟امکان انلاک کردن این گوشی هست؟اگه هست قیمتش چنده؟

در ضمن کسی رو تو انجمن هم اگه معرفی کنید که بتونه از امازون واسم خرید کنه و مطمئن باشه ممنون میشم...

masoud_119592

Registered User
لایک‌ها
5
عزیزم اون گوشی روی اوپراتور ورایزون لاک هست، یعنی سیمکارت دیگه ای توش بزاری آنتن نمیده، عملا میشه واست مثل یه آیپاد تاچ... واسه همینم هست که 80 دلاره چون خریدار هر ماه بجز مبلغ استفاده از سیمکارتش یه مبلغی رو هم بابت قسط گوشیش میده وگرنه این گوشی فک کنم بالای 700 دلار قیمتش باشه
یه سری ازین گوشی توسط خود ورایزون آنلاک شده و برای سایر اوپراتورها قابل استفادست که اسمش شده DNA... قیمتشم یه ذره از بترفلای کمتره

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
عزیزم اون گوشی روی اوپراتور ورایزون لاک هست، یعنی سیمکارت دیگه ای توش بزاری آنتن نمیده، عملا میشه واست مثل یه آیپاد تاچ... واسه همینم هست که 80 دلاره چون خریدار هر ماه بجز مبلغ استفاده از سیمکارتش یه مبلغی رو هم بابت قسط گوشیش میده وگرنه این گوشی فک کنم بالای 700 دلار قیمتش باشه
یه سری ازین گوشی توسط خود ورایزون آنلاک شده و برای سایر اوپراتورها قابل استفادست که اسمش شده DNA... قیمتشم یه ذره از بترفلای کمتره

اول مرسی بابت پاسخ گویی..
خوب اگه داداش من اگه ین گوشی رو به قیمت 80 دلار بخرم و یه جوری برسه تو ایران دستم...ایرانیا نمیتونن واسم انلاکش کنن؟
حتی اگه اینطوری نباشه فک کنم با این همه امکانات این گوشی بدون سیمکارت 80دلار می ارزه حداقل فیلمو و بازی میشه توش ریخت دیگه؟
پس یعنی اگه کسی به خاطر امکانات نرم افزاریش اینو 80 دلار بخره خیلی بهنفعشه دیگه؟

masoud_119592

Registered User
لایک‌ها
5
اول مرسی بابت پاسخ گویی..
خوب اگه داداش من اگه ین گوشی رو به قیمت 80 دلار بخرم و یه جوری برسه تو ایران دستم...ایرانیا نمیتونن واسم انلاکش کنن؟
حتی اگه اینطوری نباشه فک کنم با این همه امکانات این گوشی بدون سیمکارت 80دلار می ارزه حداقل فیلمو و بازی میشه توش ریخت دیگه؟
پس یعنی اگه کسی به خاطر امکانات نرم افزاریش اینو 80 دلار بخره خیلی بهنفعشه دیگه؟

دست من و شمای ایرانی نیست، نمیدونم با XDA آشنایی داری یا نه، تمام اخبار مربوط به آنلاکش رو میتونی از این سایت پیگیری کنی، اگر آنلاک شده باشه که نوره علی نوره... ولی به قول شما با این امکانات 80 دلار، با پولی که وارد کننده ازت بگیره شما دلارو بگیر 4000 (3300 آزاد به علاوه سود وارد کننده) 320 هزار تومن واقعا معرکه ست، توی پ.خ یه سایت بهت میگم یه پیگیری ازش بکن معمولا این چیزا رو میتونه بیاره، منم ازش خرید داشتم خوب بوده گوش شیطون کر
این سایت XDA صفحه ی DNA
HTC Droid DNA - xda-developers

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
منم اگه کسی بتونه نوت 2 یا باتر فلای یا وان رو وارد کنه گوشی لاک باشه خریدارم با این قیمت حدود 400هزار تومن به عنوان پخش فیلم و بازی و ...ازش استفاده میکنیم.

mohammadkalanta

Registered User
لایک‌ها
1
اون گوشی با قرار داد داده میشه همینجوری که نیست
اگه اینجوری بود که همه می خریدن شده واسه امکاناتشم باشه

roozbehar

Registered User
لایک‌ها
12
اگه به همین راحتی بود که همیه همین کار رو میکردن اون گوشی 80 دلار هست ولی قسمت قرار داد با کرییر رو یادتون نره
اول باید با شرکت مخابراتی قرار داد ببندید سیم کارت بگیرید و هر ماه از حساب کردیتتون کم میشه بعد گوشی 80 دلار میدن
این گوشی های لاکی هم که تو بازار هست معمولا مسافری هست و واسه اقوام مسافراس که اونجا با شرکت مخابراتی قرار داد دارن

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
پس مثل اینکه نمیشه...ای باو خواستیم یه بار زرنگی کنیم...دوستان حالاا اگه کسی ترفندی روشی بلده که گوشی ی جورایی برسه به دست ما تو ایران دمش گرم یه پولی هم بهش میدم..چون اگه شدنی باشه که عالیع..

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
اولا اینکه گوشی های دروید ورایزن همگی روی شبکه GSM انلاک هستند برای سایر کشور ها به جز آمریکا. یعنی اگر کسی یکی از گوشی های دروید ورایزن رو بیاره ایران با همه اپراتور ها کار میکنه. دلیلش هم اینه که ورایزن به خاطر اینکه در آمریکا با شبکه CDMA کار میکنه و دستگاه های تا چند سال قبل اصلا سیم کارت نمی خوردن، مشتری هایی رو که سفر خارج از امریکا زیاد داشتن و میخواستن در کشور های دیگه سیم کارت بخرن و روی گوشیشون استفاده کنن رو از دست میداد (اکثریت اروپا ، امریکای جنوبی، آفریقا و خاورمیانه اپراتور ها روی شبکه GSM کار میکنند). بنابراین الان تمام گوشی های هوشمندش سیم کارت میخورن و روی شبکه چهارگانه GSM هم در تمام دنیا به غیر از آمریکای شمالی آنلاک هستند. پس اصلا نیازی به انلاک کردن وجود نداره.
لینک: HTC Droid DNA supports worldwide GSM networks | Droid DNA > XDA

دوما اون 80 تا 100 دلار برای کسی هستس که قرار داده 2 ساله با ورایزن میبنده و برای هرماه مکالمه و پیامک نامحدود و 1 گیگ اینترنت 4جی حدود 90 دلار پرداخت میکنه. اگر کسی بخواد گوشی رو بدون قرارداد بخره باید حدود 650 دلار پرداخت کنه به ورایزن یا اگه ایبی رو سرچ کنید ارزون ترین آکبندش بالای 550 دلار خواهد بود که فقط 80 دلار از باترفلای ارزون تر درمیاد.
لینک: Brand New Clean ESN HTC Droid DNA 16GB Black Verizon Smartphone 044476825958 | eBay

roozbehar

Registered User
لایک‌ها
12
بهترین کار اینکه یکی رو پیدا کنید از free shop فرودگاه دبی بگیره خیلی ارزون تر تموم میشه

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
خوب اینکه مثلا اپل دو تومنی رو لاکش میارن ایران 1تومن میفروشن کسی نیست بتونه لاک نوت 2 اکسپریا زد و ...رو بیاره با نصف قیمت؟!حدود 1 تومن؟!که فقط از امکاناتش استفاده شه بدون سیمکارت؟؟؟؟میشه عایا؟!!
مثل این لینک http://forum.persiantools.com/t378134.html هر کدوم از گوشی های باتر فلای ، وان ،نوت 2 ،اکسپریا زد رو بشه 1 تومن وارد کرد به صورت لاک به نظرم بازم ارزش داره بی سیمکارت ازش استغاده کرد.

jahngir1293

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من این گوشی رو چند ماهی هست دارم میخوام اپدیتش کنم اما نمیدونم چجوریه اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیارم قرار بده

Cyrusdehghan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا اینکه گوشی های دروید ورایزن همگی روی شبکه GSM انلاک هستند برای سایر کشور ها به جز آمریکا. یعنی اگر کسی یکی از گوشی های دروید ورایزن رو بیاره ایران با همه اپراتور ها کار میکنه. دلیلش هم اینه که ورایزن به خاطر اینکه در آمریکا با شبکه CDMA کار میکنه و دستگاه های تا چند سال قبل اصلا سیم کارت نمی خوردن، مشتری هایی رو که سفر خارج از امریکا زیاد داشتن و میخواستن در کشور های دیگه سیم کارت بخرن و روی گوشیشون استفاده کنن رو از دست میداد (اکثریت اروپا ، امریکای جنوبی، آفریقا و خاورمیانه اپراتور ها روی شبکه GSM کار میکنند). بنابراین الان تمام گوشی های هوشمندش سیم کارت میخورن و روی شبکه چهارگانه GSM هم در تمام دنیا به غیر از آمریکای شمالی آنلاک هستند. پس اصلا نیازی به انلاک کردن وجود نداره.
لینک: HTC Droid DNA supports worldwide GSM networks | Droid DNA > XDA

دوما اون 80 تا 100 دلار برای کسی هستس که قرار داده 2 ساله با ورایزن میبنده و برای هرماه مکالمه و پیامک نامحدود و 1 گیگ اینترنت 4جی حدود 90 دلار پرداخت میکنه. اگر کسی بخواد گوشی رو بدون قرارداد بخره باید حدود 650 دلار پرداخت کنه به ورایزن یا اگه ایبی رو سرچ کنید ارزون ترین آکبندش بالای 550 دلار خواهد بود که فقط 80 دلار از باترفلای ارزون تر درمیاد.
لینک: Brand New Clean ESN HTC Droid DNA 16GB Black Verizon Smartphone 044476825958 | eBay

سلام معذرت من یه گوشی خریدم :
http://www.ebay.ca/itm/232181917418?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
Samsung Galaxy Note Edge SM-N915V Verizon - 32GB - Black - Good IMEI
حالا الان خارج از ایران هستم سیم کارت و که میزارم میتونم باهاش تماس بگیرم اما به دیتا و اینترنت نمی تونم متصل شم. آیا باید اینو آنلاک یا لاک کنم؟ گوشی و که روشن کنم اول یه صفحه قرمز میاد مینویسه Verizon
به نظرتون نباید انلاکش کنم؟ یا اگه برم ایران کاار میکنه؟

بالا